Console reparatie Almere

Ervaar je problemen met jouw gameconsole? Zoek niet verder. Bij console reparatie Almere bieden wij een eersteklas reparatieservice aan voor verschillende soorten gameconsoles. Playstation, Xbox, Nintendo Switch en nog veel meer! Wij maken jouw console met groot gemak weer zo goed als nieuw.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Console reparatie Almere

Uitstekende reviews en betrouwbaarheid

Een belangrijk punt dat ons onderscheidt, zijn onze uitstekende reviews. Klanten vanuit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad prijzen onze reparatieservice om de betrouwbaarheid en snelheid. Bij ons staat de klant centraal en dat is te zien aan onze positieve reviews die wij keer op keer ontvangen.

Console reparatie Almere: hoogste kwaliteit en 6 maanden garantie

Bij console reparatie Almere krijg je maar liefst 6 maanden garantie op elke reparatie. Dit geeft jou de zekerheid dat je waar voor jouw geld krijgt. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen bij onze reparaties, waardoor jouw console weer net zo soepel loopt als op de dag dat je deze kocht.

Bij console reparatie Almere de meeste reparaties binnen 1 uur klaar

Wij begrijpen dat je jouw console zo snel mogelijk terug wilt hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat de meeste reparaties binnen 1 uur klaar zijn. Daarnaast ben je bij Console reparatie Almere verzekerd van een kwalitatieve reparatie tegen de laagste prijs. Maak nu een online afspraak en kom bij ons langs. Wij kijken ernaar uit om jou van dienst te mogen zijn. Heb je meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op.Beste prijs garantie: betaal nooit teveel

Bij console reparatie Almere krijg je de beste prijs garantie. Wij geloven dat het repareren van jouw console niet altijd duur hoeft te zijn. Vind je elders een betere prijs? Wij passen onze prijs aan en geven jou dezefde service voor minder.

De locatie van console reparatie Almere

Onze locatie ligt vlakbij het centrum van Almere-Buiten gelegen en is makkelijk te bereiken voor klanten uit heel Almere. Of je nou vanuit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad komt, wij zijn slecht een kort ritje van jou verwijderd. Ook kan je bij onze voor de deur gratis parkeren.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een console reparatie?

Op elke console reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een console reparatie?

De meeste console reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn console niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw console niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw console hebt laten uitvoeren en de console niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn console aan de hand is, kan ik mijn console laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw console aan de hand is kunnen wij jouw console onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de console. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je na het onderzoek een console reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een console reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw console te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €39,00.

Raak ik mijn data kwijt na een console reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een console reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een console reparatie een backup van jouw console.

Pin It on Pinterest