iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere

iPhone reparatie Almere haar populairste service is een iPhone reparatie. De iPhone is werelds meest gebruikte smartphone! Elke week repareren wij meerdere iPhones bij ons in Almere. Geen enkele iPhone reparatie is voor ons een probleem. Niemand zit op een kapot scherm te wachten of een batterij welke binnen de kortste keren leegloopt. Wij weten hoe frustrerend het is om een kapotte iPhone te hebben en hoe het is om hem lang kwijt te zijn. Bij iPhone reparatie Almere wordt een iPhone reparatie binnen 1 uur uitgevoerd tenzij anders wordt aangegeven. Geniet dezelfde dag nog van een gerepareerde iPhone! En om u zekerheid te bieden, geven wij u maar liefst 6 maanden garantie op elke reparatie. Daarnaast zijn wij lid van ICTWaarborg, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij kunnen uw iPhone repareren

 • ICTWaarborg gecertificeerd
 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Koop / verkoop uw iPhone
 • Vlakbij Almere-Buiten Centrum
 • Gratis parkeren

Direct persoonlijk contact?

036-5252885

Ik weet niet welke iPhone ik heb

Het is handig om te weten welke iPhone u heeft wanneer u een afspraak wilt maken bij iPhone reparatie Almere. Op deze manier kunnen wij u altijd de juiste prijs doorgeven.

Indien u niet weet welke iPhone u heeft kunt u de speciale pagina van Apple bezoeken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om erachter te komen welke iPhone u heeft.

Hoeveel kost een reparatie bij iPhone reparatie Almere?

U heeft vast al opgemerkt dat iPhone reparatie Almere geen reparatie prijzen toont op haar website, dit heeft een reden. De prijs van een iPhone reparatie kan per dag verschillen. Indien u wilt weten wat een reparatie aan uw iPhone kost, neem dan gerust contact met ons op voor de beste prijs.

iPhone reparatie Almere repareert onderstaande iPhones

 • iPhone Xr
 • iPhone Xs Max
 • iPhone Xs
 • iPhone X
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 8
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone SE
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6
 • iPhone 5s
 • iPhone 5c
 • iPhone 5

Wilt u een iPhone reparatie laten uitvoeren aan een iPhone welke niet in het overzicht vermeld staat, neem dan contact met ons op. Wij voeren reparaties uit aan elke iPhone. In dit overzicht staan alleen de iPhones vermeld waar wij vaak reparaties aan uitvoeren. Bij iPhone reparatie Almere is alles mogelijk.

Meest voorkomende reparaties bij iPhone reparatie Almere

iPhone scherm reparatie

Is het scherm van uw iPhone gebarsten, geeft deze geen goed beeld meer of reageert het touchscreen niet goed? Dan heeft u een iPhone scherm reparatie nodig! iPhone reparatie Almere zorgt ervoor dat uw iPhone scherm weer gaat werken en er weer als nieuw uitziet. Onze reparateur heeft jarenlange ervaring met elke iPhone reparatie, waaronder het uitvoeren van een iPhone scherm reparatie.

iPhone laad connector reparatie

Met een niet werkende laad connector zult u merken dat uw iPhone moeilijk op te laden is. Zo kan het voorkomen dat de batterij snel leegloopt of dat uw iPhone heel langzaam of juist te snel oplaad. Ook kunt u ervaren dat verbinding maken met de laad connector niet meer mogelijk is waardoor opladen en verbinding maken met iTunes niet meer lukt. Elke iPhone reparatie is voor onze reparateur geen enkel probleem. Ook een iPhone laad connector reparatie niet. Laat deze snel uitvoeren bij iPhone reparatie Almere op afspraak als u problemen ervaart.

iPhone home button reparatie

Een iPhone home button reparatie is nodig wanneer uw home button slecht reageert, niet reageert of niet meer in te drukken is. Een home button is een onmisbaar onderdeel op de iPhone. Zonder home button is uw iPhone zo goed als onbruikbaar. Tegenwoordig hebben de nieuwste iPhones geen home button meer en zult u dit probleem alleen ervaren met de oudere iPhones. Onze reparateur is gespecialiseerd in elke iPhone reparatie en dus ook in een iPhone home button reparatie. Maak snel een afspraak bij iPhone reparatie Almere en kom langs.

iPhone oor luidspreker reparatie

Wanneer de oor luidspreker van uw iPhone defect is kan dat vele klachten opleveren. Zo kunt u degene met wie u belt niet meer horen of verstaan. Met dit probleem is het niet meer mogelijk om gewoon te bellen. Wilt u een iPhone oor luidspreker reparatie laten uitvoeren bij iPhone reparatie Almere? Maak dan snel een afspraak en onze reparateur zorgt ervoor dat u weer normaal kunt telefoneren. Ook voor elke andere iPhone reparatie kunt u bij ons terecht.

iPhone waterschade reiniging

Heeft uw iPhone waterschade omdat deze in de WC is gevallen of omdat deze een was programma heeft mee gedraaid? We begrijpen dat u nu helemaal in paniek bent. iPhone reparatie Almere kan u helpen! Wat heel belangrijk is bij een iPhone waterschade is dat u uw toestel niet meer probeert aan te zetten. Dit kan zorgen voor kortsluiting en dus nog meer schade. Wacht ook niet te lang met het maken van een afspraak. Hoe eerder u uw iPhone brengt des te meer kans dat wij de iPhone waterschade kunnen herstellen. Wanneer u te lang wacht ontstaat er corrosie en heeft uw iPhone dus meer kans op schade. Wanneer uw iPhone is hersteld van een waterschade kan het zijn dat er nog een iPhone reparatie nodig is.

iPhone batterij reparatie

Door een kapotte batterij kunt u diverse klachten ervaren. De batterij van uw iPhone kan snel leeglopen, het percentage kan verspringen, uw iPhone valt plotseling uit of wilt niet meer opstarten. Wanneer de batterij stuk is kunt u ook ervaren dat uw iPhone een stuk langzamer is. Laat daarom een iPhone batterij reparatie bij iPhone reparatie Almere op afspraak uitvoeren en u zult merken dat bovenstaande klachten zijn opgelost, dat uw iPhone weer snel is en dat u weer minimaal één dag met een volle batterij doet. Voor een andere iPhone reparatie kunt u bij ons ook terecht.

iPhone aan-uit knop reparatie

Een aan-uit knop is een onmisbaar onderdeel op de iPhone. Hiermee vergrendeld u ook de iPhone. Indien de aan-uit knop van uw iPhone defect is kunt u diverse klachten ervaren. De aan-uit knop reageert slecht of helemaal niet meer, is niet meer in te drukken of u krijgt uw iPhone niet meer aan of uit. Indien u weer optimaal gebruik wilt maken van de aan-uit knop kunt u deze bij iPhone reparatie Almere op afspraak laten repareren. Indien u wenst een andere iPhone reparatie uit te laten voeren, kan dit ook.

iPhone microfoon reparatie

Heeft u problemen met de microfoon van uw iPhone? Maak dan snel een afspraak en kom bij iPhone reparatie Almere langs. Onze reparateur voert een iPhone microfoon reparatie professioneel voor u uit. Wanneer uw microfoon defect is zult u last hebben van de volgende klachten. Anderen met wie u belt kunnen u niet meer verstaan of horen, Siri werkt niet meer of u heeft geen geluid meer bij video / dictafoon opnames. Wij voeren ook elke andere iPhone reparatie uit.

iPhone camera achterkant / voorkant reparatie

Is de camera aan de achterkant of voorkant van uw iPhone stuk? Dit is een erg vervelend probleem waardoor u geen foto’s meer kunt maken, alleen maar slechte foto’s kunt maken of geen Facetime gesprekken meer kunt voeren. Tegenwoordig maken we ook een hoop selfies met onze camera aan de voorkant. Ook dit kan dan niet meer mogelijk zijn. Wilt u weer gewoon gebruik kunnen maken van de camera aan de achterkant of voorkant van uw iPhone? Maak dan nu direct een afspraak bij iPhone reparatie Almere en onze reparateur staat voor u klaar om een camera achterkant / voorkant reparatie voor u uit te voeren. Onze reparateur is de specialist op het gebied van iPhone reparatie.

iPhone kopen, verkopen

Wilt u uw iPhone niet laten repareren? Wilt u een andere iPhone?

Bij iPhone reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw iPhone moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde iPhone.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw iPhone en ontvangt direct geld.
iPhone verkopen

iPhone verkopen

iPhone kopen

Het laatste iPhone nieuws

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Ook zijn wij ICTWaarborg gecertificeerd. Zo kunt u een scherm reparatie zonder zorgen door ons laten uitvoeren. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een [lees meer]

 • Op 10 september 2019 Apple event georganiseerd

  Op 10 september 2019 Apple event georganiseerd

  Afgelopen maanden gingen de geruchten in de rondte dat het volgende Apple event op 10 september was. Pas wanneer Apple zijn uitnodigingen verstuurd weten we zeker wat de exacte datum gaat worden. Vaak gebeurt dit twee weken tot anderhalve week van tevoren. Maar nu is het dan zeker! De uitnodigingen zijn door Apple verstuurd en hiermee is duidelijk geworden dat het event op 10 september 2019 om 19:00 Nederlandse tijd plaats vindt. Waarschijnlijk wordt die dag alles bekend gemaakt over de [lees meer]

 • iPhone zonder inkeping in scherm gepland voor 2021

  iPhone zonder inkeping in scherm gepland voor 2021

  In 2021 moet er een iPhone in de winkels komen te liggen zonder inkeping in het scherm. Ming-chi Kuo heeft dit bekend gemaakt tegenover verschillende investeerders. Apple probeert haar toestellen zo randloos mogelijk te maken net zoals andere smartphone fabrikanten nu doen. Omdat de sensoren van het toestel nu bovenin het scherm zijn verwerkt is een inkeping nu noodzakelijk. In 2020 moet de inkeping in het scherm van de iPhones kleiner worden aldus Kuo. Volgens hem moet de inkeping in [lees meer]

 • Geen drukgevoelig scherm in nieuwe iPhone

  Geen drukgevoelig scherm in nieuwe iPhone

  Apple gaat gebruik maken van een nieuw soort OLED-scherm in de nieuwe iPhones, meldt 9to5Mac. Deze schermen gaan volgens geruchten geen 3D Touch meer ondersteunen. Op dit moment wordt er in de iPhone Xr ook al geen gebruik gemaakt van de 3D Touch technologie in het scherm. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door de lage prijsklasse van het toestel. Het lijkt erop dat Apple wilt gaan stoppen met de 3D Touch technologie. De toekomstige iPhones worden mogelijk niet meer voorzien van deze [lees meer]


9.4 uit 10 op basis van 41 beoordelingen

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

Dichtbij vanuit

Almere
Almere-Buiten
Almere-Haven
Almere-Hout
Almere-Poort
Almere-Stad
Dronten
Lelystad
Urk
Zeewolde
Harderwijk
Amsterdam
Blaricum
Bussum
Diemen
Gooise Meren
Hilversum
Huizen
Laren
Naarden
Weesp
Muiden
Muiderberg
Amersfoort
Baarn
Eemnes

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00