Sony reparatie Almere

Sony reparatie Almere

Sony reparatie Almere kan ervoor zorgen dat uw toestel gerepareerd wordt als deze kapot is. Onze reparateur kan elke Sony reparatie voor u uitvoeren. Het komt vrij vaak voor dat onze reparateur een reparatie aan een Sony toestel uitvoert. Elke Sony reparatie wordt met precisie voor u uitgevoerd. Het is nooit fijn als het scherm of de batterij van uw Sony toestel het begeeft. Bij veel reparatie bedrijven bent u uw toestel vaak meerdere weken kwijt. Sony reparatie Almere hanteert een binnen 1 uur klaar service. In de meeste gevallen is uw Sony toestel na 1 uur weer helemaal als nieuw. Wel zo prettig als u uw toestel dezelfde dag weer terug heeft. Daarbij geven wij ook 6 maanden garantie op een Sony reparatie.

Wij voeren uw Sony reparatie uit

 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Koop / verkoop uw Sony
 • Vlakbij Almere-Buiten Centrum
 • Gratis parkeren

Sony reparatie advies?

036-5252885

Ik zou niet weten welk Sony toestel ik heb

Het is voor Sony reparatie Almere erg prettig om te weten welk model Sony u heeft alvorens u een afspraak maakt. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste prijs aanbieden.

Bent u niet op de hoogte welk model Sony u heeft? Bekijk dan eerst de webpagina van Sony. Komt u er hierna nog niet uit, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om te bekijken welk model Sony u heeft.

Wat is de prijs van reparatie bij Sony reparatie Almere?

De kosten van een Sony reparatie kan Sony reparatie Almere niet op de website vermelden. Dit komt omdat de prijzen elke dag anders kunnen zijn. Wij vinden het belangrijk dat u niet te veel voor een Sony reparatie betaald. Neemt u daarom eerst contact met ons op, zodat wij u de beste prijs kunnen doorgeven.

De toestellen die Sony reparatie Almere repareert

 • Sony Xperia z5 Compact
 • Sony Xperia z5
 • Sony Xperia xzs
 • Sony Xperia xz3
 • Sony Xperia xz2
 • Sony Xperia xz1 Compact
 • Sony Xperia xz1
 • Sony Xperia xz Premium
 • Sony Xperia xa2 Ultra
 • Sony Xperia xa2
 • Sony Xperia xa1 Ultra
 • Sony Xperia xa1
 • Sony Xperia xa Ultra
 • Sony Xperia xa
 • Sony Xperia l4
 • Sony Xperia a1 Plus
 • Sony Xperia 5
 • Sony Xperia 10 II
 • Sony Xperia 10
 • Sony Xperia 1 II
 • Sony Xperia 1

In sommige gevallen kan het zijn dat uw Sony model niet in het overzicht hierboven staat vermeld. In het overzicht hierboven toont Sony reparatie Almere alleen de meest gerepareerde Sony toestellen. Dit betekend niet dat wij uw model Sony niet kunnen repareren. Onze reparateur kan elk Sony toestel repareren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Reparaties die wij vaak uitvoeren

Sony scherm reparatie

Heeft u een Sony met een gebarsten scherm? Deze kunnen wij snel voor u vervangen. Een Sony scherm reparatie is nodig wanneer het scherm gebarsten is, er strepen door het LCD lopen of als het touchscreen niet meer reageert. Een Sony scherm reparatie voert Sony reparatie Almere uit op afspraak. Binnen 1 uur is het scherm van uw Sony weer als nieuw. Wij zijn een betrouwbaar adres als het gaat om een Sony scherm reparatie. Heeft u een andere Sony reparatie nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Sony laad connector reparatie

Wanneer uw Sony toestel moeite heeft om op te laden kan het zijn dat uw laad connector defect is. Veel voorkomende klachten bij een kapotte laad connector zijn dat uw Sony langzamer of sneller oplaad dan normaal of dat de batterij erg snel leegloopt. Ook komt het vaak voor dat uw Sony geen verbinding meer met de computer maakt (deze wordt niet herkent) of dat het opladen van uw Sony toestel niet meer mogelijk is. Bij Sony reparatie Almere wordt een Sony laad connector reparatie probleemloos voor u uitgevoerd. U kunt bij onze reparateur terecht op afspraak. Ook voor een andere Sony reparatie bent u welkom bij ons.

Sony oor luidspreker reparatie

Een veel voorkomende reparatie is een Sony oor luidspreker reparatie. Deze heeft u nodig wanneer u degene met wie u belt niet meer kunt horen of verstaan. U zult merken dat u alleen nog maar kan bellen wanneer u uw Sony toestel op de speaker functie instelt. Sony reparatie Almere kan een Sony oor luidspreker snel voor u uitvoeren op afspraak. Na het laten uitvoeren van deze Sony reparatie kunt u anderen weer normaal verstaan.

Sony waterschade reiniging

Is uw Sony toestel in contact geweest met water? Geen paniek! Uw Sony toestel is in de meeste gevallen nog door ons te repareren doormiddel van een waterschade reiniging. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit voor u is. De reparateur van Sony reparatie Almere voert een Sony waterschade reiniging binnen 1 a 2 werkdagen voor u uit. In sommige gevallen dient er naast de waterschade reiniging ook een andere Sony reparatie uitgevoerd te worden. Zet nooit meer uw Sony toestel aan of uit wanneer deze in contact is gekomen met water. Dit zorgt voor kortsluiting en dus nog meer schade. Ook raden wij u aan snel een afspraak bij ons te maken. Wacht u te lang dan kan er corrosie in uw Sony toestel ontstaan doordat het vocht opdroogt. Op ten duur brengt corrosie onherstelbare schade toe aan uw toestel. Kom daarom snel bij ons langs voor een Sony waterschade reparatie.

Sony batterij reparatie

Een defect aan de batterij van uw Sony toestel kan diverse klachten geven. Uw Sony toestel start steeds opnieuw op, valt plotseling uit, het percentage van uw batterij verspringt steeds of de batterij is veel sneller leeg dan gewoonlijk. Bij ons in Almere kunt u terecht op afspraak voor een Sony batterij reparatie. Deze Sony reparatie is binnen 1 uur klaar tenzij anders wordt aangegeven. Naast bovenstaande klachten kan uw Sony ook langzamer worden. Dit is een vervelende klacht welke kan ontstaat als de batterij kapot is. Een defect aan uw batterij is dus een erg vervelend probleem. Na het laten uitvoeren van een Sony batterij reparatie kunt u er zeker van zijn dat uw toestel minimaal 1 dag volhoud op een volle accu. Bij Sony reparatie Almere krijgt u ook nog eens 6 maanden garantie op elke Sony reparatie.

Sony aan-uit knop reparatie

De aan-uit knop is één van de meest gebruikte knoppen op uw Sony toestel. Wanneer deze knop niet goed meer werkt, is dit een uiterst vervelend probleem. Kunt u de aan-uit knop niet meer indrukken, reageert deze slecht of helemaal niet meer of kunt u uw Sony toestel niet meer aan of uit zetten? Dan is een Sony aan-uit knop reparatie noodzakelijk voor u. Een defect aan de aan-uit knop zorgt ervoor dat u uw Sony toestel bijna niet meer kunt gebruiken. Een erg vervelende klacht welke u zo snel mogelijk wilt laten repareren. Het vergrendelen van een Sony toestel doet u ook met de aan-uit knop. Maak daarom snel een afspraak bij Sony reparatie Almere. Onze reparateur is de specialist in elke Sony reparatie en dus ook in een Sony aan-uit knop reparatie.

Sony microfoon reparatie

Wanneer de microfoon van uw Sony toestel defect is kunt u de volgende klachten hebben. De persoon met wie u belt kunt u niet meer verstaan of horen. Onze reparateur kan een Sony microfoon reparatie binnen 1 uur voor u uitvoeren. Bij een kapotte microfoon kan het ook voorkomen dat uw Sony geen geluiden meer opneemt bij video of dictafoon opnames. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de spraakherkenning functie niet meer werkt. Een erg vervelend probleem. Laat daarom direct deze Sony reparatie bij Sony reparatie Almere op afspraak uitvoeren. U kunt er zeker van zijn dat u na een Sony microfoon reparatie bij ons in Almere van de bovenstaande klachten af bent.

Sony camera achterkant / voorkant reparatie

Kunt u geen selfies meer maken, geen videogesprekken meer voeren of geen goede foto’s meer maken? Een Sony camera achterkant / voorkant reparatie is nu noodzakelijk. De camera aan de achterkant of voorkant van uw Sony toestel is defect. U wilt natuurlijk dat alles weer gaat werken als voorheen. Voor een Sony camera achterkant / voorkant reparatie kunt u een afspraak bij ons maken in Almere. Deze en elke andere Sony reparatie voert onze reparateur binnen 1 uur voor u uit. Sony reparatie Almere is de specialist in een Sony camera achterkant / voorkant reparatie.

Sony kopen, verkopen

Wilt u uw Sony niet laten repareren? Wilt u een andere Sony?

Bij Sony reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw Sony moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde Sony.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw Sony en ontvangt direct geld.
Sony verkopen

Sony verkopen

Sony kopen

Het laatste Sony nieuws

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]


9.4 uit 10 op basis van 44 beoordelingen

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

Dichtbij vanuit

Almere
Almere-Buiten
Almere-Haven
Almere-Hout
Almere-Poort
Almere-Stad
Dronten
Lelystad
Urk
Zeewolde
Harderwijk
Amsterdam
Blaricum
Bussum
Diemen
Hilversum
Huizen
Laren
Naarden
Weesp
Muiden
Muiderberg
Amersfoort
Baarn
Eemnes

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00