HTC reparatie Almere

HTC reparatie Almere

HTC reparatie Almere is de specialist om elke HTC reparatie voor u uit te voeren. Onze reparateur voert meerdere HTC reparaties per week uit en is de specialist op het gebied van smartphone en tablet reparaties. Elke HTC reparatie wordt professioneel voor u uitgevoerd. Het is natuurlijk niet fijn wanneer uw scherm gebarsten is of dat de batterij erg snel leegloopt. Vaak bent u bij andere reparatie bedrijven uw HTC voor meerdere weken kwijt. De reparateur van HTC reparatie Almere zorgt ervoor dat uw toestel binnen 1 uur klaar is, tenzij er anders word aangegeven. Vaak heeft u uw HTC dezelfde dag weer gerepareerd terug. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u van ons 6 maanden garantie op elke reparatie.

Uw HTC wordt vakkundig door ons gerepareerd

 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Koop / verkoop uw HTC
 • Vlakbij Almere-Buiten Centrum
 • Gratis parkeren

HTC reparatie advies?

036-5252885

Welk model HTC heb ik?

Het is handig om te weten welk model HTC u heeft voordat u een afspraak bij HTC reparatie Almere maakt. Op deze manier kunnen wij u de beste prijs geven.

Indien u niet weet welk model HTC u heeft kunt u de website van HTC bezoeken. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen u erachter te komen welk model HTC u heeft.

Wat kost een reparatie bij HTC reparatie Almere?

Op de website van HTC reparatie Almere worden geen prijzen getoond voor een HTC reparatie. Dit heeft een reden. De prijzen van een HTC reparatie kunnen per dag verschillen. Bent u benieuwd wat een HTC reparatie kost? Neem contact met ons op en onze reparateur geeft u de juiste prijs door.

Welke toestellen repareert HTC reparatie Almere?

 • HTC u12+
 • HTC u11+
 • HTC u11
 • HTC u Ultra
 • HTC u Play
 • HTC One m9
 • HTC One m8
 • HTC 10

Het kan voorkomen dat uw HTC toestel niet in het overzicht hierboven staat vermeld. Wij vermelden alleen de populaire HTC toestellen op onze website. Dit zegt niet dat wij uw HTC model niet repareren. Om na te gaan of wij u alsnog kunnen helpen, kunt u contact met ons opnemen. Onze reparateur kan elke HTC reparatie voor u uitvoeren. HTC reparatie Almere helpt u graag verder.

Meest uitgevoerde reparaties bij HTC reparatie Almere

HTC scherm reparatie

Het is uiterst vervelend als het scherm van uw HTC gebarsten is, er strepen door het beeld lopen of het touchscreen niet meer goed werkt. Dit betekent dat u een HTC scherm reparatie nodig heeft. Bij HTC reparatie Almere voeren wij een HTC scherm reparatie op afspraak uit. Na 1 uur is het scherm van uw HTC weer als nieuw. Het uitvoeren van een HTC scherm reparatie is voor onze reparateur geen probleem. Voor elke andere HTC reparatie bent u ook bij ons op het juiste adres.

HTC laad connector reparatie

Laad uw HTC moeilijk op? Waarschijnlijk is dan de laad connector defect. Ook wanneer uw HTC langzamer of sneller oplaad dan gewoonlijk of dat de accu sneller leegloopt dan normaal zijn klachten van een kapotte laad connector. Buiten de bovenstaande klachten kunt u ook ervaren dat u uw HTC niet meer kunt verbinden met de computer (deze herkent uw toestel niet) of dat uw telefoon geen verbinding meer maakt met de oplader. Een HTC laad connector reparatie voert onze reparateur gemakkelijk voor u uit. Kom snel bij HTC reparatie Almere langs op afspraak. Onze reparateur staat klaar om u te helpen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere HTC reparaties.

HTC home button reparatie

Reageert de home button van uw HTC slecht, helemaal niet meer of is deze niet meer in te drukken? In dit geval heeft u een HTC home button reparatie nodig. Zonder home button is uw HTC bijna niet te bedienen. De home button is één van de belangrijkste knoppen op een HTC toestel. Wanneer u eigenaar bent van een nieuwer model HTC, zult u deze klachten niet ervaren. De nieuwere modellen hebben namelijk geen home button meer. Alleen de oudere types HTC zijn voorzien van een home button. HTC reparatie Almere is een betrouwbaar adres voor elke HTC reparatie. Ook voor het laten uitvoeren van een HTC home button reparatie bent u bij ons op het juiste adres.

HTC oor luidspreker reparatie

Ervaart u dat u degene met wie u aan het bellen bent niet meer kunt verstaan of horen? Vaak heeft u dan een HTC oor luidspreker reparatie nodig. Alleen bellen op de speaker functie is nu nog mogelijk. Laat snel een HTC oor luidspreker reparatie door onze reparateur in Almere uitvoeren. Bij HTC reparatie Almere kunt u alleen terecht op afspraak. Hierna kunt u weer normaal een telefoongesprek voeren. Ook een andere HTC reparatie laat u gemakkelijk door ons uitvoeren.

HTC waterschade reiniging

Bent u per ongeluk het zwembad in gesprongen met uw HTC? Geen zorgen! Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is.  Bij HTC reparatie Almere kan onze reparateur een HTC waterschade reiniging voor u uitvoeren. In de meeste gevallen krijgen wij uw HTC weer aan de praat. Soms is het nodig om na een HTC waterschade reiniging andere onderdelen te laten vervangen. Wij hebben wel een paar tips voor u. Probeer uw HTC niet meer aan of uit te zetten dit kan zorgen voor kortsluiting en nog meer schade aan uw toestel. Wacht niet lang met het maken van een afspraak. Hoe eerder u uw HTC bij ons langs brengt hoe meer kans u heeft dat wij uw toestel kunnen maken. Wanneer u te lang wacht kan er corrosie ontstaan welke voor nog meer schade kan zorgen. Laat daarom zo snel mogelijk een HTC waterschade reiniging uitvoeren! Naast een waterschade reiniging is het laten uitvoeren van een andere HTC reparatie ook mogelijk.

HTC batterij reparatie

Heeft u een HTC batterij reparatie nodig omdat uw toestel snel leegloopt, het percentage verspringt, onverwachts uitvalt of niet meer wilt opstarten? Bij HTC reparatie Almere kunt u op afspraak terecht om binnen 1 uur een HTC batterij reparatie te laten uitvoeren. Het komt soms ook voor dat uw HTC langzamer wordt door een kapotte batterij. Erg vervelend dus. Na het laten uitvoeren van een HTC batterij reparatie bent u van al deze problemen af. Elke andere HTC reparatie voeren wij ook voor u uit.

HTC aan-uit knop reparatie

U kunt erg vervelende klachten ervaren wanneer de aan-uit knop van uw HTC kapot is. Veel voorkomende klachten hierbij zijn dat uw aan-uit knop niet of slecht reageert, niet meer in te drukken is of dat u uw HTC niet meer aan of uit kunt schakelen. De aan-uit knop is één van de belangrijkste knoppen op een HTC. Zonder deze knop is uw toestel bijna niet meer te bedienen. De aan-uit knop gebruikt u ook om uw HTC te vergrendelen. U wilt natuurlijk dat de aan-uit knop weer goed gaat werken. Kom daarom snel langs op afspraak bij HTC reparatie Almere en laat een HTC aan-uit knop reparatie uitvoeren door onze ervaren reparateur. Wij voeren ook andere HTC reparaties uit.

HTC microfoon reparatie

Kunnen anderen met wie u belt u niet meer horen of verstaan? Waarschijnlijk is dan de microfoon van uw HTC kapot. Hierdoor kunt u niet meer normaal telefoongesprekken voeren met anderen. Een erg vervelend probleem welke zo snel mogelijk verholpen moet worden. Het kan ook voorkomen dat u geen gebruik meer kunt maken van de spraakherkenning of dat u geen geluid meer heeft bij video / dictafoon opnames. Wilt u van bovenstaande klachten af zijn? Maak nu direct een afspraak bij HTC reparatie Almere en onze reparateur voert een HTC microfoon reparatie voor u uit. Naast een microfoon reparatie kunt u bij ons ook terecht voor andere HTC reparaties.

HTC camera achterkant / voorkant reparatie

Kunt u geen foto’s meer maken, alleen maar foto’s van slechte kwaliteit maken of geen videogesprekken meer voeren? Dan heeft u een HTC camera achterkant / voorkant reparatie nodig. Een veel voorkomende klacht is dat het maken van selfies ook niet meer mogelijk is. Maak snel een afspraak bij HTC reparatie Almere als u weer normaal gebruik wilt maken van uw HTC camera achterkant / voorkant. Onze reparateur is de specialist op het gebied van een HTC reparatie en dus ook een HTC camera achterkant / voorkant reparatie.

HTC kopen, verkopen

Wilt u uw HTC niet laten repareren? Wilt u een andere HTC?

Bij HTC reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw HTC moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde HTC.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw HTC en ontvangt direct geld.
HTC verkopen

HTC verkopen

HTC kopen

Het laatste HTC nieuws

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]


9.4 uit 10 op basis van 44 beoordelingen

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

Dichtbij vanuit

Almere
Almere-Buiten
Almere-Haven
Almere-Hout
Almere-Poort
Almere-Stad
Dronten
Lelystad
Urk
Zeewolde
Harderwijk
Amsterdam
Blaricum
Bussum
Diemen
Hilversum
Huizen
Laren
Naarden
Weesp
Muiden
Muiderberg
Amersfoort
Baarn
Eemnes

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00