Motorola reparatie Almere

Motorola reparatie Almere

Motorola reparatie AlmereMotorola reparatie Almere is gespecialiseerd in elke Motorola reparatie. Meerdere dagen per week voeren wij een reparatie uit aan een Motorola. Binnen Almere en omstreken zijn wij de reparatie specialist. Elke reparatie wordt vakkundig door ons uitgevoerd. Het is erg frustrerend als bijvoorbeeld uw batterij snel leeg loopt of als het scherm gebarsten is. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn om een kapotte Motorola te hebben.

1 uur klaar service

Wanneer u een defect heeft aan uw Motorola wilt u deze niet te lang kwijt zijn voor een reparatie. Bij Motorola reparatie Almere is elke reparatie binnen 1 uur klaar tenzij wij anders hebben aangegeven. In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag weer gebruik maken van uw gerepareerde Motorola met behoud van data.

De beste kwaliteit – 6 maanden garantie

Bij elke reparatie maakt Motorola reparatie Almere gebruik van de beste kwaliteit onderdelen. Om u onze kwaliteit te kunnen garanderen geven wij standaard 6 maanden garantie op elke reparatie. Dit betekend voor u een stukje extra zekerheid.

Altijd de laagste prijs

Motorola reparatie Almere toont geen prijzen op haar website. Dit heeft een reden. De prijzen van een reparatie kunnen per dag variëren. Wij willen u altijd de laagste prijs kunnen aanbieden. Is de prijs van een Motorola reparatie ergens anders voordeliger dan zakken wij met onze prijs.

Wij zijn goed te bereiken

Motorola reparatie Almere zit in Almere-Buiten gevestigd vlakbij het centrum. Bij ons voor de deur betaald u geen parkeerkosten. Indien u met de bus reist zijn wij ook makkelijk te bereiken. De bus M7 stopt pal bij ons voor de deur bij bushalte Landgoederenbuurt. Ook het station van Almere-Buiten ligt op 10 minuten afstand van ons vandaan.

Wij werken op afspraak

Bij Motorola reparatie Almere wordt op afspraak gewerkt. U kunt online een afspraak maken of ons bellen op telefoonnummer 036-5252885. Vaak kunnen wij u dezelfde dag nog helpen met het repareren van uw Motorola.

Heeft u advies nodig

Het kan zijn dat u vragen heeft, niet weet welke Motorola u heeft of niet weet wat er aan de hand is met uw Motorola. In dit geval kunt u contact opnemen met Motorola reparatie Almere via telefoonnummer 036-5252885. Wij geven u graag advies.

Wij repareren onderstaande Motorola toestellen

Motorola Edge Motorola Moto g Pro Motorola Moto g6 Play
Motorola One Zoom Motorola Moto g8 Power Motorola Moto g6
Motorola One Vision Motorola Moto g8 Power Lite Motorola Moto g5s Plus
Motorola One Macro Motorola Moto g8 Plus Motorola Moto g5 Plus
Motorola One Hyper Motorola Moto g8 Motorola Moto g4 Plus
Motorola One Action Motorola Moto g7 Power Motorola Moto e6s
Motorola Moto z2 Play Motorola Moto g7 Plus Motorola Moto e6 Plus
Motorola Moto z Play Motorola Moto g7 Motorola Moto e6 Play
Motorola Moto z Motorola Moto g6 Plus Motorola Moto e5 Play
Motorola Moto g Plus

Motorola reparatie AlmereHet kan wel eens voorkomen dat de Motorola die u heeft niet in het overzicht hierboven wordt vermeld. Indien dit het geval is neem dan contact met ons op. Elke Motorola kunnen wij repareren. In het overzicht hierboven hebben wij alleen Motorola toestellen vermeld welke het meest gerepareerd worden. Bij Motorola reparatie Almere is alles mogelijk.

Motorola reparaties die wij veel uitvoeren

Aan-uit knop reparatie Koptelefoon aansluiting reparatie Oor luidspreker reparatie
Achterkant / behuizing reparatie Laad connector reparatie Scherm reparatie
Batterij reparatie LCD reparatie Simkaart lezer reparatie
Bluetooth reparatie Lichtsensor reparatie Software herstel
Camera achterkant reparatie Microfoon reparatie Speaker reparatie
Camera voorkant reparatie Moederbord reparatie Trilfunctie reparatie
Frame reparatie Moto Mods connector reparatie Volumeknop reparatie
GPS reparatie Netwerk reparatie Waterschade reiniging
Home button reparatie Onderzoek Wifi reparatie

Motorola reparatie AlmereStaat de reparatie welke u nodig heeft aan uw Motorola niet in het overzicht hierboven? Neem dan contact met ons op. Elke denkbare reparatie kunnen wij uitvoeren aan een Motorola. In het overzicht hierboven hebben wij alleen de meest uitgevoerde reparaties vermeld. Bij Motorola reparatie Almere is geen enkele reparatie een probleem.

Klanten komen bij ons uit de volgende regio’s

Motorola reparatie Almere voert voornamelijk reparaties uit voor klanten uit Almere en omstreken. Woont u ver weg van ons vandaan en wilt u toch een reparatie door ons laten uitvoeren? Geen probleem. Kies er dan voor om uw Motorola naar ons op te sturen. Nadat wij uw Motorola hebben ontvangen wordt deze dezelfde dag nog gerepareerd en naar u teruggestuurd.

Almere Blaricum Laren
Almere-Buiten Bussum Lelystad
Almere-Haven Diemen Muiden
Almere-Hout Dronten Muiderberg
Almere-Poort Eemnes Naarden
Almere-Stad Harderwijk Urk
Amersfoort Hilversum Weesp
Amsterdam Huizen Zeewolde
Baarn

Handige links

Motorola kopen, verkopen

Wilt u uw Motorola niet laten repareren? Wilt u een andere Motorola?

Bij Motorola reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw Motorola moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde Motorola.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw Motorola en ontvangt direct geld.
Motorola verkopen

Motorola verkopen

Motorola kopen

Het laatste Motorola nieuws

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00