OnePlus reparatie Almere

Als je op zoek bent naar de hoogste kwaliteit OnePlus reparatie in Almere, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ideaal gelegen in de buurt van Almere-Buiten centrum met gratis parkeergelegenheid, dus wij zijn gemakkelijk te bereiken voor iedereen uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
OnePlus reparatie Almere

OnePlus scherm reparatie: snelle en betrouwbare service

Onze reparateur staat klaar om jou te helpen met OnePlus scherm reparaties. Of jouw scherm nu gebarsten, bekrast of volledig kapot is, wij kunnen de klus meestal binnen 1 uur uitvoeren, zodat je snel weer op weg bent met een toestel dat er weer als nieuw uitziet.

OnePlus batterij vervangen: geef jouw toestel een nieuw leven

Een andere veelvoorkomende dienst die wij bieden is OnePlus batterij vervangen. Een batterij die snel leegloopt of helemaal niet meer oplaadt, kan een grote hindernis zijn. Onze reparateur kan jouw batterij snel en efficiënt vervangen, zodat je weer kunt genieten van de maximale gebruiksduur van jouw toestel.

OnePlus reparatie Almere: de beste prijs en hoogste kwaliteit

Wij begrijpen dat reparaties duur kunnen zijn, daarom bieden wij de beste prijs garantie voor onze OnePlus reparatiediensten in Almere. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen voor jouw toestel, om ervoor te zorgen dat jouw telefoon optimaal blijft presteren.Een uitstekende klanttevredenheid en goede reviews

Wij zijn er trots op dat wij veel goede reviews hebben ontvangen van onze tevreden klanten. Deze lof bevestigt onze toewijding aan uitstekende klantenservice en kwaliteit van de reparaties. Wij streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

6 maanden garantie bij OnePlus reparatie Almere

Om jou extra gemoedrust te geven, bieden wij een garantie van 6 maanden op al onze reparaties. Dus als er iets mis gaat na de reparatie, kan je erop vertrouwen dat wij het probleem zullen oplossen. Kies voor OnePlus reparatie Almere, jouw betrouwbare partner voor snelle, betaalbare en kwalitatieve telefoonreparaties.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een OnePlus reparatie?

Op elke OnePlus reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een OnePlus reparatie?

De meeste OnePlus reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn OnePlus niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw OnePlus niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw OnePlus hebt laten uitvoeren en de OnePlus niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn OnePlus aan de hand is, kan ik mijn OnePlus laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw OnePlus aan de hand is kunnen wij jouw OnePlus onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de OnePlus. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een OnePlus reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een OnePlus reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw OnePlus te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een OnePlus reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een OnePlus reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een OnePlus reparatie een backup van jouw OnePlus.

Pin It on Pinterest