Reparatie is vaak verzekerd

In veel gevallen is het mogelijk om de schade aan jouw apparaat te verhalen bij jouw verzekering. Afhankelijk is wel de wijze waarop je verzekerd bent in bepaalde situaties. Wij raden jou aan dit voorafgaande een reparatie uit te zoeken bij jouw verzekering. Dit kan jou achteraf een hoop kosten besparen.

Inboedelverzekering

Wanneer de schade aan jouw apparaat binnenshuis is ontstaan kun je de schade in de meeste gevallen verhalen bij jouw inboedelverzekering. Lees de polisvoorwaarden van jouw inboedelverzekering goed door of neem contact met hen op om na te gaan of de schade aan jouw apparaat verzekerd is.

Reisverzekering

Ook kan het voorkomen dat jouw apparaat schade oploopt tijdens een vakantie. Wanneer je voor deze vakantie een reisverzekering hebt afgesloten kun je de schade in de meeste gevallen verhalen bij jouw reisverzekering. Lees de polisvoorwaarden van jouw reisverzekering goed door of neem contact met hen op om na te gaan of de schade aan jouw apparaat verzekerd is.

Is jouw apparaat verzekerd?

Tegenwoordig bestaan er heel wat verschillende verzekeringsmaatschapijen waar je jouw apparaat kunt verzekeren. Wanneer je een verzekering op jouw apparaat hebt afgesloten kun je de schade in de meeste gevallen verhalen bij de verzekeringsmaatschappij. Lees de polisvoorwaarden van jouw verzekering goed door of neem contact met hen op om na te gaan of de schade aan jouw apparaat verzekerd is.

Om de kosten van een reparatie aan jouw apparaat te kunnen declareren bij de verzekering heb je in ieder geval een offerte of een factuur nodig. Indien jouw verzekering voorafgaande een reparatie om een offerte vraagt kunnen wij deze voor jou opstellen. Klik hier om een offerte aan te vragen. Het kan ook zijn dat jouw verzekering alleen vraagt om een factuur. Deze krijg je na afloop van een reparatie. In dit geval zul je de reparatiekosten eerst zelf moeten voorschieten.

 

Pin It on Pinterest