Aangekondigd: iPhone-presentatie van Apple op 12 september (dit is wat er aankomt)

Aangekondigd: iPhone-presentatie van Apple op 12 september (dit is wat er aankomt)
05-09-2023

Zet 12 september in je kalender; de iPhone 15 wordt dan onthuld! Maar er is meer, want naast de iPhone worden er nog andere Apple-producten onthuld.

Verwacht op 12 september: iPhone 15 en meer

Het langverwachte moment van dit jaar is daar: Apple heeft uitnodigingen gestuurd voor de lancering van de iPhone 15. Op 12 september, om 19.00 uur Nederlandse tijd, onthult Apple de details. Hoewel de duur van de presentatie nog onbekend is, kun je, op basis van eerdere events, een uitzending van één tot twee uur verwachten. En je kunt alles volgen via de livestream op Apple’s website en YouTube. Dus, maak je klaar voor een spectaculair event!

Apple houdt, zoals gewoonlijk, de details geheim. Echter, geruchten geven ons al enige inzichten. De iPhone 15 wordt waarschijnlijk de ster van de show, beschikbaar in vier varianten: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en mogelijk de iPhone 15 Pro Max of iPhone 15 Ultra, afhankelijk van welk gerucht je gelooft.

Korte samenvatting iPhone 15

De Pro-modellen zullen waarschijnlijk worden uitgerust met de A17 Bionic-processor, die sneller en efficiënter is dan zijn voorganger. De standaard iPhone 15 en de Plus-versie zullen de A16-chip hebben.

Een opvallende verandering is de actie-knop op de iPhone 15 Pro (Max) die de mute-knop vervangt. Het is een trilknop, geen fysieke knop. Verder krijgt de Pro-versie mogelijk dunnere randen en een titanium behuizing, terwijl het schermformaat ongewijzigd blijft.

Vanwege nieuwe Europese regels verwachten we dat de iPhone 15 een usb-c-poort krijgt. Ook de periscoop-camera, die een zoom van 5 tot 6 keer mogelijk maakt (vergeleken met de huidige 3x zoom), wordt met spanning afgewacht, maar lijkt vooralsnog enkel voor de Pro Max te zijn.

Wat nog meer tijdens het Apple-event?

Naast de iPhone 15 wordt ook de Apple Watch Series 9 verwacht, evenals de iPad 2023 en mogelijk een nieuwe Apple Watch Ultra. En vergeet iOS 17 niet, al komt deze waarschijnlijk pas enkele dagen na het event uit. We zijn benieuwd of Apple ons nog meer verrassingen biedt!

Ook interessant …

E-waste van miljoenen Apple lightning kabels in 2026

E-waste van miljoenen Apple lightning kabels in 2026

Recent onderzoek toont aan dat 3,6 miljoen huishoudens in Nederland één of meerdere Apple Lightning-kabels in huis hebben. Veranderingen met de komst van de iPhone 15 Hoewel de Apple Lightning-kabels nu nog veel gebruikt worden, gaat dit veranderen...

Oplaadtips voor je telefoon: vermijd volledig opladen

Oplaadtips voor je telefoon: vermijd volledig opladen

Het 's nachts volledig opladen van je telefoon lijkt praktisch, maar is dat wel zo verstandig? Laten we eens dieper duiken in waarom je niet altijd naar 100% moet gaan. De feiten over Li-ion batterijen De meeste smartphones hebben lithium-ion...

Zelfherstellende hydrogel screenprotector

Zelfherstellende hydrogel screenprotector

In het digitale tijdperk waarin wij leven, zijn onze smartphones en tablets meer dan alleen technologische gadgets. Ze zijn essentiële levensaccessoires. Het beschermen van deze apparaten is dan ook cruciaal. Stel je voor, een screenprotector die...

0 reacties

Een reactie versturen

Pin It on Pinterest