MacBook reparatie Almere

Is jouw MacBook defect en zoek je een betrouwbare reparatiedienst in Almere? Zoek niet verder! Onze gespecialiseerde reparateur levert de beste MacBook reparatieservice. Veelvoorkomende reparaties zijn: Macbook scherm reparatie en batterijvervanging. of je nu in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont, onze locatie is voor iedereen gemakkelijk te bereiken.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
MacBook reparatie Almere

MacBook scherm reparatie

Wij begrijpen hoe frustrerend een gebroken of slecht functionerend MacBook scherm kan zijn. Daarom zijn wij er trots op dat wij hoogwaardige MacBook scherm reparaties aanbieden. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit onderdelen voor jouw MacBook, waardoor wij zeker weten dat jouw laptop weer als nieuw zal werken. De meeste scherm reparaties zijn bovendien binnen 1 uur klaar.

MacBook batterij vervangen

Niets is zo vervelend als een MacBook batterij die niet meer goed oplaadt. Als jouw MacBook batterij vervangen moet worden, kan je rekenen op onze deskundige reparateur. Onze reparateur zal jouw batterij snel en efficiënt vervangen, zodat je weer maximaal gebruik kunt maken van jouw apparaat zonder voortdurend aan de lader te hoeven hangen.

De voordelen van MacBook reparatie Almere

Kiezen voor onze MacBook reparatiedienst in Almere betekent profiteren van tal van voordelen. Ten eerste bieden wij de beste prijs garantie in de regio. Daarnaast maken wij alleen gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen waarop je 6 maanden garantie krijgt. Onze locatie vlakbij Almere-Buiten centrum is bovendien gemakkelijk te bereiken en biedt gratis parkeren voor onze klanten.Uitmuntende reviews

Wij zijn trots op onze uitstekende reviews van onze klanten in en rond Almere. Deze tonen onze toewijding aan klantenservice en vakmanschap. Wij streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en deze positieve reviews zijn het bewijs dat wij daarin slagen.

MacBook reparatie Almere: snel en betrouwbaar

Of jouw MacBook nu een nieuw scherm nodig heeft, een batterijvervanging vereist of een ander probleem heeft, wij zijn er om jou te helpen. Onze deskundige reparateur staat klaar om jouw apparaat snel en betrouwbaar te repareren. Maak nu een online afspraak, kom bij ons langs in Almere en ervaar zelf de kwaliteit en snelheid van onze service. Voor overige informatie kan je ook contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een MacBook reparatie?

Op elke MacBook reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een MacBook reparatie?

De meeste MacBook reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn MacBook niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw MacBook niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw MacBook hebt laten uitvoeren en de MacBook niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn MacBook aan de hand is, kan ik mijn MacBook laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw MacBook aan de hand is kunnen wij jouw MacBook onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de MacBook. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je na het onderzoek een MacBook reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een MacBook reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw MacBook te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €39,00.

Raak ik mijn data kwijt na een MacBook reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een MacBook reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een MacBook reparatie een backup van jouw MacBook.

Pin It on Pinterest