HTC reparatie Almere

HTC reparatie Almere is de specialist als het gaat om een HTC reparatie. Wij bieden betrouwbare en vakkundige reparaties aan voor alle HTC modellen. Of het nu gaat om een HTC scherm reparatie, achterkant reparatie, behuizing reparatie, batterijvervanging, laad connector reparatie, waterschade reiniging of een moederbord reparatie, HTC reparatie Almere staat klaar om jouw HTC weer als nieuw te maken.De voordelen van HTC reparatie Almere

  • Binnen 1 uur klaar: de meeste HTC reparaties zijn bij HTC reparatie Almere binnen 1 uur klaar, tenzij anders aangegeven.
  • Hoogste kwaliteit onderdelen: voor al onze HTC reparaties gebruiken wij enkel onderdelen van de hoogste kwaliteit.
  • 6 maanden garantie: wij staan achter de kwaliteit van onze HTC reparaties. Daarom ontvang je bij ons een garantie van 6 maanden op alle HTC reparaties.
  • Beste prijs garantie: ergens anders goedkoper, dan verlagen wij onze prijs.
  • Uitstekende reviews: onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. Bekijk onze uitstekende reviews!
  • Reparateur met jarenlange ervaring: onze reparateur heeft jarenlange ervaring in HTC reparaties en staat garant voor kwaliteit.
  • Centraal gelegen locatie: gelegen dichtbij het centrum van Almere-Buiten. Ook dichtbij voor klanten uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad.
  • Gratis parkeergelegenheid: parkeer jouw auto gratis bij ons voor de deur.
  • Makkelijk bereikbaar met het OV: gelegen vlakbij station Almere-Buiten. Ook stopt de bus M7 bij bushalte Landgoederenbuurt vlakbij ons voor de deur.
  • Uitsluitend op afspraak: om jou de beste service te bieden, werkt HTC reparatie Almere uitsluitend op afspraak.

De top 7 van HTC reparatie Almere

HTC scherm reparatieHTC scherm reparatie

Een gebarsten of gebroken scherm? Geen probleem, HTC reparatie Almere zorgt dat jouw HTC scherm weer als nieuw is.

HTC achterkant reparatieHTC achterkant reparatie

Is de achterkant van jouw HTC beschadigd? Wij repareren deze snel en vakkundig, zodat jouw HTC er weer als nieuw uitziet.

HTC behuizing reparatieHTC behuizing reparatie

Heeft jouw HTC schade aan de behuizing? Wij herstellen de behuizing van jouw HTC zodat deze weer in perfecte staat verkeert.

HTC batterijvervangingHTC batterijvervanging

Merk je dat jouw batterij snel leeg is? Wij vervangen jouw HTC batterij snel en vakkundig.

HTC laad connector reparatieHTC laad connector reparatie

Problemen met opladen? Wij repareren de laad connector van jouw HTC zodat deze weer moeiteloos oplaadt.

HTC waterschade reinigingHTC waterschade reiniging

Waterschade kan ernstige problemen veroorzaken. Wij reinigen en herstellen jouw HTC grondig om toekomstige schade en corrosie te voorkomen.

HTC moederbord reparatieHTC moederbord reparatie

Voor problemen met het moederbord van jouw HTC kun je ook bij ons terecht. HTC reparatie Almere biedt de expertise die nodig is om moederbord reparaties uit te voeren.

Maak direct een afspraak

Heb je een HTC die gerepareerd moet worden? Wacht niet te lang, maak direct een online afspraak en kom naar HTC reparatie Almere. Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jouw HTC snel en vakkundig gerepareerd wordt, zodat je weer kan genieten van een perfect werkende HTC. Bij ons ben je verzekerd van de beste service, kwaliteit en prijs voor een HTC reparatie.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een HTC reparatie?

Op elke HTC reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v. waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een HTC reparatie?

De meeste HTC reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v. waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn HTC niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw HTC niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw HTC hebt laten uitvoeren en de HTC niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn HTC aan de hand is, kan ik mijn HTC laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw HTC aan de hand is kunnen wij jouw HTC onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de HTC. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je na het onderzoek een HTC reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een HTC reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw HTC te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €39,00.

Raak ik mijn data kwijt na een HTC reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een HTC reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een HTC reparatie een backup van jouw HTC.

Pin It on Pinterest