iPad reparatie Almere

iPad reparatie Almere

iPad reparatie Almere
Mobile Repair Company één van haar populairste services is een iPad reparatie. De iPad is één van de meest gebruikte tablets ter wereld. Elke week worden er meerdere iPad reparaties door ons uitgevoerd. Binnen Almere en omstreken zijn wij de specialist op het gebied van iPad reparatie. Elke reparatie wordt probleemloos door ons uitgevoerd. Het is uiterst vervelend als bijvoorbeeld uw batterij snel leegloopt of als uw scherm defect is. Als reparatiebedrijf begrijpen wij als geen ander hoe frustrerend het is om een kapotte iPad te hebben.

De voordelen van iPad reparatie Almere

1 uur service

Uw iPad wilt u natuurlijk niet te lang kwijt zijn. iPad reparatie Almere voert elke iPad reparatie binnen 1 uur uit tenzij wij anders aangeven. In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag nog genieten van een gerepareerde iPad met behoud van data.

Hoogste kwaliteit – 6 maanden garantie

Bij Mobile Repair Company wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit onderdelen. Om u onze kwaliteit te kunnen waarborgen krijgt u van ons 6 maanden garantie op de reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Laagste prijs garantie

U heeft vast al gezien dat Mobile Repair Company geen prijzen op haar website heeft staan. De prijzen variëren namelijk per dag. Wij willen u de laagste prijs kunnen aanbieden. Is een iPad reparatie ergens anders goedkoper dan verlagen wij onze prijs.

Gemakkelijk te bereiken

Mobile Repair Company zit gevestigd vlakbij het centrum in Almere-Buiten. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij makkelijk bereikbaar. De bushalte Landgoederenbuurt ligt op een steenworp afstand van ons vandaan. De bus M7 is degene die naar deze halte rijdt. Ook het station van Almere-Buiten is vlak bij ons vandaan.

Maak nu een afspraak bij iPad reparatie Almere

Bij iPad reparatie Almere wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. U kunt direct een online afspraak maken of ons bellen op telefoonnummer 036-5252885. In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht voor een iPad reparatie.

Weet u niet wat er aan de hand is met uw iPad, weet u niet welke iPad u heeft of heeft u andere vragen? U kunt hiervoor contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

De volgende modellen repareert iPad reparatie Almere

iPad Mini (2021) iPad (2019) iPad Air 2
iPad (2021) iPad Pro 12,9 inch (2018) iPad Mini 3
iPad Pro 12,9 inch (2021) iPad Pro 11 inch (2018) iPad Air
iPad Pro 11 inch (2021) iPad (2018) iPad Mini 2
iPad Air (2020) iPad Pro 12,9 inch (2017) iPad Mini
iPad (2020) iPad Pro 10,5 inch (2017) iPad 4
iPad Pro 12,9 inch (2020) iPad (2017) iPad 3
iPad Pro 11 inch (2020) iPad Pro 9,7 inch (2016) iPad 2
iPad Air (2019) iPad Pro 12,9 inch (2015) iPad 1
iPad Mini (2019) iPad Mini 4

iPad reparatie Almere
Het is mogelijk dat de iPad die u heeft hierboven niet in het overzicht staat vermeld. Indien dit het geval is kunt u contact met ons opnemen. Wij repareren elke iPad. Hierboven in het overzicht staan alleen de iPads vermeld welke wij het meeste repareren. Bij iPad reparatie Almere is alles mogelijk.

Meest voorkomende reparaties bij iPad reparatie Almere

Aan-uit knop reparatie Koptelefoon aansluiting reparatie Scherm reparatie
Achterkant / behuizing reparatie Laad connector reparatie Simkaart lezer reparatie
Batterij reparatie LCD reparatie Smart connector reparatie
Bluetooth reparatie Microfoon reparatie Software herstel
Camera achterkant reparatie Moederbord reparatie Speaker reparatie
Camera voorkant reparatie Muteknop reparatie Volumeknop reparatie
Frame reparatie Netwerk reparatie Waterschade reiniging
GPS reparatie Onderzoek Wifi reparatie
Home button reparatie

iPad reparatie Almere
Indien een reparatie voor u iPad hierboven niet staat vermeld, kunt u contact met ons opnemen. Wij voeren elke mogelijke reparatie uit aan een iPad. Hierboven hebben wij alleen de meest uitgevoerde reparaties aan een iPad vermeld. iPad reparatie Almere voert elke reparatie probleemloos voor u uit.

Klanten komen bij iPad reparatie Almere uit de volgende plaatsen

iPad reparatie Almere helpt voornamelijk klanten uit Almere en omstreken. Bent u niet woonachtig in de buurt van Almere en wilt u toch een reparatie door ons laten uitvoeren? In dit geval kunt u er dan ook voor kiezen om uw iPad verzekerd naar ons op te sturen. Nadat wij uw iPad hebben ontvangen wordt deze dezelfde dag nog gemaakt en naar u teruggestuurd.

Almere Blaricum Laren
Almere-Buiten Bussum Lelystad
Almere-Haven Diemen Muiden
Almere-Hout Dronten Muiderberg
Almere-Poort Eemnes Naarden
Almere-Stad Emmeloord Swifterbant
Amersfoort Harderwijk Urk
Amsterdam Hilversum Weesp
Baarn Huizen Zeewolde

Handige links

Het laatste iPad nieuws

Nieuwe iPad Air en iPad Mini

Apple heeft een nieuwe iPad Air en iPad mini uitgebracht. De twee tablets zijn vanaf maandag beschikbaar. De iPad Air heeft een scherm van 10,5 inch en biedt ondersteuning voor een stylus. De tablet is voorzien van een camera van 8 megapixels aan de achterkant en een camera van 7…

9.2

Super

Snel geholpen, klantvriendelijk en gelukkig alles nog op mijn telefoon.
- almere - 04/01/2022

deskundig, snel en met een zeer correcte behandeling

ondanks de "feestdagen" geholpen met een voor ons belangrijke reparatie van de ipad; Deskundig en snel en zeer klantvriendelijk
- Almere - 03/01/2022

Prettige en snelle dienstverlening

Ondanks mijn lichte twijfels vanwege het bedrijf aan huis, heb ik toch contact gelegd en ben ik prettig en snel geholpen. Telefoon ziet er weer als nieuw uit. Ik kon pinnen en heb alles netjes via email ontvangen. Volgende keer ga ik opnieuw naar die bedrijfje.
- Almere - 06/11/2021
406 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Online afspraak maken


  Offerte aanvragen


   Telefoonnummer:
   036-5252885
   Adres:
   Drakensteynpad 43
   1333 XM Almere
   Nederland
   Openingstijden:
   Ma-Za: 09:00 – 18:00
   Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
   Uitsluitend op afspraak

   Heeft u een vraag?