Nokia reparatie Almere

Nokia reparatie Almere is niet zomaar een reparatiedienst. Wij bieden de beste service voor jouw Nokia smartphone met bijzondere aandacht voor scherm reparatie en batterijvervanging. Onze gekwalificeerde reparateur levert betrouwbare reparaties met de hoogste kwaliteit onderdelen.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Nokia reparatie Almere

Nokia scherm reparatie: snel en deskundig

Niets is vervelender dan een gebroken of beschadigd scherm op jouw Nokia. Daarom richten wij ons op snelle en professionele Nokia scherm reparatie. In de meeste gevallen heb je jouw telefoon binnen 1 uur weer terug, als nieuw en klaar om te gebruiken.

Nokia batterij vervangen: energie voor jouw apparaat

Een Nokia batterij vervangen is één van onze specialiteiten in Almere. Een slechte batterij kan de prestaties van jouw telefoon aanzienlijk verminderen. Onze deskundige reparateur kan de batterij van jouw Nokia snel en efficiënt vervangen, zodat je weer optimaal kunt genieten van jouw apparaat.

De voordelen van Nokia reparatie Almere

Wanneer je kiest voor Nokia reparatie Almere, profiteer je van vele voordelen. Wij bieden niet alleen de beste prijs garantie, maar ook 6 maanden garantie op alle reparaties. Daarnaast ontvangen wij continu goede reviews van tevreden klanten, wat onze betrouwbaarheid en kwaliteit onderstreept.Locatie en toegankelijkheid

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Of je nu uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad komt, je kunt ons eenvoudig bereiken. Bovendien bieden wij gratis parkeermogelijkheden voor onze klanten, wat het nog makkelijker maakt om ons te bezoeken.

Kies voor Nokia reparatie Almere

Maak de keuze voor Nokia reparatie Almere voor jouw smartphone problemen. Met onze snelle service, hoogwaardige onderdelen en uitstekende klantenservice, beloven wij een reparatie ervaring die zowel efficiënt als professioneel is. Vertrouw jouw Nokia toe aan de professionals. Wij staan klaar om jou te helpen! Maak direct een online afspraak, kom langs of neem contact met ons op voor overige vragen.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Nokia reparatie?

Op elke Nokia reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Nokia reparatie?

De meest Nokia reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Nokia niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Nokia niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Nokia hebt laten uitvoeren en de Nokia niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Nokia aan de hand is, kan ik mijn Nokia laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Nokia aan de hand is kunnen wij jouw Nokia onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Nokia. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een Nokia reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Nokia reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Nokia te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Nokia reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Nokia reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Nokia reparatie een backup van jouw Nokia.

Pin It on Pinterest