iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere
Mobile Repair Company haar populairste service is een iPhone reparatie. De iPhone is één van de meest gebruikte smartphones ter wereld. Elke week voeren wij meerdere reparaties uit aan een iPhone. Wij zijn de specialist binnen Almere en omstreken als het gaat om een iPhone reparatie. Elke reparatie voeren wij probleemloos voor u uit. Het is erg vervelend als bijvoorbeeld uw scherm stuk is of als uw batterij snel leegloopt. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn om een kapotte iPhone te hebben.

De voordelen van iPhone reparatie Almere

Binnen 1 uur klaar

U wilt natuurlijk uw iPhone niet te lang kwijt zijn. Bij iPhone reparatie Almere is elke reparatie binnen 1 uur klaar tenzij anders wordt aangegeven. Geniet dezelfde dag nog van een gerepareerde iPhone met behoud van data.

6 maanden garantie – hoogste kwaliteit

Mobile Repair Company maakt uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen krijgt u van ons standaard 6 maanden garantie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Beste prijs garantie

Het is u vast opgevallen dat Mobile Repair Company geen prijzen op haar website toont. De prijzen kunnen namelijk per dag variëren. Wij willen u de best mogelijke prijs kunnen aanbieden. Is een iPhone reparatie elders goedkoper dan verlagen wij onze prijs.

Gemakkelijk bereikbaar

Mobile Repair Company zit gevestigd in Almere-Buiten vlakbij het centrum. Bij ons voor de deur kunt u gratis parkeren. Met het openbaar vervoer zijn wij ook gemakkelijk te bereiken. De bus M7 stopt vlakbij ons voor de deur bij halte Landgoederenbuurt. Ook station Almere-Buiten ligt op 10 minuten loopafstand van ons vandaan.

Maak direct een afspraak bij iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere werkt uitsluitend op afspraak. Maak direct een online afspraak of bel naar telefoonnummer 036-5252885. Na het maken van een afspraak kunnen wij u dezelfde dag nog helpen met het uitvoeren van een iPhone reparatie.

Heeft u vragen, weet u niet wat er aan de hand is met uw iPhone of weet u niet welke iPhone u heeft? Voor persoonlijk advies kunt u met ons contact opnemen.

iPhone reparatie Almere repareert onderstaande toestellen

iPhone 13 Pro Max iPhone 11 Pro iPhone SE
iPhone 13 Pro iPhone 11 iPhone 6s Plus
iPhone 13 iPhone Xr iPhone 6s
iPhone 13 Mini iPhone Xs Max iPhone 6 Plus
iPhone 12 Pro Max iPhone Xs iPhone 6
iPhone 12 Pro iPhone X iPhone 5s
iPhone 12 iPhone 8 Plus iPhone 5c
iPhone 12 Mini iPhone 8 iPhone 5
iPhone SE (2020) iPhone 7 Plus iPhone 4s
iPhone 11 Pro Max IPhone 7 iPhone 4

iPhone reparatie Almere
Wilt u een iPhone reparatie laten uitvoeren aan een iPhone welke niet in het overzicht hierboven staat vermeld, neem dan contact met ons op. Wij voeren reparaties uit aan elke iPhone. In het overzicht hierboven staan alleen de iPhones vermeld waar wij vaak reparaties aan uitvoeren. Bij iPhone reparatie Almere is alles mogelijk.

De meest uitgevoerde reparaties bij iPhone reparatie Almere

Aan-uit knop reparatie Koptelefoon aansluiting reparatie Oor luidspreker reparatie
Achterkant / behuizing reparatie Laad connector reparatie Scherm reparatie
Batterij reparatie LCD reparatie Simkaart lezer reparatie
Bluetooth reparatie Lichtsensor reparatie Software herstel
Camera achterkant reparatie Microfoon reparatie Speaker reparatie
Camera voorkant reparatie Moederbord reparatie Trilfunctie reparatie
Draadloos opladen module reparatie Muteknop reparatie Volumeknop reparatie
Frame reparatie Netwerk reparatie Waterschade reiniging
GPS reparatie NFC module reparatie Wifi reparatie
Home button reparatie Onderzoek

iPhone reparatie Almere
Wilt u een reparatie aan uw iPhone laten uitvoeren welke niet staat vermeld in het overzicht hierboven, neem dan contact met ons op. Wij voeren elke denkbare reparatie uit aan een iPhone. In het overzicht hierboven staan alleen de reparaties vermeld die het meeste worden uitgevoerd aan een iPhone. Voor iPhone reparatie Almere is geen enkele reparatie een probleem.

Klanten komen bij iPhone reparatie Almere uit de volgende regio’s

iPhone reparatie Almere voert voornamelijk reparaties uit voor klanten uit Almere en omstreken. Woont u niet in de buurt en wilt u toch door ons geholpen worden? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw iPhone verzekerd naar ons op te sturen. Nadat wij uw iPhone hebben ontvangen wordt deze dezelfde dag nog gerepareerd en naar u teruggestuurd.

Almere Blaricum Laren
Almere-Buiten Bussum Lelystad
Almere-Haven Diemen Muiden
Almere-Hout Dronten Muiderberg
Almere-Poort Eemnes Naarden
Almere-Stad Emmeloord Swifterbant
Amersfoort Harderwijk Urk
Amsterdam Hilversum Weesp
Baarn Huizen Zeewolde

Handige links

Het laatste iPhone nieuws

Zo zien de vier iPhone 12-telefoons eruit

Een nieuw opgedoken iPhone 12-dummy laat zien hoe de nieuwe iPhones eruit gaat zien. Met nog een paar weken tot de officiële onthulling te gaan is vrijwel alle informatie over de iPhone 12 al vroegtijdig gelekt. ‘iPhone 12-dummy laat ontwerp van nieuwe iPhone zien’ HaAppelistim, een Israëlische Facebook-pagina, heeft foto’s…

iPhone 12 mini duikt op in code iOS 14

In de derde bètaversie van iOS 14 is een aanwijzing te vinden dat de iPhone 12 mini later dit jaar verschijnt. De aanwijzing zit in de Display Zoom functie, die de interface van iOS vergroot Aanwijzing voor iPhone 12 mini in iOS 14 bèta 3 Apple heeft de derde ontwikkelaarsbèta…

iPhone 12 verschijnt pas in oktober

Als één van de belangrijkste Apple-leveranciers weet Broadcom ongetwijfeld meer over de iPhone 12. Wat deze leverancier betreft is het toestel vertraagd en ligt hij pas op zijn vroegst in oktober in de winkels. ‘iPhone 12 release vertraagd’ Dit laat Hock Tan, de ceo van Broadcom, weten in een gesprek…

9.1

Goede service,kwaliteit voor redelike prijs .

.
- Almere - 18/01/2022

Super

Snel geholpen, klantvriendelijk en gelukkig alles nog op mijn telefoon.
- almere - 04/01/2022

deskundig, snel en met een zeer correcte behandeling

ondanks de "feestdagen" geholpen met een voor ons belangrijke reparatie van de ipad; Deskundig en snel en zeer klantvriendelijk
- Almere - 03/01/2022
407 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
Online afspraak maken


  Offerte aanvragen


   Telefoonnummer:
   036-5252885
   Adres:
   Drakensteynpad 43
   1333 XM Almere
   Nederland
   Openingstijden:
   Ma-Za: 09:00 – 18:00
   Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
   Uitsluitend op afspraak

   Heeft u een vraag?