iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere haar populairste service is een iPhone reparatie. De iPhone is werelds meest gebruikte smartphone! Elke week repareren wij meerdere iPhones bij ons in Almere. Geen enkele iPhone reparatie is voor ons een probleem. Niemand zit op een kapot scherm te wachten of een batterij welke binnen de kortste keren leegloopt. Wij weten hoe frustrerend het is om een kapotte iPhone te hebben en hoe het is om hem lang kwijt te zijn. Bij iPhone reparatie Almere wordt een iPhone reparatie binnen 1 uur uitgevoerd tenzij anders wordt aangegeven. Geniet dezelfde dag nog van een gerepareerde iPhone! En om u zekerheid te bieden, geven wij u maar liefst 6 maanden garantie op elke reparatie.

Wij kunnen uw iPhone repareren

 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Koop / verkoop uw iPhone
 • Vlakbij Almere-Buiten Centrum
 • Gratis parkeren

iPhone reparatie advies?

036-5252885

Ik weet niet welke iPhone ik heb

Het is handig om te weten welke iPhone u heeft wanneer u een afspraak wilt maken bij iPhone reparatie Almere. Op deze manier kunnen wij u altijd de juiste prijs doorgeven.

Indien u niet weet welke iPhone u heeft kunt u de speciale pagina van Apple bezoeken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om erachter te komen welke iPhone u heeft.

Hoeveel kost een reparatie bij iPhone reparatie Almere?

U heeft vast al opgemerkt dat iPhone reparatie Almere geen reparatie prijzen toont op haar website, dit heeft een reden. De prijs van een iPhone reparatie kan per dag verschillen. Indien u wilt weten wat een reparatie aan uw iPhone kost, neem dan gerust contact met ons op voor de beste prijs.

iPhone reparatie Almere repareert onderstaande iPhones

 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11
 • iPhone Xr
 • iPhone Xs Max
 • iPhone Xs
 • iPhone X
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 8
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone SE
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6
 • iPhone 5s
 • iPhone 5c
 • iPhone 5
 • iPhone 4s
 • iPhone 4

Wilt u een iPhone reparatie laten uitvoeren aan een iPhone welke niet in het overzicht vermeld staat, neem dan contact met ons op. Wij voeren reparaties uit aan elke iPhone. In dit overzicht staan alleen de iPhones vermeld waar wij vaak reparaties aan uitvoeren. Bij iPhone reparatie Almere is alles mogelijk.

Meest voorkomende reparaties bij iPhone reparatie Almere

iPhone scherm reparatie

Is het scherm van uw iPhone gebarsten, geeft deze geen goed beeld meer of reageert het touchscreen niet goed? Dan heeft u een iPhone scherm reparatie nodig! iPhone reparatie Almere zorgt ervoor dat uw iPhone scherm weer gaat werken en er weer als nieuw uitziet. Onze reparateur heeft jarenlange ervaring met elke iPhone reparatie, waaronder het uitvoeren van een iPhone scherm reparatie.

iPhone laad connector reparatie

Met een niet werkende laad connector zult u merken dat uw iPhone moeilijk op te laden is. Zo kan het voorkomen dat de batterij snel leegloopt of dat uw iPhone heel langzaam of juist te snel oplaad. Ook kunt u ervaren dat verbinding maken met de laad connector niet meer mogelijk is waardoor opladen en verbinding maken met iTunes niet meer lukt. Elke iPhone reparatie is voor onze reparateur geen enkel probleem. Ook een iPhone laad connector reparatie niet. Laat deze snel uitvoeren bij iPhone reparatie Almere op afspraak als u problemen ervaart.

iPhone home button reparatie

Een iPhone home button reparatie is nodig wanneer uw home button slecht reageert, niet reageert of niet meer in te drukken is. Een home button is een onmisbaar onderdeel op de iPhone. Zonder home button is uw iPhone zo goed als onbruikbaar. Tegenwoordig hebben de nieuwste iPhones geen home button meer en zult u dit probleem alleen ervaren met de oudere iPhones. Onze reparateur is gespecialiseerd in elke iPhone reparatie en dus ook in een iPhone home button reparatie. Maak snel een afspraak bij iPhone reparatie Almere en kom langs.

iPhone oor luidspreker reparatie

Wanneer de oor luidspreker van uw iPhone defect is kan dat vele klachten opleveren. Zo kunt u degene met wie u belt niet meer horen of verstaan. Met dit probleem is het niet meer mogelijk om gewoon te bellen. Wilt u een iPhone oor luidspreker reparatie laten uitvoeren bij iPhone reparatie Almere? Maak dan snel een afspraak en onze reparateur zorgt ervoor dat u weer normaal kunt telefoneren. Ook voor elke andere iPhone reparatie kunt u bij ons terecht.

iPhone waterschade reiniging

Heeft uw iPhone waterschade omdat deze in de WC is gevallen of omdat deze een was programma heeft mee gedraaid? We begrijpen dat u nu helemaal in paniek bent. iPhone reparatie Almere kan u helpen! Wat heel belangrijk is bij een iPhone waterschade is dat u uw toestel niet meer probeert aan te zetten. Dit kan zorgen voor kortsluiting en dus nog meer schade. Wacht ook niet te lang met het maken van een afspraak. Hoe eerder u uw iPhone brengt des te meer kans dat wij de iPhone waterschade kunnen herstellen. Wanneer u te lang wacht ontstaat er corrosie en heeft uw iPhone dus meer kans op schade. Wanneer uw iPhone is hersteld van een waterschade kan het zijn dat er nog een iPhone reparatie nodig is.

iPhone batterij reparatie

Door een kapotte batterij kunt u diverse klachten ervaren. De batterij van uw iPhone kan snel leeglopen, het percentage kan verspringen, uw iPhone valt plotseling uit of wilt niet meer opstarten. Wanneer de batterij stuk is kunt u ook ervaren dat uw iPhone een stuk langzamer is. Laat daarom een iPhone batterij reparatie bij iPhone reparatie Almere op afspraak uitvoeren en u zult merken dat bovenstaande klachten zijn opgelost, dat uw iPhone weer snel is en dat u weer minimaal één dag met een volle batterij doet. Voor een andere iPhone reparatie kunt u bij ons ook terecht.

iPhone aan-uit knop reparatie

Een aan-uit knop is een onmisbaar onderdeel op de iPhone. Hiermee vergrendeld u ook de iPhone. Indien de aan-uit knop van uw iPhone defect is kunt u diverse klachten ervaren. De aan-uit knop reageert slecht of helemaal niet meer, is niet meer in te drukken of u krijgt uw iPhone niet meer aan of uit. Indien u weer optimaal gebruik wilt maken van de aan-uit knop kunt u deze bij iPhone reparatie Almere op afspraak laten repareren. Indien u wenst een andere iPhone reparatie uit te laten voeren, kan dit ook.

iPhone microfoon reparatie

Heeft u problemen met de microfoon van uw iPhone? Maak dan snel een afspraak en kom bij iPhone reparatie Almere langs. Onze reparateur voert een iPhone microfoon reparatie professioneel voor u uit. Wanneer uw microfoon defect is zult u last hebben van de volgende klachten. Anderen met wie u belt kunnen u niet meer verstaan of horen, Siri werkt niet meer of u heeft geen geluid meer bij video / dictafoon opnames. Wij voeren ook elke andere iPhone reparatie uit.

iPhone camera achterkant / voorkant reparatie

Is de camera aan de achterkant of voorkant van uw iPhone stuk? Dit is een erg vervelend probleem waardoor u geen foto’s meer kunt maken, alleen maar slechte foto’s kunt maken of geen Facetime gesprekken meer kunt voeren. Tegenwoordig maken we ook een hoop selfies met onze camera aan de voorkant. Ook dit kan dan niet meer mogelijk zijn. Wilt u weer gewoon gebruik kunnen maken van de camera aan de achterkant of voorkant van uw iPhone? Maak dan nu direct een afspraak bij iPhone reparatie Almere en onze reparateur staat voor u klaar om een camera achterkant / voorkant reparatie voor u uit te voeren. Onze reparateur is de specialist op het gebied van iPhone reparatie.

iPhone kopen, verkopen

Wilt u uw iPhone niet laten repareren? Wilt u een andere iPhone?

Bij iPhone reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw iPhone moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde iPhone.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw iPhone en ontvangt direct geld.
iPhone verkopen

iPhone verkopen

iPhone kopen

Het laatste iPhone nieuws

 • Nieuwe iPhone SE verschijnt midden april, 6,7 inch iPhone 12 in oktober

  iPhone 12 krijgt verbeterde camera, front-nachtmodus en grotere accu

  Een bekende analist zegt dat de nieuwe iPhone SE inderdaad half april verschijnt. Daarnaast wordt de iPhone 12 van 6,7 inch waarschijnlijk later gelanceerd dan gepland. De release van dat topmodel is mogelijk vertraagd door transportbeperkingen. Analist: “iPhone SE (2020) komt inderdaad midden april” MacRumors schrijft dat de iPhone SE-opvolger inderdaad midden april wordt gelanceerd. De site schrijft dat op basis van uitlatingen van Jeff Pu Dit is in lijn met een recente uitlating van analist Jon Prosser. Hij suggereerde dat Apple de [lees meer]

 • iPhone 12 krijgt verbeterde camera, front-nachtmodus en grotere accu

  iPhone 12 krijgt verbeterde camera front-nachtmodus en grotere accu

  Terwijl we in afwachting zijn van de iPhone SE 2 staat ook de geruchtenmolen rondom de iPhone 12 niet stil: volgens een nieuw gerucht wordt de camera van de iPhone 12 een stuk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, zowel aan de voor- als de achterkant. iPhone 12 krijgt verbeterde camera Dat beweert Pineleaks op Twitter, een lekker op het gebied van Apple. Ondanks dat de iPhone 11 Pro al in de topklasse zit qua smartphone-camera, zal zijn opvolger een nog betere camera krijgen. De camera [lees meer]

 • 2020 iPhones verbeteren Face ID-camera, Lightning-poort verdwijnt in 2021

  2020 iPhones verbeteren Face ID-camera, Lightning poort verdwijnt in 2021

  De vier 2020 iPhones die in september dit jaar verschijnen, krijgen een verbeterde Face ID-camera. Ook zouden we eerder dan verwacht afscheid moeten gaan nemen van de Lightning-poort. iPhone 2020 Face ID Het gerucht is afkomstig van Barclays, wiens analisten al vaker een correcte voorspelling deden over Apple. Zij stellen dat de ‘iPhone 12-modellen’ een vernieuwd TrueDepth-systeem krijgen, de techniek die de Face ID-camera mogelijk maakt. Apple zou deze verbetering doorvoeren dankzij de samenwerking met Lite-On Semiconductor. Zij leveren de onderdelen voor [lees meer]

 • Grotere accu voor iPhone 2020 mogelijk door kleiner onderdeel

  Grotere accu voor iPhone 2020 mogelijk door kleiner onderdeel

  Een nieuw ontworpen overspanningsbeveiliging in de iPhone 2020 is veel kleiner en laat daarom ruimte over voor een grotere accu. Meer ruimte voor de accu De nieuwe overspanningsbeveiliging is zo’n 50 procent kleiner dan de module die eerst werd gebruikt. Omdat deze is verwerkt in de accu van iPhones, kan er nu meer ruimte besteedt worden aan het vergroten van de capaciteit van de accu. Dat meldt de Koreaanse website The Elec, die vaker bericht over onderdelen voor nog aan te kondigen Apple-apparaten. [lees meer]

 • Apple brengt volgend jaar vijf iPhones uit, eerste iPhone zonder Lightning-poort in 2021

  Apple brengt volgend jaar vijf iPhones uit, eerste iPhone zonder Lightning-poort in 2021

  2020 wordt een druk jaar voor Apple. Het bedrijf zou maar liefst vijf iPhones willen uitbrengen. Pas in 2021 komt een compleet nieuw model uit. Deze iPhone wordt zonder Lightning-aansluiting geleverd. Dat, en meer, claimt een betrouwbare bron. ‘Vijf iPhone 2020-modellen op komst’ Ming-Chi Kuo laat weer eens van zich horen. De doorgaans betrouwbare analist heeft zijn iPhone-verwachtingen voor 2020 en 2021 uit de doeken gedaan. Volgens de telecominsider brengt Apple volgend jaar vijf toestellen uit. In 2021 zou de eerste [lees meer]


9.4 uit 10 op basis van 44 beoordelingen

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

Dichtbij vanuit

Almere
Almere-Buiten
Almere-Haven
Almere-Hout
Almere-Poort
Almere-Stad
Dronten
Lelystad
Urk
Zeewolde
Harderwijk
Amsterdam
Blaricum
Bussum
Diemen
Hilversum
Huizen
Laren
Naarden
Weesp
Muiden
Muiderberg
Amersfoort
Baarn
Eemnes

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00