Oppo reparatie Almere

Oppo reparatie Almere

Oppo reparatie Almere is de Oppo reparatie specialist in Almere en omstreken. Het kan gebeuren dat uw Oppo toestel kapot gaat doordat u deze bijvoorbeeld heeft laten vallen. In de meeste gevallen is door een val het scherm gebarsten. Een Oppo reparatie is nu nodig. Bij ons in Almere voert onze reparateur meerdere malen per week een Oppo reparatie uit. Alle reparaties worden keurig en professioneel voor u uitgevoerd. Of nou het scherm of de batterij van uw toestel stuk is, wij zijn in staat om alles te repareren. Bij vele andere reparatiebedrijven moet u weken afstand doen van uw toestel. Het is niet nodig om uw toestel zo lang te moeten missen. Oppo reparatie Almere voert elke reparatie namelijk binnen 1 uur voor u uit. In sommige gevallen kan een reparatie langer duren dan 1 uur. Dit wordt dan van te voren aangegeven. Wij geven standaard 6 maanden garantie op elke uitgevoerde reparatie. Maak snel een afspraak en kom voor een Oppo reparatie bij ons langs.

Elke Oppo reparatie kunnen wij uitvoeren

 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Koop / verkoop uw Oppo
 • Vlakbij Almere-Buiten Centrum
 • Gratis parkeren

Oppo reparatie advies?

036-5252885

Welke type Oppo heb ik?

Wanneer u van plan bent een afspraak bij ons te maken is het handig vooraf te weten welk type Oppo u heeft. Zo kunnen wij u altijd de beste prijs aanbieden.

Bezoek de webpagina van Oppo om te bekijken welk model Oppo u heeft. Komt u hier niet uit? Dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij samen met u bekijken welk type Oppo u heeft.

De kosten van een reparatie bij Oppo reparatie Almere

Omdat de kosten van een Oppo reparatie per dag kunnen verschillen laten wij geen reparatieprijzen op onze website zien. Wanneer u wilt weten wat het repareren van uw Oppo toestel kost, kunt u het beste even contact met ons opnemen.

De volgende Oppo toestellen repareren wij

 • Oppo Reno 2z
 • Oppo Reno 2
 • Oppo Reno
 • Oppo Find x2 Pro
 • Oppo Find x2
 • Oppo Find 7
 • Oppo Find 5
 • Oppo a9 (2020)
 • Oppo a5 (2020)

Het kan voorkomen dat uw model Oppo niet getoond wordt op onze website. Wij tonen de Oppo toestellen in het overzicht hierboven die het meest gerepareerd worden. Elk type Oppo kunen wij repareren ook als deze niet op onze website vermeld staat. Oppo reparatie Almere repareert alle modellen van Oppo. Bent u benieuwd of we uw model Oppo repareren? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Oppo reparatie Almere voert onderstaande reparaties uit

Oppo scherm reparatie

Reageert uw scherm niet, lopen er rare strepen door het beeld of zit er een barst in uw scherm? Dan is een Oppo scherm reparatie noodzakelijk. Het is erg storend als het scherm van uw Oppo defect is. Een Oppo scherm reparatie wordt door Oppo reparatie Almere op afspraak uitgevoerd. Onze reparateur kan naast een Oppo scherm reparatie ook elke andere reparatie aan uw toestel uitvoeren. Elke reparatie is binnen 1 uur klaar tenzij van te voren anders is aangegeven. Een Oppo scherm reparatie wordt professioneel en snel voor u uitgevoerd door onze reparateur.

Oppo laad connector reparatie

Wanneer uw Oppo niet meer goed wilt opladen, is hoogst waarschijnlijk de laad connector kapot. Onderstaande klachten kunnen voorkomen. De batterij loopt erg snel leef of laad langzamer of sneller op dan normaal. Ook komt het bij een kapotte laad connector vaak voor dat uw Oppo toestel geen verbinding meer wilt maken met een computer (de computer herkent uw toestel niet) en dat normaal opladen van uw toestel niet meer mogelijk is. Wij voeren een Oppo laad connector reparatie alleen uit op afspraak. Onze reparateur kan ook elke andere Oppo reparatie voor u uitvoeren. Wanneer u een Oppo laad connector reparatie wilt laten uitvoeren, maak dan gelijk een afspraak.

Oppo home button reparatie

Wanneer uw home button slecht werkt, niet meer werkt of niet meer in te drukken is is een Oppo home button reparatie de oplossing. Wanneer de home button van uw Oppo toestel defect is kunt u uw toestel niet meer normaal gebruiken. De home button is namelijk de belangrijkste knop van uw Oppo toestel. De recente modellen van Oppo hebben geen home button meer. Alleen de oudere Oppo modellen hebben een home button. U zult dit probleem dus alleen kunnen ervaren wanneer u een ouder model Oppo heeft. Een Oppo home button reparatie wordt vakkundig en snel voor u uitgevoerd. Wilt u een andere Oppo reparatie laten uitvoeren? Elke andere Oppo reparatie kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Oppo oor luidspreker reparatie

Het kan voorkomen dat u tijdens een telefoongesprek de andere niet meer kunt verstaan of horen. Nu is een Oppo oor luidspreker reparatie noodzakelijk. Een defect aan uw oor luidspreker kan vervelende klachten geven. Normaal bellen is nu alleen nog mogelijk op de speaker stand (handsfree). Een Oppo oor luidspreker reparatie wordt door onze reparateur professioneel voor u uitgevoerd. Het is noodzakelijk dat u snel weer normaal kunt telefoneren. Maak daarom direct een afspraak bij Oppo reparatie Almere. Ook elke andere Oppo reparatie kunt u door ons laten uitvoeren.

Oppo waterschade reiniging

Wanneer uw Oppo toestel in aanraking is geweest met water denkt u al snel dat deze niet meer te repareren is. In de meeste gevallen kunnen wij een Oppo met waterschade voor u repareren. Het is nu noodzakelijk dat u direct een Oppo waterschade reiniging laat uitvoeren bij ons in Almere. Het is uiterst vervelend wanneer u waterschade aan uw toestel heeft. Oppo reparatie Almere kan in de meeste gevallen een waterschade reiniging voor u uitvoeren binnen 1 a 2 werkdagen. Meestal moeten er na een waterschade reiniging ook nog een andere Oppo reparatie uitgevoerd worden. Wij hebben een paar belangrijke tips voor u op een rijtje gezet in geval van waterschade. Probeer uw Oppo toestel niet meer aan of uit te zetten wanneer deze in contact is geweest met water. Dit zorgt voor kortsluiting en dus meer schade. Wacht niet lang met het wegbrengen van uw toestel. Te lang wachten met wegbrengen bij een waterschade reiniging zorgt voor corrosie. Corrosie kan grote schade aan het moederbord van uw Oppo toestel geven. Maak in geval van waterschade direct een afspraak en kom bij ons langs.

Oppo batterij reparatie

Wanneer uw toestel steeds uitvalt, steeds opnieuw opstart, de batterij snel leeg is of het percentage van uw accu verspringt, is een Oppo batterij reparatie de oplossing. Om van deze problemen af te zijn is een Oppo batterij reparatie nodig. Het is een zeer vervelend probleem wanneer de accu van uw Oppo kapot is. Bij Oppo reparatie Almere wordt een Oppo batterij reparatie professioneel uitgevoerd door onze reparateur. Ook voor een andere Oppo reparatie bent u bij ons op het juiste adres. Wij voeren een Oppo batterij reparatie binnen 1 uur voor u uit op afspraak. Het kan soms voorkomen dat een reparatie langer duurt, dit wordt dan van te voren aangegeven. U ontvangt op de nieuw batterij standaard 6 maanden garantie. Is uw Oppo toestel langzamer dan normaal? Ook dit is een veelvoorkomende klacht wanneer de batterij van uw toestel defect is. Wilt u snel van bovenstaande klachten af zijn? Maak dan direct een afspraak en laat onze reparateur een Oppo batterij reparatie voor u uitvoeren.

Oppo aan-uit knop reparatie

Waneer de aan-uit knop van uw Oppo toestel kapot is is dit uiterst vervelend. De aan-uit knop doet het niet meer, reageert slecht, is niet meer goed in te drukken of het aan en uit zetten van uw Oppo toestel lukt niet meer. De oplossing voor bovenstaande klachten is het laten uitvoeren van een Oppo aan-uit knop reparatie. Om het scherm van uw Oppo toestel te vergrendelen is ook de aan-uit knop nodig. Zonder goedwerkende aan-uit knop is uw Oppo toestel bijna onbruikbaar. Laat dit probleem snel door ons verhelpen. Ook elke andere Oppo reparatie kunt u laten uitvoeren door Oppo reparatie Almere. een Oppo aan-uit knop reparatie is voor onze reparateur geen enkel probleem. Maak daarom direct een afspraak en kom bij ons langs in Almere.

Oppo microfoon reparatie

Wanneer de microfoon van uw Oppo toestel defect is kan dit veel problemen geven. Mogelijk kunt u degene aan de andere kant van de lijn niet meer verstaan of horen. Dit vervelende probleem wilt u zo snel mogelijk laten oplossen. Een normaal telefoongesprek voeren is nu niet meer mogelijk. Oppo reparatie Almere voert elke Oppo reparatie uit op afspraak. In de meeste gevallen is de reparatie binnen 1 uur klaar tenzij wij van te voren anders hebben aangegeven. Wilt u een andere Oppo reparatie door onze reparateur laten uitvoeren? Wij voeren elke reparatie uit aan uw Oppo toestel. Bij bovenstaand defect kan het ook voorkomen dat er geen geluiden meer worden opgenomen bij video en dictafoon opnames of dat de spraakherkenning functie niet meer goed werkt. Maak direct een afspraak en wij lossen bovenstaand probleem voor u op.

Oppo camera achterkant / voorkant reparatie

Kunt u alleen maar slechte foto’s of helemaal geen foto’s meer maken met uw Oppo toestel? Dit is een zeer irritant defect. U kunt niet meer normaal gebruik maken van de camera aan de achterkant / voorkant van uw Oppo toestel. Om dit probleem te verhelpen is een Oppo camera achterkant / voorkant reparatie noodzakelijk. Ook kunt u naast bovenstaande klachten problemen hebben met het voeren van videogesprekken of het maken van selfies. U wilt dit probleem natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij voeren een Oppo camera achterkant / voorkant reparatie voor u uit op afspraak. Ook elke andere Oppo reparatie kunt u door Oppo reparatie Almere laten uitvoeren. Elke reparatie wordt vakkundig en snel door onze reparateur uitgevoerd. Binnen 1 uur kunnen wij het probleem al voor u opgelost hebben tenzij wij van te voren anders hebben aangegeven. Maak snel een afspraak en breng u Oppo toestel naar ons toe voor een Oppo camera achterkant / voorkant reparatie.

Oppo kopen, verkopen

Wilt u uw Oppo niet laten repareren? Wilt u een andere Oppo?

Bij Oppo reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw Oppo moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde Oppo.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw Oppo en ontvangt direct geld.
Oppo verkopen

Oppo verkopen

Oppo kopen

Het laatste Oppo nieuws

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]


9.4 uit 10 op basis van 44 beoordelingen

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

Dichtbij vanuit

Almere
Almere-Buiten
Almere-Haven
Almere-Hout
Almere-Poort
Almere-Stad
Dronten
Lelystad
Urk
Zeewolde
Harderwijk
Amsterdam
Blaricum
Bussum
Diemen
Hilversum
Huizen
Laren
Naarden
Weesp
Muiden
Muiderberg
Amersfoort
Baarn
Eemnes

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00