Oppo reparatie Almere

Oppo reparatie Almere

Oppo reparatie AlmereVoor een Oppo reparatie bent u op het juiste adres bij Oppo reparatie Almere. Meerdere dagen per week voeren wij een reparatie uit aan een Oppo. Wij zijn de specialist binnen Almere en omstreken als het gaat om een Oppo reparatie. Elke reparatie wordt vakkundig en professioneel voor u uitgevoerd. Het is bijzonder vervelend als bijvoorbeeld uw scherm defect is of als uw batterij sneller leegloopt dan voorheen. Wij begrijpen als geen ander hoe irritant het is om een kapotte Oppo te hebben.

Reparatie binnen 1 uur

Wanneer u een reparatie laat uitvoeren wilt u uw Oppo niet te lang kwijt zijn. Oppo reparatie Almere voert elke reparatie binnen 1 uur voor u uit tenzij anders aangegeven. U heeft uw Oppo dezelfde dag weer gerepareerd terug met behoud van data.

Hoogste kwaliteit – 6 maanden garantie

Oppo reparatie Almere maakt bij elke reparatie gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen. Daarnaast geven wij op elke reparatie 6 maanden garantie. Dat is wel zo prettig toch?

De laagste prijs

Oppo reparatie Almere heeft geen prijzen op haar website staan. De prijzen van een reparatie kunnen per dag variëren. Wij willen u de laagste prijs kunnen aanbieden. Wanneer een reparatie ergens goedkoper is zijn wij bereid onze prijs te verlagen.

Makkelijk te bereiken

Oppo reparatie Almere is gevestigd in de Landgoederenbuurt in Almere-Buiten vlakbij het centrum. Voor de deur hebben wij een gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer kunt u ons makkelijk bereiken. De bus M7 stopt bij ons vlak voor de deur bij halte Landgoederenbuurt. Het station van Almere-Buiten ligt ook op een steenworp afstand bij ons vandaan.

Maak nu een afspraak

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen werkt Oppo reparatie Almere alleen op afspraak. Maak nu direct een online afspraak of bel ons op telefoonnummer 036-5252885. Meestal kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht voor een Oppo reparatie.

Heeft u hulp nodig

Heeft u hulp nodig, weet u niet welke Oppo u heeft of weet u niet wat er aan de hand is met uw Oppo? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 036-5252885. Oppo reparatie Almere helpt u graag.

De volgende Oppo toestellen repareren wij

Oppo Reno 3 Pro Oppo Find x2 Neo Oppo a72
Oppo Reno 3 Oppo Find x2 Lite Oppo a52
Oppo Reno 2z Oppo Find x2 Oppo a31
Oppo Reno 2 Oppo Find 7 Oppo a12
Oppo Reno Oppo Find 5 Oppo a9 (2020)
Oppo Find x2 Pro Oppo a91 Oppo a5 (2020)

Oppo reparatie AlmereWilt u een Oppo reparatie laten uitvoeren aan een Oppo welke niet in het overzicht hierboven staat vermeld? Neem dan direct contact met ons op. Elke Oppo kunnen wij voor u repareren. Wij hebben hierboven alleen de Oppo toestellen vermeld welke het vaakst worden gerepareerd. Bij Oppo reparatie Almere is alles mogelijk.

Veelvoorkomende Oppo reparaties

Aan-uit knop reparatie Laad connector reparatie Oor luidspreker reparatie
Achterkant / behuizing reparatie LCD reparatie Scherm reparatie
Batterij reparatie Lichtsensor reparatie Simkaart lezer reparatie
Bluetooth reparatie Microfoon reparatie Software herstel
Camera achterkant reparatie Moederbord reparatie Speaker reparatie
Camera voorkant reparatie Navigatie buttons reparatie Trilfunctie reparatie
Draadloos opladen module reparatie Netwerk reparatie Volumeknop reparatie
Frame reparatie NFC module reparatie Waterschade reiniging
GPS reparatie Onderzoek Wifi reparatie
Koptelefoon aansluiting reparatie

Oppo reparatie AlmereWilt u een reparatie laten uitvoeren aan uw Oppo welke niet hierboven staat vermeld? Neem dan contact met ons op. Elke mogelijke reparatie kunnen wij uitvoeren aan een Oppo. Alleen de meest uitgevoerde reparaties hebben wij hierboven vermeld. Voor Oppo reparatie Almere is geen enkele reparatie een probleem.

Wij ontvangen klanten uit de regio’s

Oppo reparatie Almere repareert veel voor klanten uit Almere en omliggende plaatsen. Woont u te ver weg van ons vandaan dan kunt u er ook voor kiezen uw Oppo naar ons op te sturen. Nadat uw Oppo bij ons is binnengekomen wordt deze dezelfde dag nog gerepareerd en naar u teruggestuurd.

Almere Blaricum Laren
Almere-Buiten Bussum Lelystad
Almere-Haven Diemen Muiden
Almere-Hout Dronten Muiderberg
Almere-Poort Eemnes Naarden
Almere-Stad Harderwijk Urk
Amersfoort Hilversum Weesp
Amsterdam Huizen Zeewolde
Baarn

Handige links

Oppo kopen, verkopen

Wilt u uw Oppo niet laten repareren? Wilt u een andere Oppo?

Bij Oppo reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw Oppo moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde Oppo.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw Oppo en ontvangt direct geld.
Oppo verkopen

Oppo verkopen

Oppo kopen

Het laatste Oppo nieuws

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00