Samsung Galaxy Tab reparatie Almere

Als jouw Samsung Galaxy Tab defect is, kan je terecht bij Samsung Galaxy Tab reparatie Almere. Wij zijn experts in Samsung Galaxy Tab reparaties, waaronder scherm reparaties en batterijvervangingen. Gelegen vlakbij Almere-Buiten centrum, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor iedereen uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort en Almere-Stad.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Samsung Galaxy Tab reparatie Almere

Scherm reparatie voor jouw Samsung Galaxy Tab in Almere

Niets is frustrerender dan een gebarsten of gebroken tablet scherm. Gelukkig is onze reparateur zeer ervaren in Samsung Galaxy Tab reparaties. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen, zodat jouw tablet weer als nieuw functioneert. Wij begrijpen hoe belangrijk jouw tablet voor jou is, daarom streven wij ernaar de reparaties meestal binnen 1 uur uit te voeren.

Batterij vervangen van jouw Samsung Galaxy Tab

Ook voor het vervangen van de batterij van jouw Samsung Galaxy Tab ben je bij ons aan het juiste adres. Een slecht presterende batterij kan de gebruikservaring van jouw tablet ernstig belemmeren. Onze reparateur kan jouw oude batterij snel en efficiënt vervangen, zodat je weer volop kunt genieten van jouw apparaat.

De voordelen van Samsung Galaxy Tab reparatie Almere

Onze reparatieservice is niet alleen snel en betrouwbaar, maar biedt ook de beste prijs garantie. Je kunt er dus zeker van zijn dat je bij ons de beste deal krijgt. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor onze klanten.Uitstekende reviews en garantie

Onze klanten beoordelen ons hoog voor onze snelle en betrouwbare service. Wij zijn trots op onze goede reviews en streven ernaar elke klant tevreden te stellen. Daarnaast bieden wij een garantie van 6 maanden op al onze reparaties, waardoor je met een gerust hart voor ons kunt kiezen.

Maak nu een online afspraak bij Samsung Galaxy Tab reparatie Almere

Zoek je een betrouwbare plek voor jouw Samsung Galaxy Tab reparatie in Almere? Maak dan direct een online afspraak en bezoek onze reparatieservice, gelegen vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Of het nu gaat om een scherm reparatie, een batterijvervanging of een ander probleem, wij staan klaar om jou te helpen. Indien je meer informatie nodig hebt kan je ook contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag verder.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een Samsung Galaxy Tab reparatie?

Op elke Samsung Galaxy Tab reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een Samsung Galaxy Tab reparatie?

De meeste Samsung Galaxy Tab reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn Samsung Galaxy Tab niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw Samsung Galaxy Tab niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw Samsung Galaxy Tab hebt laten uitvoeren en de Samsung Galaxy Tab niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn Samsung Galaxy Tab aan de hand is, kan ik mijn Samsung Galaxy Tab laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw Samsung Galaxy Tab aan de hand is kunnen wij jouw Samsung Galaxy Tab onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de Samsung Galaxy Tab. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een Samsung Galaxy Tab reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een Samsung Galaxy Tab reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw Samsung Galaxy Tab te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een Samsung Galaxy Tab reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een Samsung Galaxy Tab reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een Samsung Galaxy Tab reparatie een backup van jouw Samsung Galaxy Tab.

Pin It on Pinterest