Apple Watch reparatie Almere

Apple Watch reparatie Almere

Apple Watch reparatie AlmereApple Watch reparatie Almere nodig? Heeft u uw Apple Watch uit uw handen laten vallen of loopt de batterij erg snel leeg? Het is niet prettig als uw Apple Watch niet meer werkt zoals het hoort. Maak daarom een afspraak bij Mobile Repair Company om vakkundig en snel uw Apple Watch te laten repareren.

Bij ons in Almere kunt u terecht voor diverse Apple Watch reparaties. Denk hierbij aan een scherm reparatie of een batterij reparatie. U kunt een afspraak maken en bij ons langskomen op het door u gekozen moment.

Online afspraak maken
Offerte aanvragen

036-2340134

Bel ons voor persoonlijk advies!

Onze voordelen:

 • Goede beoordelingen
 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Vlakbij Almere-Buiten centrum
 • Gratis parkeren

Wij repareren onderstaande Apple Watches

Apple Watch Ultra Apple Watch SE Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 8 Apple Watch Series 5 Apple Watch Series 2
Apple Watch Series 7 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 6

Onderstaande Apple Watch reparaties voeren wij uit

Aan-uit knop reparatie Frame reparatie Onderzoek
Achterkant / behuizing reparatie LCD reparatie Scherm reparatie
Batterij reparatie Microfoon reparatie Software herstel
Digital crown reparatie Moederbord reparatie Speaker reparatie
Draadloos opladen module reparatie NFC module reparatie Waterschade reiniging

Ik weet niet welke Apple Watch ik heb

Voordat u een afspraak bij ons maakt is het handig om te weten welke Apple Watch u heeft. Het kan voorkomen dat u niet weet welk model Apple Watch u heeft. Wanneer dit het geval is raden wij u aan de pagina “Een Apple Watch identificeren” van Apple te bekijken. Via deze pagina komt u er gemakkelijk achter welk model Apple Watch u heeft.

Apple Watch reparatie bij Mobile Repair Company

Mobile Repair Company Almere repareert vakkundig en snel uw Apple Watch. Bent u niet woonachtig in Almere en wilt u toch een Apple Watch reparatie door ons laten uitvoeren? Kies er dan voor om uw Apple Watch verzekerd naar ons op te sturen. Na ontvangst wordt uw Apple Watch meestal nog dezelfde dag gerepareerd en naar u teruggestuurd.

Komt u toch liever zelf langs? Maak dan direct een afspraak en kom bij ons langs in Almere. Blijf niet langer doorlopen met een gebarsten scherm of een defecte accu. Uw toestel is in de meeste gevallen binnen 1 uur weer klaar.

Van onderzoek naar Apple Watch reparatie in Almere

Heeft u geen idee wat er aan de hand is met uw Apple Watch? Maak dan een afspraak en kom bij ons langs in Almere voor een onderzoek. Tijdens een onderzoek bekijkt onze reparateur wat er met uw Apple Watch aan de hand is. Na het onderzoek wordt samen met u het resultaat besproken. Meestal moet de Apple Watch gerepareerd worden. Natuurlijk kiest u zelf of u de Apple Watch wel of niet wilt laten repareren. Onze reparaties in Almere worden vakkundig en snel uitgevoerd. In de meeste gevallen wordt een Apple Watch reparatie in Almere binnen 1 uur uitgevoerd.

Vakkundig en snel gerepareerd

Geniet van onze hoge kwaliteit en 1 uur service. Onze Apple Watch reparateur in Almere onderzoekt elke Apple Watch nauwkeurig en voert vervolgens vakkundig een reparatie uit. Onze reparateur is de specialist op het gebied van Apple Watch reparaties en maakt daarnaast gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen.

Voor een Apple Watch reparatie hoeft u niet altijd duur uit te zijn. Bij Mobile Repair Company Almere wordt uw Apple Watch gerepareerd tegen de laagste prijs. Is de reparatie ergens anders goedkoper dan zakken wij met onze prijs. Neem voordat u een afspraak maakt contact met ons op voor de reparatiekosten. Op onze website tonen wij geen prijzen. De reden hiervan is omdat de prijzen per dag kunnen variëren. Wij willen u de best mogelijke prijs kunnen aanbieden. Op alle Apple Watch reparaties geeft Mobile Repair Company Almere maar liefst 6 maanden garantie. Hiermee kunnen wij u een Apple Watch reparatie van de hoogste kwaliteit garanderen.

Apple Watch reparatie Almere-Buiten

Onze locatie ligt gelegen in de Landgoederenbuurt vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Wij zijn makkelijk te bereiken met de auto en hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer kunt u ons makkelijk bereiken. De bus M7 stopt vlakbij ons voor de deur bij halte Landgoederenbuurt. Ook het treinstation ligt op 10 minuten loopafstand van ons vandaan.

Onze locatie is ook voor klanten uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad uitermate geschikt en gemakkelijk te bereiken.

Garantie op uw Apple Watch reparatie

Dat wij uw Apple Watch vakkundig, snel en tegen een lage prijs kunnen repareren is natuurlijk mooi. Omdat wij onze kwaliteit willen garanderen geven wij u daarnaast ook nog eens 6 maanden garantie. Zo kunt u er vanuit gaan dat uw Apple Watch reparatie professioneel wordt uitgevoerd bij Mobile Repair Company Almere. Ook voor alle andere merken voeren wij reparaties uit.

Apple Watch reparatie Almere van Mobile Repair Company

Naast Apple Watch reparaties repareren wij in Almere ook andere toestellen. Voor de volgende toestellen kunt u bij ons terecht:

Of het nou om een grote of kleine reparatie gaat, bij Mobile Repair Company kunt u uitgaan van een goede service en de hoogste kwaliteit onderdelen.

Bent u benieuwd naar de reparatiekosten voor uw Apple Watch? Neem voordat u een afspraak maakt contact met ons op voor de reparatiekosten. De reparateur van Mobile Repair Company helpt u graag! Maak een afspraak en kom direct langs voor een Apple Watch reparatie Almere.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na .
Prima service .
- Almere - 15-01-2023

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie.

Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere - 11-09-2022

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen."
Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem.

Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog?
Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder.

Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere - 23-08-2022
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
4.9Ratings

Contact

Mobile Repair Company

Drakensteynpad 43

1333 XM Almere

Telefoon: 0365252885
E-mail: info@mobilerepaircompany.nl
Btw-nummer: NL002247808B24
Kamer-van-Koophandelnummer: 58917454

Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 21:00
Zaterdag 9:00- 18:00
Zondag Gesloten

Heeft u een vraag?  Makkelijk bereikbaar vanuit:


  Almere-Buiten
  Almere-Haven
  Almere-Hout
  Almere-Poort
  Almere-Stad

  ©Copyright 2013 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | Mobile Repair Company
  KvK nummer: 58917454 | BTW nummer: NL002247808B24

  Linkpartners