Xbox reparatie Almere

Xbox reparatie Almere is de specialist als het gaat om een Xbox reparatie. Wij bieden betrouwbare en vakkundige reparaties aan voor alle Xbox modellen. Of het nu gaat om een Xbox voeding reparatie, USB-C poort reparatie, HDMI poort reparatie, ventilator reparatie, CD / DVD / Blu-ray speler reparatie, waterschade reiniging of een moederbord reparatie, Xbox reparatie Almere staat klaar om jouw Xbox weer als nieuw te maken.De voordelen van Xbox reparatie Almere

  • Binnen 1 uur klaar: de meeste Xbox reparaties zijn bij Xbox reparatie Almere binnen 1 uur klaar, tenzij anders aangegeven.
  • Hoogste kwaliteit onderdelen: voor al onze Xbox reparaties gebruiken wij enkel onderdelen van de hoogste kwaliteit.
  • 6 maanden garantie: wij staan achter de kwaliteit van onze Xbox reparaties. Daarom ontvang je bij ons een garantie van 6 maanden op alle Xbox reparaties.
  • Beste prijs garantie: ergens anders goedkoper, dan verlagen wij onze prijs.
  • Uitstekende reviews: onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. Bekijk onze uitstekende reviews!
  • Reparateur met jarenlange ervaring: onze reparateur heeft jarenlange ervaring in Xbox reparaties en staat garant voor kwaliteit.
  • Centraal gelegen locatie: gelegen dichtbij het centrum van Almere-Buiten. Ook dichtbij voor klanten uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad.
  • Gratis parkeergelegenheid: parkeer jouw auto gratis bij ons voor de deur.
  • Makkelijk bereikbaar met het OV: gelegen vlakbij station Almere-Buiten. Ook stopt de bus M7 bij bushalte Landgoederenbuurt vlakbij ons voor de deur.
  • Uitsluitend op afspraak: om jou de beste service te bieden, werkt Xbox reparatie Almere uitsluitend op afspraak.

De top 7 van Xbox reparatie Almere

Xbox voeding reparatieXbox voeding reparatie

Ervaar je problemen met de voeding van jouw Xbox? Laat Xbox reparatie Almere dit snel voor jou oplossen, zodat je weer kunt genieten van al jouw games.

Xbox USB-C poort reparatieXbox USB-C poort reparatie

Is de USB-C poort van jouw Xbox beschadigd of werkt deze niet meer naar behoren? Wij herstellen deze voor jou, zodat je weer probleemloos randapparatuur kunt aansluiten.

Xbox HDMI poort reparatieXbox HDMI poort reparatie

Heb je problemen met de HDMI poort van jouw Xbox? Wij kunnen deze voor jou repareren, zodat je weer kunt genieten van een hoogwaardige beeldkwaliteit op jouw scherm.

Xbox ventilator reparatieXbox ventilator reparatie

Als de ventilator van jouw Xbox lawaai maakt of niet meer goed werkt, laat ons dit voor jou repareren. Een goed functionerende ventilator is essentieel om oververhitting te voorkomen en optimale prestaties te behouden.

Xbox CD, DVD, Blu-Ray reparatieXbox CD / DVD / Blu-ray speler reparatie

Werkt de CD, DVD of Blu-ray speler van jouw Xbox niet meer zoals het hoort? Wij kunnen deze repareren, zodat je weer kunt genieten van jouw games en films.

Xbox waterschade reinigingXbox waterschade reiniging

Waterschade kan ernstige problemen veroorzaken. Wij reinigen en herstellen jouw Xbox grondig om toekomstige schade en corrosie te voorkomen.

Xbox moederbord reparatieXbox moederbord reparatie

Voor problemen met het moederbord van jouw Xbox kun je ook bij ons terecht. Xbox reparatie Almere biedt de expertise die nodig is om moederbord reparaties uit te voeren.

Maak direct een afspraak

Heb je een Xbox die gerepareerd moet worden? Wacht niet te lang, maak direct een online afspraak en kom naar Xbox reparatie Almere. Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jouw Xbox snel en vakkundig gerepareerd wordt, zodat je weer kan genieten van een perfect werkende Xbox. Bij ons ben je verzekerd van de beste service, kwaliteit en prijs voor een Xbox reparatie.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Xbox reparatie?

Op elke Xbox reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v. waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Xbox reparatie?

De meeste Xbox reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v. waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Xbox niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Xbox niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €69,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Xbox hebt laten uitvoeren en de Xbox niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Xbox aan de hand is, kan ik mijn Xbox laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Xbox aan de hand is kunnen wij jouw Xbox onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Xbox. De onderzoekskosten bedragen €69,00. Indien je na het onderzoek een Xbox reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Xbox reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Xbox te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €69,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Xbox reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Xbox reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Xbox reparatie een backup van jouw Xbox.

Pin It on Pinterest