Google Pixel reparatie Almere

Als jouw Google Pixel telefoon defect is, kan dat een flinke hindernis zijn in jouw dagelijkse leven. Gelukkig biedt Google Pixel reparatie Almere een snelle en betrouwbare oplossing. Onze gespecialiseerde reparateur staat klaar om jou te helpen, of je nu in Almere-Buiten, Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont.

Rosalie Van der Kroft
24/11/2023
Super snel en goed het glas van de iPad vervangen! Perfecte communicatie en erg netjes.
Alberto Teodori
23/11/2023
Really good and honest price! He repaired one plus 7 in 2 days! Display oled KO!! Suggested
Raphael Ugwu
11/11/2023
Super fast response and the service was excellent. I had a new screen protector fitted for my phone.
gerrit ries
06/11/2023
Mijn iphone doet het weer goed. Erg blij
Petra Ries
05/11/2023
Erg goed geholpen mijn iphone werkt weer prima hele aardige mensen
Karsten Embregts
04/11/2023
Telefoon van mij dochter laten maken. Door wat onduidelijkheid over het laten maken. Toch helemaal goed gekomen super service. Vooral ook het feit dat de factuur direct naar de verzekeraar gaat is echt top.
Maxime H
03/11/2023
Super service! Snel, kundig en betrouwbaar. Aanrader!
Winnie Engelschman
28/10/2023
Zeer tevreden. Snelheid, prijs, contact, allemaal een dikke prima. Mijn gebarsten iPad scherm is weer nieuw!
Nalies Leal
27/10/2023
Ik had een probleem met het toetsenbord van mijn Mac. Ik kon de volgende ochtend gelijk terecht en na 30min had ik mijn Mac weer terug. Al met al een hele fijne service!
Google Pixel reparatie Almere

Google Pixel scherm reparatie: snel en effectief

Een gebarsten of niet reagerend scherm kan enorm frustrerend zijn. Maar geen zorgen, onze reparateur is de expert in Google scherm reparatie en kan jouw probleem meestal binnen 1 uur oplossen. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen om te garanderen dat jouw telefoon weer zo goed als nieuw functioneert.

Google Pixel batterij vervangen: verleng de levensduur van jouw telefoon

heb je last van een snel leeglopende batterij? Het kan een teken zijn dat jouw Google Pixel batterij vervangen moet worden. Bij Google Pixel reparatie Almere zorgen wij voor een nieuwe, hoogwaardige batterij die jouw telefoon weer de hele dag laat meegaan.

Onze voordelen: waarom kiezen voor Google Pixel reparatie Almere?

Wij zijn trots op de vele voordelen die wij onze klanten bieden. Ten eerste geniet je bij ons van de beste prijs garantie. Daarnaast bieden wij een garantie van 6 maanden op al onze reparaties. En laten we onze locatie niet vergeten: wij zijn gevestigd vlakbij Almere-Buiten centrum met gratis parkeren voor alle klanten.Vertrouwd door vele klanten: onze positieve reviews

De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Dat blijkt ook uit onze vele positieve reviews. Klanten prijzen ons om de snelle service, de kwaliteit van de reparaties en onze klantvriendelijkheid.

Maak nu een online afspraak bij Google Pixel reparatie Almere

Of je nu in Almere-Buiten, Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont, wij staan klaar om jouw Google Pixel telefoon weer in topconditie te brengen. Maak nu een online afspraak bij Google Pixel reparatie Almere, kom langs en ervaar zelf onze uitstekende service. Heb je meer informatie nodig, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Google Pixel reparatie?

Op elke Google Pixel reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Google Pixel reparatie?

De meeste Google Pixel reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Google Pixel niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Google Pixel niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Google Pixel hebt laten uitvoeren en de Google Pixel niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Google Pixel aan de hand is, kan ik mijn Google Pixel laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Google Pixel aan de hand is kunnen wij jouw Google Pixel onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Google Pixel. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een Google Pixel reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Google Pixel reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Google Pixel te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Google Pixel reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Google Pixel reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Google Pixel reparatie een backup van jouw Google Pixel.

Pin It on Pinterest