Laptop reparatie Almere

Zoek je een betrouwbare reparatiedienst voor jouw defecte laptop in Almere? Zoek niet verder! Onze ervaren reparateur biedt de beste laptop reparatieservice in de regio. Wij specialiseren ons vooral in laptop scherm reparatie en batterijvervanging. Of je nu in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woonachtig bent, onze locatie is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Laptop reparatie Almere

Laptop scherm reparatie

Een kapot of slecht functionerend laptop scherm kan behoorlijk vervelend zijn. Wij zijn er trots op om hoogwaardige laptop scherm reparaties aan te bieden. Wij gebruiken alleen de beste onderdelen voor jouw laptop, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw laptop na de reparatie perfect werkt. Bovendien worden de meeste scherm reparaties binnen 1 uur uitgevoerd.

Laptop batterij vervangen

Het is frustrerend als de batterij van jouw laptop niet meer goed oplaadt. Als jouw laptop batterij vervangen moet worden, kan je vertrouwen op onze deskundige reparateur. De batterij wordt snel en vakkundig vervangen, zodat je jouw laptop weer optimaal kunt gebruiken zonder deze constant aan de oplader te hangen.

Voordelen van laptop reparatie Almere

Het kiezen van onze laptop reparatiedienst in Almere biedt diverse voordelen. Allereerst garanderen wij de beste prijzen in de omgeving. Bovendien gebruiken wij alleen hoogwaardige onderdelen waarop je 6 maanden garantie krijgt. Onze locatie nabij het centrum van Almere-Buiten is gemakkelijk bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid voor onze klanten.Uitstekende reviews

Wij zijn trots op de positieve reviews van onze klanten uit Almere en omstreken. Dit bewijst onze klanttevredenheid en professionaliteit. Wij blijven ons inzetten om onze klanten tevreden te houden, en deze goede reviews tonen aan dat dit wordt gewaardeerd.

Laptop reparatie in Almere: snel en betrouwbaar

Of je nu een nieuw scherm nodig hebt, een batterij wilt laten vervangen of een ander probleem hebt met jouw laptop, wij staan voor jou klaar. Onze reparateur staat klaar om jouw laptop efficiënt en betrouwbaar te herstellen. Plan nu een online afspraak, kom bij ons langs in Almere en ervaar zelf de kwaliteit en snelheid van onze service. Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een laptop reparatie?

Op elke laptop reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een laptop reparatie?

De meeste laptop reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn laptop niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw laptop niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw laptop hebt laten uitvoeren en de laptop niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn laptop aan de hand is, kan ik mijn laptop laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw laptop aan de hand is kunnen wij jouw laptop onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de laptop. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je na het onderzoek een laptop reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een laptop reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw laptop te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €39,00.

Raak ik mijn data kwijt na een laptop reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een laptop reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een laptop reparatie een backup van jouw laptop.

Pin It on Pinterest