HTC reparatie Almere

HTC reparatie Almere

HTC reparatie AlmereHTC reparatie Almere is de specialist op het gebied van HTC reparatie. Meerdere keren per week voeren wij een HTC reparatie uit. Binnen Almere en omstreken zijn wij een betrouwbaar adres. Elke reparatie wordt vakkundig voor u uitgevoerd. Het is erg frustrerend als bijvoorbeeld uw batterij snel leeg loopt of als uw scherm kapot is. Wij snappen als geen ander hoe vervelend het is om een kapotte HTC te hebben.

1 uur klaar service

Het is erg vervelend als u te lang zonder uw HTC moet doen. HTC reparatie Almere zorgt ervoor dat uw HTC binnen 1 uur weer gerepareerd is. Op deze manier kunt u dezelfde dag weer gebruik maken van uw HTC met behoud van data.

6 maanden garantie – hoogste kwaliteit

Bij HTC reparatie Almere maken wij uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen krijgt u van ons standaard 6 maanden garantie. Op deze manier komt u nooit onverwacht voor een verassing te staan.

Laagste prijs garantie

U heeft vast al opgemerkt dat HTC reparatie Almere geen prijzen op haar website heeft staan. De prijzen van een reparatie kunnen per dag variëren. Wij willen u de laagste prijs kunnen aanbieden. Wanneer een HTC reparatie elders goedkoper is verlagen wij onze prijs.

Makkelijk te bereiken

HTC reparatie Almere zit gevestigd vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Bij ons voor de deur hebben we een parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren. Wanneer u met het openbaar vervoer reist zijn wij ook makkelijk te bereiken. De bus M7 stopt vlak bij ons voor de deur (halte Landgoederenbuurt). Reist u met de trein dan lig het station van Almere-Buiten ook op een kleine afstand van ons vandaan.

Maak een online afspraak

Bij HTC reparatie Almere werken wij uitsluitend op afspraak. Maak nu direct een online afspraak of bel ons op telefoonnummer 036-5252885. Meestal kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een HTC reparatie.

Persoonlijk geadviseerd worden

Het kan voorkomen dat u vragen heeft, niet weet wat er mis is met uw HTC of niet weet welke HTC u heeft. Hiervoor kunt u contact opnemen met HTC reparatie Almere via telefoonnummer 036-5252885. Wij adviseren u graag persoonlijk.

De volgende HTC toestellen repareren wij

HTC u12+ HTC u Ultra HTC One m8
HTC u11+ HTC u Play HTC 10
HTC u11 HTC One m9

HTC reparatie AlmereIndien u uw HTC niet hierboven in het overzicht kunt vinden, kunt u contact met ons opnemen. Wij voeren reparaties uit aan elke HTC. Hierboven hebben wij alleen de HTC toestellen vermeld welke het meeste worden gerepareerd. Bij HTC reparatie Almere is niks te gek.

Veel uitgevoerde HTC reparaties

Aan-uit knop reparatie Koptelefoon aansluiting reparatie Oor luidspreker reparatie
Achterkant / behuizing reparatie Laad connector reparatie Scherm reparatie
Batterij reparatie LCD reparatie Simkaart lezer reparatie
Bluetooth reparatie Lichtsensor reparatie Software herstel
Camera achterkant reparatie Microfoon reparatie Speaker reparatie
Camera voorkant reparatie Moederbord reparatie Trilfunctie reparatie
Frame reparatie Navigatie buttons reparatie Volumeknop reparatie
GPS reparatie Netwerk reparatie Waterschade reiniging
Home button reparatie Onderzoek Wifi reparatie

HTC reparatie AlmereHet kan voorkomen dat u een reparatie aan uw HTC wilt laten uitvoeren welke niet in het overzicht hierboven staat vermeld. Neem in dit geval contact met ons op. Wij voeren elke mogelijke reparatie uit aan een HTC. Hierboven hebben wij alleen de veel voorkomende reparaties vermeld. Voor HTC reparatie Almere is geen enkele reparatie een probleem.

Klanten komen bij ons uit de volgende regio’s

Voornamelijk voor klanten uit Almere en omstreken voert HTC reparatie Almere reparaties uit. Bent u niet woonachtig in de buurt van Almere maar wilt u toch een reparatie door ons laten uitvoeren? Kies er dan voor om uw HTC naar ons op te sturen. Nadat wij uw HTC in ontvangst hebben genomen wordt deze zo snel mogelijk gerepareerd en weer naar u teruggestuurd.

Almere Blaricum Laren
Almere-Buiten Bussum Lelystad
Almere-Haven Diemen Muiden
Almere-Hout Dronten Muiderberg
Almere-Poort Eemnes Naarden
Almere-Stad Harderwijk Urk
Amersfoort Hilversum Weesp
Amsterdam Huizen Zeewolde
Baarn

Handige links

HTC kopen, verkopen

Wilt u uw HTC niet laten repareren? Wilt u een andere HTC?

Bij HTC reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw HTC moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde HTC.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw HTC en ontvangt direct geld.
HTC verkopen

HTC verkopen

HTC kopen

Het laatste HTC nieuws

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00