LG reparatie Almere

Ben je in bezit van een LG smartphone en op zoek naar een betrouwbare reparatieservice in de buurt van Almere? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in LG reparatie en staan voor jou klaar in Almere. Van scherm reparaties tot het vervangen van de batterij, wij regelen het allemaal.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
LG reparatie Almere

De voordelen van LG reparatie Almere

Wanneer je kiest voor onze LG reparatieservice in Almere, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze uitstekende reviews bevestigen dit. Bovendien krijg je bij ons 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Meestal zijn wij binnen 1 uur klaar, zodat je niet lang zonder jouw smartphone hoeft te zitten. Daarnaast bieden wij de beste prijs garantie, gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit onderdelen en zijn wij gevestigd vlakbij Almere-Buiten centrum. Wij hebben zelfs gratis parkeergelegenheid!

LG scherm reparatie in Almere

Niets is vervelender dan een gebroken of beschadigd scherm op jouw LG smartphone. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare LG scherm reparaties aan in Almere. Of je nu in Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont, wij zijn altijd in de buurt om jou te helpen.

LG batterij vervangen in Almere

Het constant opladen van jouw LG smartphone kan frustrerend zijn. Gelukkig kan een batterijvervanging de oplossing zijn. Wij vervangen LG batterijen snel en efficiënt in Almere, zodat je weer volop kunt genieten van jouw smartphone.De locatie en bereikbaarheid van LG reparatie Almere

Wij zijn trots op onze gunstige locatie vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Daarnaast zijn wij ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad. Maak nu een online afspraak, kom langs voor een reparatie en maak gebruik van onze gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie nodig over een LG reparatie in Almere?

Wil je een LG reparatie laten uitvoeren in Almere maar weet je niet welk model LG smartphone je hebt? Neem dan contact met ons op.

Met onze snelle service, hoogwaardige onderdelen en de beste prijs garantie, zijn wij de beste keuze voor jouw LG smartphone reparaties. Wij helpen jou graag met het uitvoeren van een LG reparatie in Almere-Buiten!

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een LG reparatie?

Op elke LG reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een LG reparatie?

De meeste LG reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn LG niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw LG niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw LG hebt laten uitvoeren en de LG niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn LG aan de hand is, kan ik mijn LG laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw LG aan de hand is kunnen wij jouw LG onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de LG. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een LG reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een LG reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw LG te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een LG reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een LG reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een LG reparatie een backup van jouw LG.

Pin It on Pinterest