Samsung Galaxy reparatie Almere

Samsung Galaxy reparatie Almere biedt een professionele reparatieservice aan. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor alle soorten Samsung Galaxy reparaties, inclusief scherm reparatie en batterijvervanging. Wij zijn centraal gelegen vlakbij het centrum van Almere-Buiten met gratis parkeren en gemakkelijk te bereiken voor iedereen uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Samsung Galaxy reparatie Almere

Uitstekende Samsung Galaxy scherm reparatie in Almere

Een gebroken scherm kan de gebruikservaring van jouw Samsung Galaxy ernstig belemmeren. Maar maak je geen zorgen, onze reparateur biedt de beste Samsung Galaxy scherm reparaties in Almere. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen, zodat jouw toestel weer aanvoelt als nieuw.

Betrouwbare Samsung Galaxy batterij vervangen

Is de batterij van jouw Samsung Galaxy niet meer wat het geweest is? Bij onze reparatiedienst in Almere kan je snel en eenvoudig jouw Samsung Galaxy batterij laten vervangen. Onze reparateur kan dit meestal binnen 1 uur voor jou regelen, zodat je snel weer kunt genieten van jouw apparaat zonder constant aan de lader te hoeven hangen.

Waarom kiezen voor onze Samsung Galaxy reparatie Almere

Wij onderscheiden ons van andere reparatiediensten met onze voordelen. Onze klanten waarderen ons vanwege onze goede reviews, 6 maanden garantie op alle reparaties, de beste prijs garantie en de hoogste kwaliteit onderdelen die wij gebruiken.



Snel en efficiënt: meestal binnen 1 uur klaar

Jouw tijd is kostbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de meeste reparaties aan jouw Samsung Galaxy binnen 1 uur klaar zijn. Maak een online afspraak, kom bij ons langs in Almere-Buiten, parkeer gratis voor de deur en laat ons het werk doen terwijl je gaat wandelen of jouw boodschappen doet.

Maak vandaag nog een online afspraak bij Samsung Galaxy reparatie Almere

Maak vandaag nog een online afspraak en kom langs voor jouw Samsung Galaxy reparatie. Onze locatie in Almere-Buiten is gemakkelijk te bereiken voor iedereen in de regio, of je nu uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad komt. Wij kijken uit naar jouw bezoek en staan klaar om jouw Samsung Galaxy weer als nieuw te laten werken. Indien je vragen hebt kan je ook contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Samsung Galaxy reparatie?

Op elke Samsung Galaxy reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Samsung Galaxy reparatie?

De meeste Samsung Galaxy reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Samsung Galaxy niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Samsung Galaxy niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Samsung Galaxy hebt laten uitvoeren en de Samsung Galaxy niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Samsung Galaxy aan de hand is, kan ik mijn Samsung Galaxy laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Samsung Galaxy aan de hand is kunnen wij jouw iPhone onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Samsung Galaxy. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een Samsung Galaxy reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Samsung Galaxy reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Samsung Galaxy te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Samsung Galaxy reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Samsung Galaxy reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Samsung Galaxy reparatie een backup van jouw Samsung Galaxy.

Pin It on Pinterest