Oppo reparatie Almere

Oppo reparatie Almere biedt een uitstekende reparatiedienst aan voor Oppo toestellen. Of je nu een scherm reparatie nodig hebt, een nieuwe batterij wilt of andere problemen ervaart met jouw Oppo, wij hebben de oplossing. Wij zijn centraal gelegen, vlakbij Almere-Buiten centrum en hebben gratis parkeergelegenheid. Wij zijn dus gemakkelijk bereikbaar, zelfs als je in de buurt van Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Oppo reparatie Almere

Oppo scherm reparatie: kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Niets is zo frustrerend als een gebarsten of kapot Oppo scherm. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in Oppo scherm reparaties. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen, zodat je er zeker van kan zijn dat jouw Oppo weer zo goed als nieuw is. De meeste reparaties zijn binnen 1 uur klaar.

Oppo batterij vervangen: laat jouw telefoon weer als nieuw werken

Heeft jouw Oppo telefoon moeite om de dag door te komen zonder tussendoor op te laden? Dan is het wellicht tijd voor een nieuwe batterij. Bij Oppo reparatie Almere vervangen wij jouw oude Oppo batterij snel en efficiënt, zodat jouw telefoon weer de hele dag meegaat.

De voordelen van Oppo reparatie Almere

Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze goede reviews en onverslaanbare dienstverlening. Wij bieden de beste prijs garantie, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de beste deal krijgt. Bovendien geven wij 6 maanden garantie op al onze reparaties, zodat je met een gerust hart voor ons kunt kiezen.Snel en gemakkelijk te bereiken vanuit Almere en omgeving

Oppo reparatie Almere is gunstig gelegen voor iedereen in de regio. Als je in de buurt van Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad woont, ben je in een mum van tijd bij ons. Met onze gratis parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken over parkeerkosten.

Kies Oppo reparatie Almere voor jouw smartphone reparatie

Jouw Oppo is in goede handen bij Oppo reparatie Almere. Met onze snelle reparaties, hoogwaardige onderdelen en klantgerichte service, streven wij ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Maak nu direct een online afspraak, kom langs en ervaar de voordelen van onze diensten zelf. Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Oppo reparatie?

Op elke Oppo reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Oppo reparatie?

De meeste Oppo reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Oppo niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Oppo niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Oppo hebt laten uitvoeren en de Oppo niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Oppo aan de hand is, kan ik mijn Oppo laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Oppo aan de hand is kunnen wij jouw Oppo onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Oppo. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een Oppo reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Oppo reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Oppo te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Oppo reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Oppo reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Oppo reparatie een backup van jouw Oppo.

Pin It on Pinterest