Sony reparatie Almere

Sony reparatie Almere

Sony reparatie AlmereBij Sony reparatie Almere wordt er vaak een Sony reparatie uitgevoerd. Wij zijn de specialist binnen Almere en omstreken als het gaat om een Sony reparatie. Elke reparatie wordt met precisie voor u uitgevoerd. Het is bijzonder vervelend als bijvoorbeeld uw batterij sneller leegloopt dan normaal of als uw scherm gebarsten is. Als reparatiebedrijf begrijpen wij hoe vervelend het is om een kapotte Sony te hebben.

Binnen 1 uur uitgevoerd

Net als ieder ander wilt u uw Sony niet te lang kwijt zijn. Bij Sony reparatie Almere wordt elke reparatie binnen 1 uur uitgevoerd tenzij wij anders hebben aangegeven. Gebruik dezelfde dag nog uw gerepareerde Sony met behoud van alle data.

Beste kwaliteit – 6 maanden garantie

Bij Sony reparatie Almere wordt gewerkt met de beste kwaliteit onderdelen. Om u onze kwaliteit te kunnen garanderen geven wij standaard 6 maanden garantie op elke reparatie. Dit betekend voor u een stukje extra zekerheid.

Altijd de beste prijs

Op de website van Sony reparatie Almere worden geen prijzen getoond. Hier hebben wij voor gekozen omdat de prijzen per dag kunnen variëren. Wij willen u altijd de beste prijs kunnen geven. Wanneer een Sony reparatie ergens anders goedkoper is verlagen wij onze prijs.

Wij zijn goed bereikbaar

Sony reparatie Almere vindt u in Almere-Buiten vlakbij het centrum. U heeft bij ons voor de deur een gratis parkeergelegenheid. Wanneer u met het openbaar vervoer reist zijn wij ook makkelijk bereikbaar. De bus M7 stopt bij ons voor de deur bij halte Landgoederenbuurt. Ook het station van Almere-Buiten ligt op nog geen 10 minuten afstand van ons vandaan.

Wilt u een afspraak maken

Bij Sony reparatie Almere wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. Maak nu een online afspraak of bel ons via telefoonnummer 036-5252885. Meestal kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht om een Sony reparatie te laten uitvoeren.

Wilt u persoonlijk contact

Heeft u vragen, weet u niet wat er aan de hand is met uw Sony of weet u niet welke Sony u heeft? Voor persoonlijk contact u bellen met Sony reparatie Almere via telefoonnummer 036-5252885.

Wij repareren de volgende Sony toestellen

Sony Xperia z5 Compact Sony Xperia xz Premium Sony Xperia l4
Sony Xperia z5 Sony Xperia xa2 Ultra Sony Xperia a1 Plus
Sony Xperia xzs Sony Xperia xa2 Sony Xperia 5
Sony Xperia xz3 Sony Xperia xa1 Ultra Sony Xperia 10 II
Sony Xperia xz2 Sony Xperia xa1 Sony Xperia 10
Sony Xperia xz1 Compact Sony Xperia xa Ultra Sony Xperia 1 II
Sony Xperia xz1 Sony Xperia xa Sony Xperia 1

Sony reparatie AlmereHet is mogelijk dat u een reparatie wilt laten uitvoeren aan een Sony welke niet hierboven staat vermeld. Neem in dit geval even contact met ons op. Wij voeren reparaties uit aan elke Sony. Hierboven hebben wij alleen de meest gerepareerde Sony toestellen uitgelicht. Bij Sony reparatie Almere is alles mogelijk.

De meest voorkomende Sony reparaties

Aan-uit knop reparatie Koptelefoon aansluiting reparatie Oor luidspreker reparatie
Achterkant / behuizing reparatie Laad connector reparatie Scherm reparatie
Batterij reparatie LCD reparatie Simkaart lezer reparatie
Bluetooth reparatie Lichtsensor reparatie Software herstel
Camera achterkant reparatie Microfoon reparatie Speaker reparatie
Camera voorkant reparatie Moederbord reparatie Trilfunctie reparatie
Draadloos opladen module reparatie Netwerk reparatie Volumeknop reparatie
Frame reparatie NFC module reparatie Waterschade reiniging
GPS reparatie Onderzoek Wifi reparatie

Sony reparatie AlmereIndien u een reparatie aan uw Sony wilt laten uitvoeren welke niet in het overzicht hierboven staat vermeld, neem dan contact met ons op. Wij voeren elke mogelijke reparatie uit aan een Sony. In het overzicht hierboven hebben wij alleen de meest uitgevoerde reparaties op een rijtje gezet. Voor Sony reparatie Almere is geen reparatie te gek.

Wij ontvangen klanten uit diverse regio’s

Voornamelijk voor klanten uit Almere en omstreken voert Sony reparatie Almere reparaties uit. Het kan zijn dat u niet in de buurt woont en toch uw Sony door ons wilt laten repareren. In dit geval kunt u er ook voor kiezen om uw Sony naar ons op te sturen. Nadat wij uw Sony hebben ontvangen wordt deze dezelfde dag nog gerepareerd en naar u teruggestuurd.

Almere Blaricum Laren
Almere-Buiten Bussum Lelystad
Almere-Haven Diemen Muiden
Almere-Hout Dronten Muiderberg
Almere-Poort Eemnes Naarden
Almere-Stad Harderwijk Urk
Amersfoort Hilversum Weesp
Amsterdam Huizen Zeewolde
Baarn

Handige links

Sony kopen, verkopen

Wilt u uw Sony niet laten repareren? Wilt u een andere Sony?

Bij Sony reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw Sony moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde Sony.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw Sony en ontvangt direct geld.
Sony verkopen

Sony verkopen

Sony kopen

Het laatste Sony nieuws

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00