Playstation reparatie Almere

Ben je op zoek naar een Playstation reparatie in Almere? Zoek dan niet verder! Of je nu te maken hebt met een beschadigde HDMI poort, een slecht presterende voeding of andere problemen met jouw Playstation, wij helpen jou graag. Onze ervaren reparateur is gespecialiseerd in Playstation reparaties en levert snel, betrouwbaar en betaalbaar werk af, zodat je binnen no time weer kunt genieten van jouw favoriete games.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Playstation reparatie Almere

Playstation HDMI poort reparatie: snel en vakkundig

Er is niets vervelender dan een defecte HDMI poort die jouw game ervaring belemmert. Gelukkig bieden wij een snelle en effectieve Playstation HDMI poort reparatie in Almere. Wij maken gebruik van hoogwaardige onderdelen, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw Playstation na de reparatie weer optimaal functioneert.

Playstation voeding vervangen: breng jouw Playstation tot leven

Levert de voeding van jouw Playstation niet meer de benodigd stroom? Laat dan jouw Playstation voeding vervangen bij ons in Almere. Wij vervangen jouw oude voeding door een nieuwe, zodat je weer urenlang kunt genieten van jouw favoriete games. En het beste is nog wel dat dit meestal binnen 1 uur klaar is!

Waarom kiezen voor Playstation reparatie Almere?

Wij bieden niet alleen de beste prijs garantie, maar wij hebben ook tal van andere voordelen. Klanten prijzen ons om onze uitstekende reviews en wij bieden 6 maanden garantie op al onze reparaties. Daarnaast zijn wij gunstig gelegen nabij het centrum van Almere-Buiten, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.Playstation reparatie Almere: gemakkelijk te bereiken

Of je nu in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont, onze locatie is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in Almere en omgeving. Dus waarom verder zoeken voor jouw Playstation reparatie?

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een Playstation reparatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met jouw Playstation problemen. Maak nu direct een online afspraak, kom langs en ervaar zelf onze uitstekende service!

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Playstation reparatie?

Op elke Playstation reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Playstation reparatie?

De meeste Playstation reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Playstation niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Playstation niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Playstation hebt laten uitvoeren en de Playstation niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Playstation aan de hand is, kan ik mijn Playstation laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Playstation aan de hand is kunnen wij jouw Playstation onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Playstation. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je na het onderzoek een Playstation reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Playstation reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Playstation te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €39,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Playstation reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Playstation reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Playstation reparatie een backup van jouw Playstation.

Pin It on Pinterest