Toestel verkopen

Hoe kunt u uw nieuwe, gebruikte of beschadigde toestel verkopen?

Wilt u een ander toestel kopen?

Stap 1.Maak een afspraak

Vul het toestel verkopen formulier in. Hierna nemen wij binnen enkele minuten contact met u op om een afspraak in te plannen.

Stap 2.Kom bij ons langs

Kom bij ons langs en laat uw toestel beoordelen.

Stap 3.Toestel verkopen

U verkoopt uw toestel en ontvangt direct geld.

Stap 4.Toestel kopen

U kunt eventueel direct in onze online shop een ander toestel kopen.

Toestel verkopen

Wilt u uw toestel verkopen?

Wij kopen uw toestel in en u ontvangt direct geld! Wij betalen u de beste prijs voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde toestel. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het toestel verkopen formulier invullen. Hierna nemen wij binnen enkele minuten contact met u op om een afspraak in te plannen. Wanneer u bij ons op afspraak langskomt wordt uw toestel beoordeeld en zult u direct geld ontvangen.

  • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde toestel.
  • U komt bij ons langs op afspraak met uw toestel en ontvangt direct geld.
Toestel verkopen

Toestel verkopen

Toestel kopen

Wilt u een ander toestel kopen?

In de shop van Mobile Repair Company kunt u terecht om een ander toestel te kopen. Wij verkopen nieuwe, gebruikte en refurbished toestellen. Op de nieuwe toestellen zit de standaard fabrieksgarantie. Op de gebruikte toestellen geven wij een garantie periode van 12 maanden. Op de refurbished toestellen geven wij een garantie periode van 24 maanden.

Onze refurbished toestellen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Dit komt omdat al onze refurbished toestellen op meer dan 50 technische aspecten worden gecontroleerd door robots. De robots kunnen in tegenstelling tot mensen veel nauwkeuriger controleren waardoor wij refurbished toestellen kunnen verkopen van de hoogste kwaliteit met maar liefst 24 maanden garantie.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen

Heeft u een vraag?

Als de vraag die u heeft hier nog niet beantwoord is, kunt u onderstaand formulier gebruiken om een vraag te stellen over een toestel verkopen of een toestel kopen.

Contact
× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00