Nintendo Switch reparatie Almere

Ben je op zoek naar een Nintendo Switch reparatie in Almere? Zoek dan niet verder! Of je nu te maken hebt met een beschadigd scherm, een slecht presterende batterij of andere problemen met jouw Nintendo Switch, wij helpen jou graag. Onze ervaren reparateur is gespecialiseerd in Nintendo Switch reparaties en levert snel, betrouwbaar en betaalbaar werk af, zodat je binnen no time weer kunt genieten van jouw favoriete games.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Nintendo Switch reparatie Almere

Nintendo Switch scherm reparatie: snel en vakkundig

Er is niets erger dan een beschadigd scherm dat jouw speelplezier in de weg staat. Gelukkig bieden wij een snelle en effectieve Nintendo Switch scherm reparatie in Almere. Wij gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit onderdelen, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw Nintendo Switch na de reparatie weer als nieuw is.

Nintendo Switch batterij vervangen: vergroot jouw speeltijd

Is jouw batterij snel leeg of laadt deze niet meer goed op? Laat dan jouw Nintendo Switch batterij vervangen bij ons in Almere. Wij vervangen jouw oude batterij door een nieuwe, waardoor je weer urenlang kunt genieten van jouw favoriete games. En het beste is nog wel, dit is meestal binnen 1 uur klaar!

Waarom kiezen voor Nintendo Switch reparatie Almere?

Wij hebben niet alleen de beste prijs garantie, maar wij bieden ook een aantal andere voordelen. Klanten prijzen ons om onze goede reviews en wij geven 6 maanden garantie op al onze reparaties. Daarnaast zijn wij gunstig gelegen vlakbij het centrum van Almere-Buiten met gratis parkeergelegenheid voor de deur.Nintendo Switch reparatie Almere: gemakkelijk te bereiken

Of je nu in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont, onze locatie is gemakkelijk te bereiken voor iederen uit Almere en omstreken. Dus waarom zou je nog verder zoeken voor jouw Nintendo Switch reparatie?

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je meer weten over een Nintendo Switch reparatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met jouw Nintendo Switch problemen. Maak een online afspraak, kom langs en ervaar zelf onze uitstekende service!

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Nintendo Switch reparatie?

Op elke Nintendo Switch reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Nintendo Switch reparatie?

De meeste Nintendo Switch reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Nintendo Switch niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Nintendo Switch niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Nintendo Switch hebt laten uitvoeren en de Nintendo Switch niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Nintendo Switch aan de hand is, kan ik mijn Nintendo Switch laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Nintendo Switch aan de hand is kunnen wij jouw Nintendo Switch onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Nintendo Switch. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je na het onderzoek een Nintendo Switch reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Nintendo Switch reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Nintendo Switch te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €39,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Nintendo Switch reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Nintendo Switch reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Nintendo Switch reparatie een backup van jouw Nintendo Switch.

Pin It on Pinterest