Huawei reparatie Almere

Ben je op zoek naar een betrouwbare Huawei reparatie in Almere? Zoek niet verder! Met onze ervaring en expertise zijn wij in staat om elke Huawei te repareren, of het nu gaat om een scherm reparatie of het vervangen van een batterij.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Huawei reparatie Almere

Huawei scherm reparatie: voor de beste prijs

Is jouw Huawei scherm kapot? Geen probleem! Bij Huawei reparatie Almere leveren wij snelle en hoogwaardige Huawei scherm reparaties. Wij bieden de beste prijs garantie en gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen. Zo is jouw smartphone meestal binnen 1 uur weer als nieuw!

Huawei batterij vervangen: met 6 maanden garantie

Een batterij die snel leegloopt kan zeer frustrerend zijn. Gelukkig kunnen wij bij Huawei reparatie Almere snel en efficiënt jouw Huawei batterij vervangen. En het beste van alles? Wij bieden een garantie van 6 maanden op alle uitgevoerde reparaties.

Huawei reparatie Almere: goede reviews en meer

Maar waarom zou je voor ons kiezen voor een Huawei reparatie in Almere? Onze klanten waarderen ons met goede reviews voor onze betrouwbare en snelle service. Bovendien garanderen wij de beste prijs en de hoogste kwaliteit onderdelen voor jouw reparatie.Locatie en toegankelijkheid: in de buurt van Almere-Buiten centrum

Wij zijn gunstig gelegen vlakbij het centrum van Almere-Buiten, waardoor wij gemakkelijk bereikbaar zijn voor iedereen in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad. En weet je wat nog meer geweldig is? Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor onze klanten!

Huawei reparatie Almere: kies voor kwaliteit en snelheid

Bij Huawei reparatie Almere combineren wij snelheid met kwaliteit. Of je nu een scherm reparatie of een batterijvervanging nodig hebt, wij zijn hier om jou te helpen. Maak direct een online afspraak, kom langs en ervaar zelf waarom wij zo goed worden beoordeeld door onze klanten. Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Huawei reparatie?

Op elke Huawei reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Huawei reparatie?

De meeste Huawei reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Huawei niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Huawei niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Huawei hebt laten uitvoeren en de Huawei niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Huawei aan de hand is, kan ik mijn Huawei laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Huawei aan de hand is kunnen wij jouw Huawei onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Huawei. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een Huawei reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Huawei reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Huawei te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Huawei reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Huawei reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Huawei reparatie een backup van jouw Huawei.

Pin It on Pinterest