Nintendo Switch reparatie Almere

Nintendo Switch reparatie Almere is de specialist als het gaat om een Nintendo Switch reparatie. Wij bieden betrouwbare en vakkundige reparaties aan voor alle Nintendo Switch modellen. Of het nu gaat om een Nintendo Switch scherm reparatie, batterijvervanging, laad connector reparatie, ventilator reparatie, waterschade reiniging of een moederbord reparatie, Nintendo Switch reparatie Almere staat klaar om jouw Nintendo Switch weer als nieuw te maken.De voordelen van Nintendo Switch reparatie Almere

  • Binnen 1 uur klaar: de meeste Nintendo Switch reparaties zijn bij Nintendo Switch reparatie Almere binnen 1 uur klaar, tenzij anders aangegeven.
  • Hoogste kwaliteit onderdelen: voor al onze Nintendo Switch reparaties gebruiken wij enkel onderdelen van de hoogste kwaliteit.
  • 6 maanden garantie: wij staan achter de kwaliteit van onze Nintendo Switch reparaties. Daarom ontvang je bij ons een garantie van 6 maanden op alle Nintendo Switch reparaties.
  • Beste prijs garantie: ergens anders goedkoper, dan verlagen wij onze prijs.
  • Uitstekende reviews: onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. Bekijk onze uitstekende reviews!
  • Reparateur met jarenlange ervaring: onze reparateur heeft jarenlange ervaring in Nintendo Switch reparaties en staat garant voor kwaliteit.
  • Centraal gelegen locatie: gelegen dichtbij het centrum van Almere-Buiten. Ook dichtbij voor klanten uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad.
  • Gratis parkeergelegenheid: parkeer jouw auto gratis bij ons voor de deur.
  • Makkelijk bereikbaar met het OV: gelegen vlakbij station Almere-Buiten. Ook stopt de bus M7 bij bushalte Landgoederenbuurt vlakbij ons voor de deur.
  • Uitsluitend op afspraak: om jou de beste service te bieden, werkt Nintendo Switch reparatie Almere uitsluitend op afspraak.

De top 6 van Nintendo Switch reparatie Almere

Nintendo Switch scherm reparatieNintendo Switch scherm reparatie

Een gebarsten of gebroken scherm? Geen probleem, Nintendo Switch reparatie Almere zorgt dat jouw Nintendo Switch scherm weer als nieuw is.

Nintendo Switch batterijvervangingNintendo Switch batterijvervanging

Merk je dat jouw batterij snel leeg is? Wij vervangen jouw Nintendo Switch batterij snel en vakkundig.

Nintendo Switch laad connector reparatieNintendo Switch laad connector reparatie

Problemen met opladen? Wij repareren de laad connector van jouw Nintendo Switch zodat deze weer moeiteloos oplaadt.

Nintendo Switch ventilator reparatieNintendo Switch ventilator reparatie

Als de ventilator van jouw Nintendo Switch lawaai maakt of niet meer goed werkt, laat ons dit voor jou repareren. Een goed functionerende ventilator is essentieel om oververhitting te voorkomen en optimale prestaties te behouden.

Nintendo Switch waterschade reinigingNintendo Switch waterschade reiniging

Waterschade kan ernstige problemen veroorzaken. Wij reinigen en herstellen jouw Nintendo Switch grondig om toekomstige schade en corrosie te voorkomen.

Nintendo Switch moederbord reparatieNintendo Switch moederbord reparatie

Voor problemen met het moederbord van jouw Nintendo Switch kun je ook bij ons terecht. Nintendo Switch reparatie Almere biedt de expertise die nodig is om moederbord reparaties uit te voeren.

Maak direct een afspraak

Heb je een Nintendo Switch die gerepareerd moet worden? Wacht niet te lang, maak direct een online afspraak en kom naar Nintendo Switch reparatie Almere. Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jouw Nintendo Switch snel en vakkundig gerepareerd wordt, zodat je weer kan genieten van een perfect werkende Nintendo Switch. Bij ons ben je verzekerd van de beste service, kwaliteit en prijs voor een Nintendo Switch reparatie.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Nintendo Switch reparatie?

Op elke Nintendo Switch reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v. waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Nintendo Switch reparatie?

De meeste Nintendo Switch reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v. waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Nintendo Switch niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Nintendo Switch niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €69,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Nintendo Switch hebt laten uitvoeren en de Nintendo Switch niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Nintendo Switch aan de hand is, kan ik mijn Nintendo Switch laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Nintendo Switch aan de hand is kunnen wij jouw Nintendo Switch onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Nintendo Switch. De onderzoekskosten bedragen €69,00. Indien je na het onderzoek een Nintendo Switch reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Nintendo Switch reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Nintendo Switch te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €69,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Nintendo Switch reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Nintendo Switch reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Nintendo Switch reparatie een backup van jouw Nintendo Switch.

Pin It on Pinterest