HTC reparatie Almere

HTC reparatie Almere

HTC reparatie AlmereHTC reparatie Almere is de specialist op het gebied van HTC reparatie. Meerdere keren per week voeren wij een HTC reparatie uit. Binnen Almere en omstreken zijn wij een betrouwbaar adres. Elke reparatie wordt vakkundig voor u uitgevoerd. Het is erg frustrerend als bijvoorbeeld uw batterij snel leeg loopt of als uw scherm kapot is. Wij snappen als geen ander hoe vervelend het is om een kapotte HTC te hebben.

De voordelen van HTC reparatie Almere

1 uur klaar service

Het is erg vervelend als u te lang zonder uw HTC moet doen. HTC reparatie Almere zorgt ervoor dat uw HTC binnen 1 uur weer gerepareerd is. Op deze manier kunt u dezelfde dag weer gebruik maken van uw HTC met behoud van data.

6 maanden garantie – hoogste kwaliteit

Bij Mobile Repair Company maken wij uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen krijgt u van ons standaard 6 maanden garantie. Op deze manier komt u nooit onverwacht voor een verrassing te staan.

Laagste prijs garantie

U heeft vast al opgemerkt dat Mobile Repair Company geen prijzen op haar website heeft staan. De prijzen van een reparatie kunnen per dag variëren. Wij willen u de laagste prijs kunnen aanbieden. Wanneer een HTC reparatie elders goedkoper is verlagen wij onze prijs.

Makkelijk te bereiken

Mobile Repair Company zit gevestigd vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Bij ons voor de deur hebben we een parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren. Wanneer u met het openbaar vervoer reist zijn wij ook makkelijk te bereiken. De bus M7 stopt vlak bij ons voor de deur (halte Landgoederenbuurt). Reist u met de trein dan lig het station van Almere-Buiten ook op een kleine afstand van ons vandaan.

Online afspraak maken bij HTC reparatie Almere

Bij HTC reparatie Almere werken wij uitsluitend op afspraak. Maak nu direct een online afspraak of bel ons op telefoonnummer 036-5252885. Meestal kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een HTC reparatie.

Het kan voorkomen dat u vragen heeft, niet weet wat er mis is met uw HTC of niet weet welke HTC u heeft. Hiervoor kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag persoonlijk.

De volgende toestellen repareert HTC reparatie Almere

HTC Desire 21 Pro HTC u11+ HTC One m9
HTC Desire 20 Pro HTC u11 HTC One m8
HTC Desire 20+ HTC u Ultra HTC 10 Evo
HTC Desire 10 HTC u Play HTC 10
HTC u12+

HTC reparatie AlmereIndien u uw HTC niet hierboven in het overzicht kunt vinden, kunt u contact met ons opnemen. Wij voeren reparaties uit aan elke HTC. Hierboven hebben wij alleen de HTC toestellen vermeld welke het meeste worden gerepareerd. Bij HTC reparatie Almere is niks te gek.

Veel uitgevoerde reparaties door HTC reparatie Almere

Aan-uit knop reparatie Laad connector reparatie Oor luidspreker reparatie
Achterkant / behuizing reparatie LCD reparatie Scherm reparatie
Batterij reparatie Lichtsensor reparatie Simkaart lezer reparatie
Bluetooth reparatie Microfoon reparatie Software herstel
Camera achterkant reparatie Moederbord reparatie Speaker reparatie
Camera voorkant reparatie Navigatie buttons reparatie Trilfunctie reparatie
Frame reparatie Netwerk reparatie Volumeknop reparatie
GPS reparatie NFC module reparatie Waterschade reiniging
Home button reparatie Onderzoek Wifi reparatie
Koptelefoon aansluiting reparatie

HTC reparatie AlmereHet kan voorkomen dat u een reparatie aan uw HTC wilt laten uitvoeren welke niet in het overzicht hierboven staat vermeld. Neem in dit geval contact met ons op. Wij voeren elke mogelijke reparatie uit aan een HTC. Hierboven hebben wij alleen de veel voorkomende reparaties vermeld. Voor HTC reparatie Almere is geen enkele reparatie een probleem.

Klanten komen bij HTC reparatie Almere uit de volgende regio’s

Voornamelijk voor klanten uit Almere en omstreken voert HTC reparatie Almere reparaties uit. Bent u niet woonachtig in de buurt van Almere maar wilt u toch een reparatie door ons laten uitvoeren? Kies er dan voor om uw HTC verzekerd naar ons op te sturen. Nadat wij uw HTC in ontvangst hebben genomen wordt deze zo snel mogelijk gerepareerd en weer naar u teruggestuurd.

Almere Blaricum Laren
Almere-Buiten Bussum Lelystad
Almere-Haven Diemen Muiden
Almere-Hout Dronten Muiderberg
Almere-Poort Eemnes Naarden
Almere-Stad Emmeloord Swifterbant
Amersfoort Harderwijk Urk
Amsterdam Hilversum Weesp
Baarn Huizen Zeewolde

Handige links

Het laatste HTC nieuws

9.1

Goede service,kwaliteit voor redelike prijs .

.
- Almere - 18/01/2022

Super

Snel geholpen, klantvriendelijk en gelukkig alles nog op mijn telefoon.
- almere - 04/01/2022

deskundig, snel en met een zeer correcte behandeling

ondanks de "feestdagen" geholpen met een voor ons belangrijke reparatie van de ipad; Deskundig en snel en zeer klantvriendelijk
- Almere - 03/01/2022
407 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
Online afspraak maken


  Offerte aanvragen


   Telefoonnummer:
   036-5252885
   Adres:
   Drakensteynpad 43
   1333 XM Almere
   Nederland
   Openingstijden:
   Ma-Za: 09:00 – 18:00
   Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
   Uitsluitend op afspraak

   Heeft u een vraag?