LG reparatie Almere

LG reparatie Almere

LG reparatie Almere voert elke LG reparatie professioneel voor u uit. Heeft u een ongelukje gehad met uw LG toestel? Geen zorgen! Onze reparateur kan elke gewenste LG reparatie uitvoeren. Meerdere keren per week wordt er een LG toestel gerepareerd door onze reparateur. Bij ons wordt elke LG reparatie vakkundig uitgevoerd. Het is erg vervelend als het scherm van uw LG gebarsten is of dat de batterij snel leegloopt. Normaal gesproken bent u uw toestel voor een langere periode kwijt. Bij LG reparatie Almere is uw LG toestel binnen 1 uur weer als nieuw. Zo kunt u dezelfde dag nog genieten van uw gerepareerde toestel. Op elke reparatie geven wij maar liefst 6 maanden garantie. Ook voor elke andere LG reparatie kunt u bij ons terecht.

Laat uw LG reparatie vakkundig uitvoeren

 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Koop / verkoop uw LG
 • Vlakbij Almere-Buiten Centrum
 • Gratis parkeren

LG reparatie advies?

036-5252885

Welke LG toestel heb ik?

Het is voor LG reparatie Almere handig om te weten welk model LG u heeft voordat u een afspraak maakt. Zo kunnen wij u altijd de juiste prijs geven.

Op de webpagina van LG kunt u nagaan welk model u heeft. Indien u hier niet uitkomt, kunt u ten aller tijden contact met ons opnemen. Wij kijken graag samen met u na welk model LG u heeft.

Wat zijn de kosten van een reparatie bij LG reparatie Almere?

De prijs van een LG reparatie kan met de dag anders zijn. Dit is de reden dat LG reparatie Almere geen prijzen op haar website toont. Neem contact met ons op om na te gaan wat de kosten voor een LG reparatie zijn. Wij kunnen u dan direct de juiste prijs geven.

Wij repareren onderstaande toestellen

 • LG v40 Thinq
 • LG q60
 • LG Nexus 5x
 • LG Nexus 5
 • LG Nexus 4
 • LG k50s
 • LG k40s
 • LG g8x Thinq
 • LG g8s Thinq
 • LG g7
 • LG g6
 • LG g5
 • LG g4
 • LG g3

Het kan voorkomen dat uw model LG niet in het overzicht staat vermeld. Hierboven tonen wij alleen de meest populairste LG toestellen. Het is nu niet zo dat wij uw LG niet kunnen repareren. Bij LG reparatie Almere repareren wij elk LG toestel. Wilt u weten of wij uw model LG ook repareren? Neem dan contact met ons op. Onze reparateur staat u graag te woord.

De meest uitgevoerde reparaties door LG reparatie Almere

LG scherm reparatie

Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer het scherm van uw LG toestel gebarsten is. Een reparatie aan het scherm is nodig wanneer er een barst in het scherm zit, strepen door het beeld lopen of als het touchscreen niet meer functioneert. Voor een LG scherm reparatie kunt u bij ons in Almere een afspraak maken. Nadat u uw toestel bij ons heeft afgegeven kunt u deze na één uur weer gerepareerd ophalen. LG reparatie Almere is een betrouwbaar adres voor een LG scherm reparatie. Ook voor elke andere LG reparatie kunt u bij ons terecht.

LG laad connector reparatie

Als uw LG toestel moeilijk oplaad is in de meeste gevallen de laad connector kapot. Klachten welke wij vaak zien bij een defecte laad connector zijn dat uw LG sneller of langzamer oplaad dan gewoonlijk of dat de batterij veel sneller leegloopt dan normaal. Daarnaast komt het ook veel voor dat uw LG geen verbinding meer met de PC wilt maken (deze wordt niet herkent) Of dat het opladen van uw toestel niet meer mogelijk is. Onze reparateur kan op afspraak bij ons in Almere een LG laad connector reparatie professioneel voor u uitvoeren. LG reparatie Almere is de specialist in elke LG reparatie en dus ook in een LG laad connector reparatie.

LG home button reparatie

Het is een erg vervelend probleem als de home button van uw LG defect is. Vaak is het indrukken van de home button dan niet meer mogelijk, reageert deze slecht of werkt deze helemaal niet meer. Bij LG reparatie Almere kunt u gemakkelijk een LG home button reparatie laten uitvoeren. Zonder goed werkende home button is uw LG bijna niet meer te bedienen. Samen met de aan-uit knop is de home button een erg belangrijke knop. De nieuwere generatie LG toestellen zijn niet meer voorzien van een home button. Bovenstaande problemen kunt u dus alleen ervaren wanneer u een ouder model LG heeft. Maak snel een afspraak voor een LG home button reparatie. Ook voor elke andere LG reparatie bent u welkom.

LG oor luidspreker reparatie

Wanneer de oor luidspreker van uw LG toestel defect is kan dit vervelende klachten veroorzaken. U kunt waarschijnlijk degene met wie u belt niet meer horen of verstaan. Alleen als u uw toestel op de speaker functie zet is bellen nu nog mogelijk. Bij LG reparatie Almere kunt u op afspraak snel en gemakkelijk een LG oor luidspreker reparatie laten uitvoeren. Na deze LG reparatie zult u merken dat u weer als normaal kunt bellen.

LG waterschade reiniging

Wanneer uw LG toestel in contact is geweest met water wilt u zo snel mogelijk een LG waterschade reiniging laten uitvoeren. In de meeste gevallen kunnen wij uw LG toestel nog redden! Wij begrijpen dat dit erg frusterend voor u is. Binnen 1 a 2 werkdagen kan de reparateur van LG reparatie Almere een waterschade reiniging voor u uitvoeren. Houdt u er rekening mee dat in vele gevallen naast de LG waterschade reparatie ook een andere LG reparatie uitgevoerd dient te worden. Zet uw LG toestel nooit aan of uit wanneer deze waterschade heeft opgelopen. Doet u dit wel dan kan er kortsluiting ontstaan en dus meer schade. Ook kan er corrosie ontstaan op het moederbord als u te lang wacht. Daarom adviseren wij u om zo snel mogelijk een afspraak te maken en bij ons langs te komen voor een LG waterschade reiniging.

LG batterij reparatie

Het is erg vervelend als de batterij van uw LG toestel defect is. Dit kan verschillende klachten geven. Uw LG toestel valt steeds uit, start opnieuw op, het percentage van de batterij verspringt of de accu is sneller leeg dan normaal. Voor een LG batterij reparatie bent u bij ons in Almere op het juiste adres. Bij LG reparatie Almere zorgt de reparateur dat de batterij binnen 1 uur is vervangen voor een nieuw exemplaar. Bij een kapotte batterij komt het ook wel eens voor dat uw LG langzamer wordt dan gewoonlijk. Een kapotte batterij zorgt dus voor behoorlijk wat klachten. Na deze LG reparatie kunt u ervan uitgaan dat de batterij weer één hele dag meegaat op een volle lading. Op een LG batterij reparatie ontvangt u van ons 6 maanden garantie. Maak dus snel een afspraak!

LG aan-uit knop reparatie

Is de aan-uit knop van uw LG toestel niet meer in te drukken, reageert deze slecht of helemaal niet meer of kunt u uw toestel niet meer aan of uit zetten? U heeft dan een LG aan-uit knop reparatie nodig. De aan-uit knop heeft een belangrijke functie. Ook het vergrendelen van uw LG toestel doet u met de aan-uit knop. Zonder deze knop is uw toestel erg lastig te gebruiken. Dit mankement is erg vervelend en wilt u zo snel mogelijk laten repareren. De reparateur van LG reparatie Almere voert gemakkelijk een LG aan-uit knop reparatie voor u uit. Bij ons kunt u ook terecht voor elke andere LG reparatie. Maak direct een afspraak!

LG microfoon reparatie

Met een kapotte microfoon bent u voor degene met wie u belt moeilijk te verstaan. Ook kan het zijn dat de persoon met wie u belt u helemaal niet meer kunt horen. Een erg vervelend probleem welke u snel wilt laten verhelpen. Binnen 1 uur kan de reparateur van LG reparatie Almere een LG microfoon reparatie voor u uitvoeren. Naast bovenstaande klachten kan het ook voorkomen dat uw LG  geen geluiden meer opneemt bij video of dictafoon opnames. In sommige gevallen werkt ook de spraakherkenning functie niet meer. Maak snel een afspraak en laat een LG microfoon reparatie bij ons in Almere uitvoeren. Na deze LG reparatie kunt u weer normaal telefoneren.

LG camera achterkant / voorkant reparatie

Maakt uw LG alleen nog maar slechte foto’s of helemaal geen foto’s meer? Waarschijnlijk heeft u nu een LG camera achterkant / voorkant reparatie nodig. Hiernaast kan het ook voorkomen dat u geen videogesprekken meer kunt voeren of geen selfies meer kunt maken. Wanneer de camera achterkant / voorkant van uw LG stuk is wilt u dit snel laten repareren. Na deze LG reparatie zal alles weer normaal gaan functioneren. Maak snel een afspraak bij LG reparatie Almere. Onze reparateur voert een LG camera achterkant / voorkant reparatie vakkundig voor u uit. Wij zijn de specialist op het gebied van elke LG reparatie. Binnen 1 uur is uw LG toestel weer als nieuw.

LG kopen, verkopen

Wilt u uw LG niet laten repareren? Wilt u een andere LG?

Bij LG reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw LG moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde LG.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw LG en ontvangt direct geld.
LG verkopen

LG verkopen

LG kopen

Het laatste LG nieuws

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]


9.4 uit 10 op basis van 44 beoordelingen

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

Dichtbij vanuit

Almere
Almere-Buiten
Almere-Haven
Almere-Hout
Almere-Poort
Almere-Stad
Dronten
Lelystad
Urk
Zeewolde
Harderwijk
Amsterdam
Blaricum
Bussum
Diemen
Hilversum
Huizen
Laren
Naarden
Weesp
Muiden
Muiderberg
Amersfoort
Baarn
Eemnes

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00