iPad reparatie Almere

iPad reparatie Almere

iPad reparatie Almere één van haar populairste services is een iPad reparatie. De iPad is één van de meest gebruikte tablets ter wereld! Onze reparateur voert elke week meerdere iPad reparaties uit bij ons in Almere. Elke iPad reparatie wordt probleemloos voor u uitgevoerd. Een kapot scherm of een batterij welke snel leegloopt, daar zit niemand op te wachten. Een iPad wordt in de meeste gevallen zakelijk gebruikt. Het is daarom dan ook heel vervelend als uw iPad kapot is en dat u hem voor een langere periode kwijt moet zijn. Bij iPad reparatie Almere is een iPad reparatie binnen 1 uur klaar tenzij anders wordt aangegeven. In de meeste gevallen heeft u uw iPad dezelfde dag weer gerepareerd terug! Op elke reparatie geven wij 6 maanden garantie om onze kwaliteit te waarborgen.

Wij repareren uw iPad

 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Koop / verkoop uw iPad
 • Vlakbij Almere-Buiten Centrum
 • Gratis parkeren

iPad reparatie advies?

036-5252885

Welke iPad heb ik?

Voordat u een afspraak maakt bij iPad reparatie Almere is het handig om te weten welke iPad u heeft, zo weet de reparateur welke iPad u heeft en kan hij de juiste prijs aan u doorgeven.

Bent u er niet zeker van welk type iPad u heeft, bezoek dan de speciale pagina van Apple. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op om erachter te komen welk type iPad u heeft.

Wat zijn de kosten van een reparatie bij iPad reparatie Almere?

Het is u vast al opgevallen dat er geen reparatie prijzen worden getoond op de website van iPad reparatie Almere, dit heeft een reden. De kosten van een iPad reparatie kunnen per dag verschillen. Wilt u weten wat het laten repareren van uw iPad kost, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u juiste prijs kunnen geven.

Voor de volgende modellen voeren wij een reparatie uit

 • iPad Pro 12,9 inch (2020)
 • iPad Pro 11 inch (2020)
 • iPad Air (2019)
 • iPad Mini (2019)
 • iPad (2019)
 • iPad Pro 12,9 inch (2018)
 • iPad Pro 11 inch (2018)
 • iPad (2018)
 • iPad Pro 12,9 inch (2017)
 • iPad Pro 10,5 inch (2017)
 • iPad (2017)
 • iPad Pro 9,7 inch (2016)
 • iPad Pro 12,9 inch (2015)
 • iPad Mini 4
 • iPad Air 2
 • iPad Mini 3
 • iPad Air
 • iPad Mini 2
 • iPad Mini
 • iPad 4
 • iPad 3
 • iPad 2
 • iPad 1

Staat de iPad waar u een reparatie aan wilt laten uitvoeren niet in het overzicht vermeld, neem dan gerust contact met ons op. Aan elke iPad kunnen wij een reparatie uitvoeren. Aan dit overzicht hebben wij alleen de iPads toegevoegd waar wij veel reparaties aan uitvoeren. De reparateur van iPad reparatie Almere kan ook een iPad reparatie uitvoeren aan een iPad welke niet in het overzicht staat vermeld.

Reparaties welke het meest voorkomen bij iPad reparatie Almere

iPad scherm reparatie

Heeft uw iPad een gebarsten scherm, kunt u niet meer lezen wat er op het scherm staat of werkt het touchscreen niet meer? Waarschijnlijk heeft u dan een iPad scherm reparatie nodig! Bij ons iPad reparatie Almere kan onze reparateur ervoor zorgen dat uw iPad scherm weer gaat werken als van ouds en er weer als nieuw uitziet. Onze reparateur is gespecialiseerd in elke iPad reparatie, waaronder ook een iPad scherm reparatie.

iPad laad connector reparatie

Wanneer een laad connector stuk is zult u merken dat uw iPad niet meer makkelijk oplaad. Het kan ook zijn dat de batterij snel leeg is of dat de iPad sneller of langzamer oplaad dan normaal. een veel voorkomende klacht bij een defecte laad connector is dat verbinding maken met de laad connector niet meer mogelijk is waardoor verbinding maken met iTunes en het opladen van de iPad niet meer zal lukken. Voor onze reparateur is het uitvoeren van een iPad reparatie geen enkel probleem. Ook een iPad laad connector reparatie niet. Wanneer u problemen ervaart kunt u deze reparatie op afspraak laten uitvoeren bij iPad reparatie Almere.

iPad home button reparatie

Wanneer de home button van uw iPad stuk is kan dit erg vervelend zijn. Zonder home button kunt u namelijk bijna niks meer met de iPad doen. Als de home button van uw iPad defect is kunt u de volgende klachten ervaren. De home button reageert slecht, reageert helemaal niet meer of is niet meer in te drukken. De iPads van tegenwoordig hebben geen home button meer. U zult dit probleem alleen ervaren met één van de oudere iPad modellen. De reparateur van iPad reparatie Almere is de specialist op het gebied van iPad reparatie en dus ook in een iPad home button reparatie.

iPad speaker reparatie

Wanneer de speaker van uw iPad kapot is zult u merken dat er een krakend geluid of helemaal geen geluid / muziek meer uit de speaker komt. Wilt u dat er weer geluid uit de speaker van uw iPad komt? Onze reparateur kan u hierbij helpen en is ervaren in elke iPad reparatie. Kom dus snel bij iPad reparatie Almere langs op afspraak en wij helpen u graag met een iPad speaker reparatie.

iPad batterij reparatie

Wanneer uw iPad een kapotte batterij heeft kunt u last hebben van verschillende klachten. De batterij loopt snel leeg, geeft verschillende percentages aan, uw iPad valt steeds uit of u krijgt hem niet maar aan. Het langzamer worden van uw iPad is ook een veel voorkomende klacht bij een defecte batterij. Bij iPad reparatie Almere kunt u op afspraak een iPad batterij reparatie laten uitvoeren. Na de reparatie zult u merken dat alle klachten zijn verholpen, dat uw iPad weer snel is en dat de batterij minimaal één hele dag mee zal gaan. Voor een andere iPad reparatie bent u bij ons ook van harte welkom.

iPad aan-uit knop reparatie

Zonder aan-uit knop is uw iPad moeilijk te bedienen. Met de aan-uit knop kunt u ook de iPad vergrendelen. Wanneer de aan-uit knop van de iPad kapot is kunt u last hebben van verschillende klachten. Het kan zijn dat de aan-uit knop niet goed reageert, niet goed meer in te drukken is of dat u de iPad niet meer aan of uit kunt zetten. Indien u een iPad aan-uit knop reparatie wilt laten uitvoeren bij iPad reparatie Almere, kan dat op afspraak. Ook het laten uitvoeren van een andere iPad reparatie is mogelijk.

iPad microfoon reparatie

Wanneer de microfoon van uw iPad stuk is kunt u last hebben van de volgende klachten. Siri hoort u niet meer, tijdens een Facetime gesprek kan degene aan de andere kant van de verbinding u niet horen of u heeft geen geluid meer bij video / dictafoon opnames. Ervaart u één van bovenstaande klachten? Maak dan direct een afspraak voor een iPad microfoon reparatie en kom bij iPad reparatie Almere langs. Onze reparateur zorgt ervoor dat uw microfoon weer goed gaat werken. Onze reparateur voert ook andere iPad reparaties voor u uit.

iPad camera achterkant / voorkant reparatie

Kunt u geen foto’s meer maken, alleen maar slechte foto’s maken of geen Facetime gesprekken meer voeren met uw iPad? Dan is waarschijnlijk de camera aan de achterkant of voorkant defect. Dit is een vervelende klacht omdat we tegenwoordig allemaal de camera op onze iPad gebruiken waaronder ook voor het maken van selfies. Ook dit kan dan niet meer mogelijk zijn. Indien u weer normaal gebruik wilt maken van de camera aan de achterkant of voorkant van uw iPad kunt u het beste bij iPad reparatie Almere langskomen op afspraak. Onze reparateur helpt u graag met het uitvoeren van een iPad camera achterkant / voorkant reparatie. Buiten deze reparatie kunnen wij ook een andere iPad reparatie voor u uitvoeren.

iPad kopen, verkopen

Wilt u uw iPad niet laten repareren? Wilt u een andere iPad?

Bij iPad reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw iPad moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde iPad.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw iPad en ontvangt direct geld.
iPad verkopen

iPad verkopen

iPad kopen

Het laatste iPad nieuws

 • iPad Pro met 5G-ondersteuning en A14-chip verschijnt in najaar 2020

  iPad Pro met 5G-ondersteuning en A14-chip verschijnt in najaar 2020

  Apple zou van plan zijn om dit najaar een nieuwe iPad Pro uit te brengen met ondersteuning voor 5G. Het apparaat zou daarnaast op de nieuwe A14-serie chip draaien, de opvolger van de A13-chip die nu in de iPhone 11-serie zit. ‘iPad Pro 2020 krijgt 5G-ondersteuning’ Het nieuws is afkomstig van Digitimes, die zich beroept op meerdere anonieme bronnen. Digitimes is geregeld een betrouwbare bron als het om onaangekondigde Apple-producten gaat. Volgens de bron zou Apple van plan zijn om dit najaar [lees meer]

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]

 • Volgende iPad Pro krijgt waarschijnlijk drie camera’s

  Volgende iPad Pro krijgt waarschijnlijk drie camera's

  De nieuwste iPad Pro krijgt drie camera’s. De nieuwe iPad van 10,2 inch krijgt een dubbele camera, meldt de Japanse site Mac Otakara zondag. De site baseert zich op een Chinese leverancier en stelt dat de makers van accessoires sterk rekening houden met twee of drie camera’s. Dit zou blijken uit diagrammen die overal rondgaan. Met drie camera’s zou het ontwerp van de nieuwe iPad Pro aansluiten op dat van de nieuwste iPhone die in september wordt verwacht. Op eerder gelekte foto’s [lees meer]


9.4 uit 10 op basis van 44 beoordelingen

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

Dichtbij vanuit

Almere
Almere-Buiten
Almere-Haven
Almere-Hout
Almere-Poort
Almere-Stad
Dronten
Lelystad
Urk
Zeewolde
Harderwijk
Amsterdam
Blaricum
Bussum
Diemen
Hilversum
Huizen
Laren
Naarden
Weesp
Muiden
Muiderberg
Amersfoort
Baarn
Eemnes

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00