Smartphone reparatie Almere

Ben je op zoek naar een service voor smartphone reparatie in Almere? Of jouw telefoon nu een gebroken scherm heeft of dat de batterij vervangen moet worden, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden snelle en betrouwbare reparaties aan met de hoogste kwaliteit onderdelen.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Smartphone reparatie Almere

Professionele smartphone scherm reparatie in Almere

Een gebroken scherm kan jouw smartphone gebruik flink belemmeren. Gelukkig biedt onze service in Almere uitstekende scherm reparaties aan. Met onze hoogste kwaliteit onderdelen zorgen wij ervoor dat jouw telefoon weer zo goed als nieuw is. Je hoeft je geen zorgen te maken over verdere schade, want wij bieden maar liefst 6 maanden garantie op onze reparaties.

Snelle en efficiënte smartphone batterijvervanging

Is jouw smartphone batterij snel leeg of laadt hij niet meer goed op? Het vervangen van de batterij kan de oplossing zijn. Onze vakkundige reparateur in Almere kan dit meestal binnen 1 uur voor jou regelen. Zo kan je snel weer genieten van een volledig functionerende smartphone.

Waarom kiezen voor smartphone reparatie Almere?

Wij zijn trots op de goede reviews die wij ontvangen van onze tevreden klanten. Met de beste prijs garantie weet je zeker dat je bij ons nooit teveel betaalt. Daarnaast zijn wij gunstig gelegen vlakbij Almere-Buiten centrum met gratis parkeergelegenheid. En of je nu uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad komt, wij zijn altijd dichtbij.Betrouwbaarheid en kwaliteit bij smartphone reparatie Almere

Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare en kwalitatieve reparatie van jouw smartphone. Wij gebruiken enkel de hoogste kwaliteit onderdelen, zodat je ervan verzekerd bent dat jouw toestel na reparatie weer optimaal functioneert. En met onze garantie van 6 maanden, heb je altijd extra zekerheid.

Maak een online afspraak bij smartphone reparatie Almere

Dus, heeft jouw smartphone een scherm reparatie nodig? Of moet de batterij vervangen worden? Maak een online afspraak en kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een smartphone reparatie?

Op elke smartphone reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een smartphone reparatie?

De meeste smartphone reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn smartphone niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw smartphone niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw smartphone hebt laten uitvoeren en de smartphone niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn smartphone aan de hand is, kan ik mijn smartphone laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw smartphone aan de hand is kunnen wij jouw smartphone onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de smartphone. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een smartphone reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een smartphone reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw smartphone te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een smartphone reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een smartphone reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een smartphone reparatie een backup van jouw smartphone.

Pin It on Pinterest