Xbox reparatie Almere

Zoek je een betrouwbare Xbox reparatiedienst in Almere? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om een kapotte HDMI poort, een niet goed werkende voeding of andere problemen met jouw Xbox, wij staan voor jou klaar. Dankzij onze deskundige reparateur, die gespecialiseerd is in Xbox reparaties, kan je snel en tegen een eerlijke prijs weer genieten van al jouw games.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Xbox reparatie Almere

Reparatie van de Xbox HDMI poort: efficiënt en professioneel

Een niet werkende HDMI poort zorgt ervoor dat je niet meer kunt gamen. Wij kunnen een Xbox HDMI poort reparatie snel uitvoeren voor klanten uit Almere en omstreken. Wij gebruiken alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit, waardoor jouw Xbox na herstel weer als nieuw is.

Xbox voeding vervangen Almere: snel en vakkundig

Heeft de voeding van jouw Xbox het begeven? Maak een online afspraak en kom bij ons langs in Almere voor een vervanging. Wij zorgen dat jouw oude voeding vervangen wordt door een voeding van de hoogste kwaliteit, zodat je weer optimaal kunt gamen. En in de meeste gevallen is dat binnen een uur geregeld.

Waarom kiezen voor Xbox reparatie Almere?

Naast onze scherpe prijzen bieden wij vele voordelen. Wij zijn trots op onze positieve reviews en geven 6 maanden garantie op elke reparatie. Bovendien zijn wij makkelijk te vinden nabij het centrum van Almere-Buiten, met gratis parkeren direct voor de deur.Xbox reparatie Almere: makkelijk bereikbaar

Of je nu uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad komt, wij zijn voor iedereen in en rond Almere makkelijk te bereiken. Waarom zou je nog verder zoeken voor een Xbox reparatie?

Neem gerust contact op!

Heb je vragen of wil je meer weten over onze Xbox reparaties? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij helpen jou graag verder met als jouw Xbox problemen. Maak nu direct een online afspraak, kom bij ons langs en ervaar onze top service zelf!

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Xbox reparatie?

Op elke Xbox reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Xbox reparatie?

De meeste Xbox reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Xbox niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Xbox niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Xbox hebt laten uitvoeren en de Xbox niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Xbox aan de hand is, kan ik mijn Xbox laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Xbox aan de hand is kunnen wij jouw Xbox onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Xbox. De onderzoekskosten bedragen €39,00. Indien je na het onderzoek een Xbox reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Xbox reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Xbox te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €39,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Xbox reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Xbox reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Xbox reparatie een backup van jouw Xbox.

Pin It on Pinterest