Apple Watch reparatie Almere

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en snelle Apple Watch reparatie in Almere, dan ben je bij ons aan het juiste adres, onze ervaren reparateur kan elk probleem met jouw Apple Watch oplossen, waaronder scherm reparaties en batterijvervangingen. Wij hebben veel tevreden klanten in Almere en omliggende gebieden zoals Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad, die ons hebben beoordeeld met uitstekende reviews.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Apple Watch reparatie Almere

Apple Watch scherm reparatie: kwaliteit en snelheid

Is jouw Apple Watch scherm gebarsten of niet meer te gebruiken? Maak je geen zorgen. Wij bieden de hoogste kwaliteit Apple Watch scherm reparaties in Almere. Wij gebruiken alleen de beste onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw Apple Watch weer zo goed als nieuw is. Bovendien is meestal elke reparatie binnen 1 uur klaar.

Apple Watch batterij vervangen: optimale prestaties

Als je merkt dat de batterij van jouw Apple Watch snel leegloopt of niet goed oplaadt, kan het zijn dat de batterij aan vervanging toe is. Onze reparateur in Almere kan jouw Apple Watch batterij snel en efficiënt vervangen. Hiermee zorg je ervoor dat jouw horloge de hele dag meegaat, net zoals toen je hem voor het eerst in gebruik nam.

Apple Watch reparatie Almere: beste prijs garantie en 6 maanden garantie

Bij ons krijg je niet alleen de beste service, maar ook de beste prijs garantie. Wij begrijpen dat de kosten van reparaties hoog kunnen oplopen, daarom zorgen wij ervoor dat onze prijzen altijd laag zijn. Daarnaast krijg je bij elke reparatie een garantie van 6 maanden, zodat je er zeker van bent dat wij achter ons werk staan.Gemakkelijk te bereiken locatie in Almere

Onze locatie vlakbij het centrum van Almere-Buiten is makkelijk bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid. Dit maakt het gemakkelijk om jouw Apple Watch bij ons af te geven en op te halen. Wij zij ook gemakkelijk te bereiken voor klanten uit de nabijgelegen gebieden zoals Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad.

Kies voor Apple Watch reparatie in Almere

Als jouw Apple Watch een reparatie nodig heeft, kies dan voor de service met goede reviews, 6 maanden garantie, snelheid, de beste prijs garantie en de hoogste kwaliteit onderdelen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken en gelegen vlakbij het centrum van Almere-Buiten met gratis parkeergelegenheid. Maak vandaag nog een online afspraak en kom langs voor jouw Apple Watch scherm reparatie of batterijvervanging in Almere. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Apple Watch reparatie?

Op elke Apple Watch reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Apple Watch reparatie?

De meeste Apple Watch reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Apple Watch niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Apple Watch niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Apple Watch hebt laten uitvoeren en de Apple Watch niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Apple Watch aan de hand is, kan ik mijn Apple Watch laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Apple Watch aan de hand is kunnen wij jouw Apple Watch onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Apple Watch. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een Apple Watch reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Apple Watch reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Apple Wath te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Apple Watch reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Apple Watch reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Apple Watch reparatie een backup van jouw Apple Watch.

Pin It on Pinterest