Sony Xperia reparatie Almere

Als je op zoek bent naar een betrouwbare Sony Xperia reparatieservice, dan ben je bij Sony Xperia reparatie Almere aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd vlakbij het centrum van Almere-Buiten en bieden klanten gratis parkeergelegenheid, waardoor wij gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad.

Rosalie Van der Kroft
24/11/2023
Super snel en goed het glas van de iPad vervangen! Perfecte communicatie en erg netjes.
Alberto Teodori
23/11/2023
Really good and honest price! He repaired one plus 7 in 2 days! Display oled KO!! Suggested
Raphael Ugwu
11/11/2023
Super fast response and the service was excellent. I had a new screen protector fitted for my phone.
gerrit ries
06/11/2023
Mijn iphone doet het weer goed. Erg blij
Petra Ries
05/11/2023
Erg goed geholpen mijn iphone werkt weer prima hele aardige mensen
Karsten Embregts
04/11/2023
Telefoon van mij dochter laten maken. Door wat onduidelijkheid over het laten maken. Toch helemaal goed gekomen super service. Vooral ook het feit dat de factuur direct naar de verzekeraar gaat is echt top.
Maxime H
03/11/2023
Super service! Snel, kundig en betrouwbaar. Aanrader!
Winnie Engelschman
28/10/2023
Zeer tevreden. Snelheid, prijs, contact, allemaal een dikke prima. Mijn gebarsten iPad scherm is weer nieuw!
Nalies Leal
27/10/2023
Ik had een probleem met het toetsenbord van mijn Mac. Ik kon de volgende ochtend gelijk terecht en na 30min had ik mijn Mac weer terug. Al met al een hele fijne service!
Sony Xperia reparatie Almere

Waarom kiezen klanten voor Sony Xperia reparatie Almere?

Onze reputatie is gebaseerd op uitstekende reviews die onze hoge kwaliteitsnormen en uitstekende service weerspiegelen. Wij zijn er trots op dat wij de beste prijs garantie bieden in Almere en omstreken. Als je een betere prijs vindt, zullen wij die matchen of overtreffen. Bovendien gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit onderdelen voor onze reparaties, om ervoor te zorgen dat jouw Sony Xperia zo goed als nieuw is.

Sony Xperia scherm reparatie: snel, efficiënt en betrouwbaar

Een gebroken scherm kan het gebruik van jouw Sony Xperia ernstig belemmeren. Onze reparateur kan jouw scherm binnen 1 uur vervangen, zodat je zo snel mogelijk weer online kunt zijn. Wij begrijpen hoe belangrijk jouw toestel voor jou is en daarom geven wij jou 6 maanden garantie op onze scherm reparaties.

Sony Xperia batterij vervangen: een nieuw leven voor jouw toestel

Niet is frustrerender dan een Sony Xperia met een slechte batterijduur. Of het nu gaat om een zwakke batterij of een batterij die helemaal niet oplaadt. Onze reparateur kan snel en efficiënt een nieuwe Sony Xperia batterij voor jou plaatsen. Ook hier geven wij 6 maanden garantie op onze reparaties, zodat je verzekerd bent van de kwaliteit van ons werk.De snelste Sony Xperia reparatieservice in Almere

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is voor onze klanten. Daarom streven wij ernaar om de meeste reparaties binnen 1 uur te voltooien. Of het nu gaat om een scherm reparatie of het vervangen van een batterij, je kunt erop vertrouwen dat wij het snel en efficiënt zullen doen.

Maak nu een online afspraak bij Sony Xperia reparatie Almere

Of je nu woont in Almere-Buiten, Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort, of Almere-Stad, maak nu een online afspraak en kom langs voor jouw Sony Xperia reparatie. Met onze beste prijs garantie, hoogste kwaliteit onderdelen, en uitstekende klantenservice, zal je blij zijn dat je voor ons hebt gekozen voor jouw Sony Xperia reparatie in Almere. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Sony Xperia reparatie?

Op elke Sony Xperia reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Sony Xperia reparatie?

De meeste Sony Xperia reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Sony Xperia niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Sony Xperia niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Sony Xperia hebt laten uitvoeren en de Sony Xperia niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Sony Xperia aan de hand is, kan ik mijn Sony Xperia laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Sony Xperia aan de hand is kunnen wij jouw Sony Xperia onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Sony Xperia. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je na het onderzoek een Sony Xperia reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Sony Xperia reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Sony Xperia te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Sony Xperia reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Sony Xperia reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Sony Xperia reparatie een backup van jouw Sony Xperia.

Pin It on Pinterest