iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere
iPhone reparatie Almere haar populairste service is een iPhone reparatie. De iPhone is één van de meest gebruikte smartphones ter wereld. Elke week voeren wij meerdere reparaties uit aan een iPhone. Wij zijn de specialist binnen Almere en omstreken als het gaat om een iPhone reparatie. Elke reparatie voeren wij probleemloos voor u uit. Het is erg vervelend als bijvoorbeeld uw scherm stuk is of als uw batterij snel leegloopt. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn om een kapotte iPhone te hebben.

Binnen 1 uur klaar

U wilt natuurlijk uw iPhone niet te lang kwijt zijn. Bij iPhone reparatie Almere is elke reparatie binnen 1 uur klaar tenzij anders wordt aangegeven. Geniet dezelfde dag nog van een gerepareerde iPhone met behoud van data.

6 maanden garantie – hoogste kwaliteit

iPhone reparatie Almere maakt uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen krijgt u van ons standaard 6 maanden garantie. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Beste prijs garantie

Het is u vast opgevallen dat iPhone reparatie Almere geen prijzen op haar website toont. De prijzen kunnen namelijk per dag variëren. Wij willen u de best mogelijke prijs kunnen aanbieden. Is een iPhone reparatie elders goedkoper dan verlagen wij onze prijs.

Gemakkelijk bereikbaar

iPhone reparatie Almere zit gevestigd in Almere-Buiten vlakbij het centrum. Bij ons voor de deur kunt u gratis parkeren. Met het openbaar vervoer zijn wij ook gemakkelijk te bereiken. De bus M7 stopt vlakbij ons voor de deur bij halte Landgoederenbuurt. Ook station Almere-Buiten ligt op 10 minuten loopafstand van ons vandaan.

Maak direct een afspraak

iPhone reparatie Almere werkt uitsluitend op afspraak. Maak direct een online afspraak of bel naar telefoonnummer 036-5252885. Na het maken van een afspraak kunnen wij u dezelfde dag nog helpen met het uitvoeren van een iPhone reparatie.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen, weet u niet wat er aan de hand is met uw iPhone of weet u niet welke iPhone u heeft? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met iPhone reparatie Almere via telefoonnummer 036-5252885.

Wij repareren de volgende iPhones

iPhone 11 Pro Max iPhone 8 Plus iPhone 6 Plus
iPhone 11 Pro iPhone 8 iPhone 6
iPhone 11 iPhone 7 Plus iPhone 5s
iPhone Xr iPhone 7 iPhone 5c
iPhone Xs Max iPhone SE iPhone 5
iPhone Xs iPhone 6s Plus iPhone 4s
iPhone X iPhone 6s iPhone 4

iPhone reparatie Almere
Wilt u een iPhone reparatie laten uitvoeren aan een iPhone welke niet in het overzicht hierboven staat vermeld, neem dan contact met ons op. Wij voeren reparaties uit aan elke iPhone. In het overzicht hierboven staan alleen de iPhones vermeld waar wij vaak reparaties aan uitvoeren. Bij iPhone reparatie Almere is alles mogelijk.

De meest uitgevoerde iPhone reparaties

Aan-uit knop reparatie Koptelefoon aansluiting reparatie Oor luidspreker reparatie
Achterkant / behuizing reparatie Laad connector reparatie Scherm reparatie
Batterij reparatie LCD reparatie Simkaart lezer reparatie
Bluetooth reparatie Lichtsensor reparatie Software herstel
Camera achterkant reparatie Microfoon reparatie Speaker reparatie
Camera voorkant reparatie Moederbord reparatie Trilfunctie reparatie
Draadloos opladen module reparatie Muteknop reparatie Volumeknop reparatie
Frame reparatie Netwerk reparatie Waterschade reiniging
GPS reparatie NFC module reparatie Wifi reparatie
Home button reparatie Onderzoek

iPhone reparatie Almere
Wilt u een reparatie aan uw iPhone laten uitvoeren welke niet staat vermeld in het overzicht hierboven, neem dan contact met ons op. Wij voeren elke denkbare reparatie uit aan een iPhone. In het overzicht hierboven staan alleen de reparaties vermeld die het meeste worden uitgevoerd aan een iPhone. Voor iPhone reparatie Almere is geen enkele reparatie een probleem.

Klanten komen bij ons uit de volgende regio’s

iPhone reparatie Almere voert voornamelijk reparaties uit voor klanten uit Almere en omstreken. Woont u niet in de buurt en wilt u toch door ons geholpen worden? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw iPhone naar ons op te sturen. Nadat wij uw iPhone hebben ontvangen wordt deze dezelfde dag nog gerepareerd en naar u teruggestuurd.

Almere Blaricum Laren
Almere-Buiten Bussum Lelystad
Almere-Haven Diemen Muiden
Almere-Hout Dronten Muiderberg
Almere-Poort Eemnes Naarden
Almere-Stad Harderwijk Urk
Amersfoort Hilversum Weesp
Amsterdam Huizen Zeewolde
Baarn

Handige links

iPhone kopen, verkopen

Wilt u uw iPhone niet laten repareren? Wilt u een andere iPhone?

Bij iPhone reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw iPhone moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde iPhone.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw iPhone en ontvangt direct geld.
iPhone verkopen

iPhone verkopen

iPhone kopen

Het laatste iPhone nieuws

 • Apple-logo op achterkant van iPhone kan in toekomst van kleur veranderen

  Apple-logo op achterkant iPhone kan in toekomst van kleur veranderen

  Een Apple-logo op je iPhone dat continu van kleur verandert: het zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. Apple denkt er namelijk aan om het beeldmerk met verschillende kleurtjes uit te rusten. ‘iPhone krijgt logo dat van kleur verandert’ Dat wordt duidelijk uit een door Apple ingediend patent bij USPTO, de Amerikaanse octrooienorganisatie. In het document staat dat het bedrijf een nieuwe lasertechniek wil gaan gebruiken om de achterkanten van hun telefoons te maken. De grootste wijziging is dat het iconische [lees meer]

 • iPhone 12 verschijnt pas in oktober

  iPhone 12 verschijnt pas in oktober

  Als één van de belangrijkste Apple-leveranciers weet Broadcom ongetwijfeld meer over de iPhone 12. Wat deze leverancier betreft is het toestel vertraagd en ligt hij pas op zijn vroegst in oktober in de winkels. ‘iPhone 12 release vertraagd’ Dit laat Hock Tan, de ceo van Broadcom, weten in een gesprek met investeerders, zo schrijft Bloomberg. Hoewel het bedrijf Apple bewust niet bij naam noemt, is er geen twijfel wat hij bedoelt. Volgens Tan is er een ‘vertraging van een belangrijk [lees meer]

 • Nieuwe iPhone SE verschijnt midden april, 6,7 inch iPhone 12 in oktober

  iPhone 12 krijgt verbeterde camera, front-nachtmodus en grotere accu

  Een bekende analist zegt dat de nieuwe iPhone SE inderdaad half april verschijnt. Daarnaast wordt de iPhone 12 van 6,7 inch waarschijnlijk later gelanceerd dan gepland. De release van dat topmodel is mogelijk vertraagd door transportbeperkingen. Analist: “iPhone SE (2020) komt inderdaad midden april” MacRumors schrijft dat de iPhone SE-opvolger inderdaad midden april wordt gelanceerd. De site schrijft dat op basis van uitlatingen van Jeff Pu Dit is in lijn met een recente uitlating van analist Jon Prosser. Hij suggereerde dat Apple de [lees meer]

 • iPhone 12 krijgt verbeterde camera, front-nachtmodus en grotere accu

  iPhone 12 krijgt verbeterde camera front-nachtmodus en grotere accu

  Terwijl we in afwachting zijn van de iPhone SE 2 staat ook de geruchtenmolen rondom de iPhone 12 niet stil: volgens een nieuw gerucht wordt de camera van de iPhone 12 een stuk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, zowel aan de voor- als de achterkant. iPhone 12 krijgt verbeterde camera Dat beweert Pineleaks op Twitter, een lekker op het gebied van Apple. Ondanks dat de iPhone 11 Pro al in de topklasse zit qua smartphone-camera, zal zijn opvolger een nog betere camera krijgen. De camera [lees meer]

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00