HTC reparatie Almere

HTC reparatie Almere is het betrouwbare adres voor al jouw HTC reparaties! Wij zijn jouw lokale expert voor HTC reparaties, gevestigd vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Of je nu in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont, wij zijn altijd binnen handbereik.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
HTC reparatie Almere

HTC scherm reparatie: snel en deskundig

Een kapot HTC scherm kan de ervaring van jouw smartphone drastisch verminderen. Gelukkig bieden wij een snelle en efficiënte HTC scherm reparatieservice. Onze reparateur kan het scherm van jouw HTC meestal binnen 1 uur repareren. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen, waardoor jouw telefoon weer zo goed als nieuw is.

HTC batterij vervangen: breng jouw telefoon weer tot leven

Batterij problemen zijn een veelvoorkomend probleem bij oudere smartphones. Als jouw HTC batterij snel leegloopt of helemaal niet meer oplaadt, kan een HTC batterijvervanging de oplossing zijn. Onze reparateur heeft de ervaring en vaardigheden om jouw batterij snel en correct te vervangen, waardoor jouw telefoon weer optimaal werkt.

HTC reparatie Almere: meer dan alleen reparaties

Bij ons krijg je niet alleen een uitstekende HTC reparatieservice, maar ook tal van voordelen. Wij hebben veel goede reviews ontvangen voor onze diensten, wat getuigt van onze betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij bieden ook 6 maanden garantie op alle reparaties. Bovendien bieden wij de beste prijs garantie. Vind je ergens anders een lagere prijs, dan passen wij onze prijs aan.Locatie en bereikbaarheid: dichtbij en gemakkelijk parkeren

Onze locatie ligt in het hart van Almere, dichtbij het centrum van Almere-Buiten. Wij zijn gemakkelijk te bereiken voor iedereen die in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad woont. Daarnaast is parkeren bij ons voor de deur gratis, waardoor een bezoek aan ons nog gemakkelijker wordt.

HTC reparatie Almere: jouw lokale reparatieservice

Wij begrijpen hoe belangrijk jouw HTC smartphone voor jou is. Daarom zetten wij ons in voor het leveren van snelle, efficiënte en betrouwbare HTC reparaties in Almere. Met onze hoge kwaliteit onderdelen, snelle service en tal van voordelen, zorgen wij ervoor dat jouw telefoon no time weer werkt. Maak een online afspraak, kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een HTC reparatie?

Op elke HTC reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een HTC reparatie?

De meeste HTC reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn HTC niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw HTC niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw HTC hebt laten uitvoeren en de HTC niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn HTC aan de hand is, kan ik mijn HTC laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw HTC aan de hand is kunnen wij jouw HTC onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de HTC. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een HTC reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een HTC reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw HTC te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een HTC reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een HTC reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een HTC reparatie een backup van jouw HTC.

Pin It on Pinterest