Google Pixel reparatie Almere

Als jouw Google Pixel telefoon defect is, kan dat een flinke hindernis zijn in jouw dagelijkse leven. Gelukkig biedt Google Pixel reparatie Almere een snelle en betrouwbare oplossing. Onze gespecialiseerde reparateur staat klaar om jou te helpen, of je nu in Almere-Buiten, Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Google Pixel reparatie Almere

Google Pixel scherm reparatie: snel en effectief

Een gebarsten of niet reagerend scherm kan enorm frustrerend zijn. Maar geen zorgen, onze reparateur is de expert in Google scherm reparatie en kan jouw probleem meestal binnen 1 uur oplossen. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen om te garanderen dat jouw telefoon weer zo goed als nieuw functioneert.

Google Pixel batterij vervangen: verleng de levensduur van jouw telefoon

heb je last van een snel leeglopende batterij? Het kan een teken zijn dat jouw Google Pixel batterij vervangen moet worden. Bij Google Pixel reparatie Almere zorgen wij voor een nieuwe, hoogwaardige batterij die jouw telefoon weer de hele dag laat meegaan.

Onze voordelen: waarom kiezen voor Google Pixel reparatie Almere?

Wij zijn trots op de vele voordelen die wij onze klanten bieden. Ten eerste geniet je bij ons van de beste prijs garantie. Daarnaast bieden wij een garantie van 6 maanden op al onze reparaties. En laten we onze locatie niet vergeten: wij zijn gevestigd vlakbij Almere-Buiten centrum met gratis parkeren voor alle klanten.Vertrouwd door vele klanten: onze positieve reviews

De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Dat blijkt ook uit onze vele positieve reviews. Klanten prijzen ons om de snelle service, de kwaliteit van de reparaties en onze klantvriendelijkheid.

Maak nu een online afspraak bij Google Pixel reparatie Almere

Of je nu in Almere-Buiten, Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont, wij staan klaar om jouw Google Pixel telefoon weer in topconditie te brengen. Maak nu een online afspraak bij Google Pixel reparatie Almere, kom langs en ervaar zelf onze uitstekende service. Heb je meer informatie nodig, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Google Pixel reparatie?

Op elke Google Pixel reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Google Pixel reparatie?

De meeste Google Pixel reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Google Pixel niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Google Pixel niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Google Pixel hebt laten uitvoeren en de Google Pixel niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Google Pixel aan de hand is, kan ik mijn Google Pixel laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Google Pixel aan de hand is kunnen wij jouw Google Pixel onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Google Pixel. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een Google Pixel reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Google Pixel reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Google Pixel te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Google Pixel reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Google Pixel reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Google Pixel reparatie een backup van jouw Google Pixel.

Pin It on Pinterest