iPhone reparatie Almere

Is jouw iPhone defect of heeft deze schade opgelopen? Geen zorgen! Bij iPhone reparatie Almere kan je terecht voor allerlei reparaties, variërend van scherm reparatie tot batterijvervanging. Wij staan bekend om onze snelle service, uitstekende kwaliteit en garantie op reparaties.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
iPhone reparatie Almere

Betrouwbare iPhone scherm reparatie in Almere

Een gebarsten of niet goed werkend scherm kan frustrerend zijn, maar bij iPhone reparatie Almere is het zo opgelost. Onze reparateur heeft jarenlange ervaring en gebruikt de hoogste kwaliteit onderdelen voor een iPhone scherm reparatie. Meestal zijn wij binnen 1 uur klaar, zodat je jouw iPhone niet langer dan noodzakelijk hoeft te missen.

iPhone batterij vervangen: snel en professioneel

Is de batterij van jouw iPhone snel leeg of laadt hij niet meer op? Dan is het tijd voor een iPhone batterijvervanging. Wij begrijpen hoe belangrijk jouw iPhone is in jouw dagelijkse leven, daarom bieden wij een snelle en professionele service om jouw iPhone weer in optimale staat te krijgen.

Voordelen van iPhone reparatie Almere

Bij iPhone reparatie Almere profiteer je van vele voordelen. Wij hebben uitstekende reviews, een bewijs van onze toewijding en vakmanschap. Daarnaast bieden wij 6 maanden garantie op al onze reparaties. Je ontvangt bij ons altijd de beste prijs garantie en wij maken enkel gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen.Centrale locatie in Almere-Buiten en gratis parkeren

Onze locatie is gelegen vlakbij het centrum van Almere-Buiten, makkelijk te bereiken voor iedereen in de regio Almere. Bovendien bieden wij gratis parkeren aan onze klanten. Dus of je nu uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad komt, wij zijn altijd dichtbij!

Kies voor iPhone reparatie Almere

Heeft jouw iPhone een reparatie nodig? Kies dan voor iPhone reparatie Almere. Onze snelle service, uitstekende kwaliteit en gunstige locatie maken ons de beste keuze voor een iPhone reparatie in Almere en omstreken. Maak een online afspraak en kom langs of neem contact op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een iPhone reparatie?

Op elke iPhone reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een iPhone reparatie?

De meeste iPhone reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn iPhone niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw iPhone niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw iPhone hebt laten uitvoeren en de iPhone niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn iPhone aan de hand is, kan ik mijn iPhone laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw iPhone aan de hand is kunnen wij jouw iPhone onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de iPhone. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een iPhone reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een iPhone reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw iPhone te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een iPhone reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een iPhone reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een iPhone reparatie een backup van jouw iPhone.

Pin It on Pinterest