HTC reparatie Almere

HTC reparatie Almere is het betrouwbare adres voor al jouw HTC reparaties! Wij zijn jouw lokale expert voor HTC reparaties, gevestigd vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Of je nu in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont, wij zijn altijd binnen handbereik.

Rosalie Van der Kroft
24/11/2023
Super snel en goed het glas van de iPad vervangen! Perfecte communicatie en erg netjes.
Alberto Teodori
23/11/2023
Really good and honest price! He repaired one plus 7 in 2 days! Display oled KO!! Suggested
Raphael Ugwu
11/11/2023
Super fast response and the service was excellent. I had a new screen protector fitted for my phone.
gerrit ries
06/11/2023
Mijn iphone doet het weer goed. Erg blij
Petra Ries
05/11/2023
Erg goed geholpen mijn iphone werkt weer prima hele aardige mensen
Karsten Embregts
04/11/2023
Telefoon van mij dochter laten maken. Door wat onduidelijkheid over het laten maken. Toch helemaal goed gekomen super service. Vooral ook het feit dat de factuur direct naar de verzekeraar gaat is echt top.
Maxime H
03/11/2023
Super service! Snel, kundig en betrouwbaar. Aanrader!
Winnie Engelschman
28/10/2023
Zeer tevreden. Snelheid, prijs, contact, allemaal een dikke prima. Mijn gebarsten iPad scherm is weer nieuw!
Nalies Leal
27/10/2023
Ik had een probleem met het toetsenbord van mijn Mac. Ik kon de volgende ochtend gelijk terecht en na 30min had ik mijn Mac weer terug. Al met al een hele fijne service!
HTC reparatie Almere

HTC scherm reparatie: snel en deskundig

Een kapot HTC scherm kan de ervaring van jouw smartphone drastisch verminderen. Gelukkig bieden wij een snelle en efficiënte HTC scherm reparatieservice. Onze reparateur kan het scherm van jouw HTC meestal binnen 1 uur repareren. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen, waardoor jouw telefoon weer zo goed als nieuw is.

HTC batterij vervangen: breng jouw telefoon weer tot leven

Batterij problemen zijn een veelvoorkomend probleem bij oudere smartphones. Als jouw HTC batterij snel leegloopt of helemaal niet meer oplaadt, kan een HTC batterijvervanging de oplossing zijn. Onze reparateur heeft de ervaring en vaardigheden om jouw batterij snel en correct te vervangen, waardoor jouw telefoon weer optimaal werkt.

HTC reparatie Almere: meer dan alleen reparaties

Bij ons krijg je niet alleen een uitstekende HTC reparatieservice, maar ook tal van voordelen. Wij hebben veel goede reviews ontvangen voor onze diensten, wat getuigt van onze betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij bieden ook 6 maanden garantie op alle reparaties. Bovendien bieden wij de beste prijs garantie. Vind je ergens anders een lagere prijs, dan passen wij onze prijs aan.Locatie en bereikbaarheid: dichtbij en gemakkelijk parkeren

Onze locatie ligt in het hart van Almere, dichtbij het centrum van Almere-Buiten. Wij zijn gemakkelijk te bereiken voor iedereen die in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad woont. Daarnaast is parkeren bij ons voor de deur gratis, waardoor een bezoek aan ons nog gemakkelijker wordt.

HTC reparatie Almere: jouw lokale reparatieservice

Wij begrijpen hoe belangrijk jouw HTC smartphone voor jou is. Daarom zetten wij ons in voor het leveren van snelle, efficiënte en betrouwbare HTC reparaties in Almere. Met onze hoge kwaliteit onderdelen, snelle service en tal van voordelen, zorgen wij ervoor dat jouw telefoon no time weer werkt. Maak een online afspraak, kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een HTC reparatie?

Op elke HTC reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een HTC reparatie?

De meeste HTC reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn HTC niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw HTC niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw HTC hebt laten uitvoeren en de HTC niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn HTC aan de hand is, kan ik mijn HTC laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw HTC aan de hand is kunnen wij jouw HTC onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de HTC. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een HTC reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een HTC reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw HTC te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een HTC reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een HTC reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een HTC reparatie een backup van jouw HTC.

Pin It on Pinterest