iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie AlmereiPhone reparatie Almere nodig? Heeft u uw iPhone uit uw handen laten vallen of loopt de batterij erg snel leeg? Het is niet prettig als uw iPhone niet meer werkt zoals het hoort. Maak daarom een afspraak bij Mobile Repair Company om vakkundig en snel uw iPhone te laten repareren.

Bij ons in Almere kunt u terecht voor diverse iPhone reparaties. Denk hierbij aan een scherm reparatie, batterij reparatie of een waterschade reiniging. U kunt een afspraak maken en bij ons langskomen op het door u gekozen moment.

Online afspraak maken
Offerte aanvragen

036-2340134

Bel ons voor persoonlijk advies!

Onze voordelen:

 • Goede beoordelingen
 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Vlakbij Almere-Buiten centrum
 • Gratis parkeren

Wij repareren onderstaande iPhone toestellen

iPhone 14 Pro Max iPhone SE (2020) IPhone 7
iPhone 14 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone SE
iPhone 14 Plus iPhone 11 Pro iPhone 6s Plus
iPhone 14 iPhone 11 iPhone 6s
iPhone 13 Pro Max iPhone Xr iPhone 6 Plus
iPhone 13 Pro iPhone Xs Max iPhone 6
iPhone 13 iPhone Xs iPhone 5s
iPhone 13 Mini iPhone 8 Plus iPhone 5c
iPhone 12 Pro Max iPhone 8 Plus iPhone 5
iPhone 12 Pro iPhone 8 iPhone 4s
iPhone 12 iPhone 7 Plus iPhone 4
iPhone 12 Mini

Onderstaande iPhone reparaties voeren wij uit

Aan-uit knop reparatie Koptelefoon aansluiting reparatie Oor luidspreker reparatie
Achterkant / behuizing reparatie Laad connector reparatie Scherm reparatie
Batterij reparatie LCD reparatie Simkaart lezer reparatie
Bluetooth reparatie Lichtsensor reparatie Software herstel
Camera achterkant reparatie Microfoon reparatie Speaker reparatie
Camera voorkant reparatie Moederbord reparatie Trilfunctie reparatie
Draadloos opladen module reparatie Muteknop reparatie Volumeknop reparatie
Frame reparatie Netwerk reparatie Waterschade reiniging
GPS reparatie NFC module reparatie Wifi reparatie
Home button reparatie Onderzoek

Ik weet niet welke iPhone ik heb

Voordat u een afspraak bij ons maakt is het handig om te weten welke iPhone u heeft. Het kan voorkomen dat u niet weet welk model iPhone u heeft. Wanneer dit het geval is raden wij u aan de pagina “Het model van een iPhone bepalen” van Apple te bekijken. Via deze pagina komt u er gemakkelijk achter welk model iPhone u heeft.

iPhone reparatie bij Mobile Repair Company

Mobile Repair Company Almere repareert vakkundig en snel uw iPhone. Bent u niet woonachtig in Almere en wilt u toch een iPhone reparatie door ons laten uitvoeren? Kies er dan voor om uw iPhone verzekerd naar ons op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone meestal nog dezelfde dag gerepareerd en naar u teruggestuurd.

Komt u toch liever zelf langs? Maak dan direct een afspraak en kom bij ons langs in Almere. Blijf niet langer doorlopen met een gebarsten scherm, defecte accu of een waterschade. Uw toestel is in de meeste gevallen binnen 1 uur weer klaar.

Van onderzoek naar iPhone reparatie in Almere

Heeft u geen idee wat er aan de hand is met uw iPhone? Maak dan een afspraak en kom bij ons langs in Almere voor een onderzoek. Tijdens een onderzoek bekijkt onze reparateur wat er met uw iPhone aan de hand is. Na het onderzoek wordt samen met u het resultaat besproken. Meestal moet de iPhone gerepareerd worden. Natuurlijk kiest u zelf of u de iPhone wel of niet wilt laten repareren. Onze reparaties in Almere worden vakkundig en snel uitgevoerd. In de meeste gevallen wordt een iPhone reparatie in Almere binnen 1 uur uitgevoerd.

Vakkundig en snel gerepareerd

Geniet van onze hoge kwaliteit en 1 uur service. Onze iPhone reparateur in Almere onderzoekt elke iPhone nauwkeurig en voert vervolgens vakkundig een reparatie uit. Onze reparateur is de specialist op het gebied van iPhone reparaties en maakt daarnaast gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen.

Voor een iPhone reparatie hoeft u niet altijd duur uit te zijn. Bij Mobile Repair Company Almere wordt uw iPhone gerepareerd tegen de laagste prijs. Is de reparatie ergens anders goedkoper dan zakken wij met onze prijs. Neem voordat u een afspraak maakt contact met ons op voor de reparatiekosten. Op onze website tonen wij geen prijzen. De reden hiervan is omdat de prijzen per dag kunnen variëren. Wij willen u de best mogelijke prijs kunnen aanbieden. Op alle iPhone reparaties geeft Mobile Repair Company Almere maar liefst 6 maanden garantie. Hiermee kunnen wij u een iPhone reparatie van de hoogste kwaliteit garanderen.

iPhone reparatie Almere-Buiten

Onze locatie ligt gelegen in de Landgoederenbuurt vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Wij zijn makkelijk te bereiken met de auto en hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer kunt u ons makkelijk bereiken. De bus M7 stopt vlakbij ons voor de deur bij halte Landgoederenbuurt. Ook het treinstation ligt op 10 minuten loopafstand van ons vandaan.

Onze locatie is ook voor klanten uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad uitermate geschikt en gemakkelijk te bereiken.

Garantie op uw iPhone reparatie

Dat wij uw iPhone vakkundig, snel en tegen een lage prijs kunnen repareren is natuurlijk mooi. Omdat wij onze kwaliteit willen garanderen geven wij u daarnaast ook nog eens 6 maanden garantie. Zo kunt u er vanuit gaan dat uw iPhone reparatie professioneel wordt uitgevoerd bij Mobile Repair Company Almere. Ook voor alle andere merken voeren wij reparaties uit.

iPhone reparatie Almere van Mobile Repair Company

Naast iPhone reparaties repareren wij in Almere ook andere toestellen. Voor de volgende toestellen kunt u bij ons terecht:

Of het nou om een grote of kleine reparatie gaat, bij Mobile Repair Company kunt u uitgaan van een goede service en de hoogste kwaliteit onderdelen.

Bent u benieuwd naar de reparatiekosten voor uw iPhone? Neem voordat u een afspraak maakt contact met ons op voor de reparatiekosten. De reparateur van Mobile Repair Company helpt u graag! Maak een afspraak en kom direct langs voor een iPhone reparatie Almere.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na .
Prima service .
- Almere - 15/01/2023

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie.

Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere - 11/09/2022

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen."
Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem.

Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog?
Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder.

Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere - 23/08/2022
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
4.9Ratings

Contact

Mobile Repair Company

Drakensteynpad 43

1333 XM Almere

Telefoon: 0365252885
E-mail: info@mobilerepaircompany.nl
Btw-nummer: NL002247808B24
Kamer-van-Koophandelnummer: 58917454

Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 21:00
Zaterdag 9:00- 18:00
Zondag Gesloten

Heeft u een vraag?  Makkelijk bereikbaar vanuit:


  Almere-Buiten
  Almere-Haven
  Almere-Hout
  Almere-Poort
  Almere-Stad

  ©Copyright 2013 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | Mobile Repair Company
  KvK nummer: 58917454 | BTW nummer: NL002247808B24

  Linkpartners