Reparatie is vaak verzekerd

In veel gevallen is het mogelijk om de schade aan uw toestel te verhalen bij uw verzekering. Afhankelijk is wel de wijze waarop u verzekerd bent in bepaalde situaties. Wij raden u aan dit voorafgaande een reparatie uit te zoeken bij uw verzekering. Dit kan u achteraf een hoop kosten besparen.

Inboedelverzekering

Wanneer de schade aan uw toestel binnenshuis is ontstaan kunt u de schade in de meeste gevallen verhalen bij uw inboedelverzekering. Lees de polisvoorwaarden van uw inboedelverzekering goed door of neem contact met hen op om na te gaan of de schade aan uw toestel verzekerd is.

Reisverzekering

Ook kan het voorkomen dat uw toestel schade oploopt tijdens een vakantie. Wanneer u voor deze vakantie een reisverzekering heeft afgesloten kunt u de schade in de meeste gevallen verhalen bij uw reisverzekering. Lees de polisvoorwaarden van uw reisverzekering goed door of neem contact met hen op om na te gaan of de schade aan uw toestel verzekerd is.

Smartphone of tablet verzekering

Tegenwoordig bestaan er heel wat verschillende verzekeringsmaatschapijen waar u uw toestel kan verzekeren. Wanneer u een smartphone of tablet verzekering heeft afgesloten kunt u de schade in de meeste gevallen verhalen bij uw smartphone of tablet verzekering. Lees de polisvoorwaarden van uw smartphone of tablet verzekering goed door of neem contact met hen op om na te gaan of de schade aan uw toestel verzekerd is.

Om de kosten van een reparatie aan uw toestel te kunnen declareren bij uw verzekering heeft u in ieder geval een offerte of een factuur nodig. Indien uw verzekering voorafgaande een reparatie om een offerte vraagt kunnen wij deze voor u opstellen. Klik hier om een offerte aan te vragen. Het kan ook zijn dat uw verzekering alleen vraagt om een factuur. Deze krijgt u na afloop van een reparatie. In dit geval zult u de reparatiekosten eerst zelf moeten voorschieten.


©Copyright 2013 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | Mobile Repair Company
KvK nummer: 58917454 | BTW nummer: NL002247808B24

Linkpartners