Tablet reparatie Almere

Heb je een kapotte tablet en ben je op zoek naar een betrouwbare reparatieservice? Je hoeft niet verder te zoeken! Wij zijn de leidende experts in tablet reparatie in Almere. Of jouw tablet scherm nu kapot is of jouw batterij vervangen moet worden, onze reparateur staat klaar om jouw apparaat weer als nieuw te maken.

9.2

prettig om zaken mee te doen

Is duidelijk en komt afspraken na . Prima service .
- Almere

Netjes gerepareerd volgens afspraak

Achterkant van iPhone was gebroken. Netjes voor mij besteld. Bleek toch na inspectie dat de zijkant toch ook vervangen moest worden. Heldere communicatie. Volgende keer weer hier laten repareren.
- Almere

Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
- Almere
421 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Bas
14/02/2023
"Klaar terwijl u wacht", was in dit geval maar 5 minuten. Vriendelijke service, snel geholpen.
Mascha Langevoort
16/12/2022
Prima bedrijf om je mobiel te laten maken. Transparant over prijs en informeert goed.
Michel de Leeuw
08/12/2022
Fijne communicatie, snelle reparatie en nette prijs. Zeer tevreden over de Mobile Repair Company, zou deze zeker aanbevelen.
Brittany Suttner
04/10/2022
They replaced the screen of my Mac book pro super fast and for cheaper than other competitors in the area. I was very pleased with the service I received!
Joram Letlora
08/09/2022
TOP! Geweldige service
sunny Bechler
03/09/2022
telefoon snel en goed gerepareerd (scherm I-phone incl. touchscreen was stuk).
Jeroen Kempes
23/08/2022
Mijn 6 maanden oude Samsung A52S wilde niet meer opladen, omdat er vocht in de USB-connector zou zitten. Via Google bij Rein van Mobile Repair Company terecht gekomen. "Bekend probleem," zei hij, "kom morgen (zaterdag) maar langs, dan heb ik het onderdeel binnen." Bleek dus een fout te zijn in de connector en helemaal geen vochtprobleem, precies wat Rein al vermoedde. Aangezien ik die zaterdag niet kon, stelde Rein voor om zondag te komen; dan was het maar gedaan. Waar zie je deze service nog? Uiteindelijk kon ik toch op zaterdag, was mijn telefoon netjes gerepareerd en kon ik weer verder. Top gedaan en nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Weiyi Deng
22/08/2022
Top service, zeer vriendelijke medewerkers. Reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.
Tablet reparatie Almere

Uitstekende tablet scherm reparatie

Een gebarsten of gebroken scherm kan het gebruik van jouw tablet moeilijk en frustrerend maken. Gelukkig bieden wij in Almere hoogwaardige tablet scherm reparaties aan Met gebruik van de beste kwaliteit onderdelen, zorgen wij ervoor dat jouw tablet scherm weer kraakhelder is. En dit alles doen wij meestal binnen 1 uur.

Tablet batterij vervangen: geef jouw tablet een nieuw leven

Een zwakke of niet functionerende batterij kan de bruikbaarheid van jouw tablet beperken. Gelukkig kunnen wij jouw tablet batterij vervangen, zodat jouw apparaat weer genoeg energie heeft. Met onze hoogwaardige vervangende batterijen verleng je de levensduur van jouw tablet en verbeter je de prestaties.

De voordelen van tablet reparatie Almere

Wij zijn er trots op dat wij een aantal unieke voordelen bieden boven andere reparatieservices. Onze klanten waarderen ons om onze goede reviews, 6 maanden garantie op alles reparaties, de beste prijs garantie en onze snelle service. Meestal is een reparatie binnen 1 uur klaar! Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen voor alle reparaties.Gemakkelijk te vinden in Almere-Buiten

Onze reparatieservice bevindt zich in het hart van Almere-Buiten, vlakbij het centrum met gratis parkeergelegenheid. Of je nu uit Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort of Almere-Stad komt, wij zijn gemakkelijk te bereiken voor al jouw tablet reparaties.

Kies voor tablet reparatie Almere

Waarom zou je genoegen nemen met minder als het gaat om een reparatie aan jouw tablet? Kies voor onze betrouwbare, efficiënte service en de beste prijs garantie. Maak nu een online afspraak en laat jouw tablet repareren bij ons in Almere. Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen. Wij kijken ernaar uit om jou van dienst te zijn!

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op een tablet reparatie?

Op elke tablet reparatie geven wij 6 maanden garantie. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Hoelang duurt een tablet reparatie?

De meeste tablet reparaties voeren wij binnen 1 uur uit tenzij anders wordt aangegeven. M.u.v waterschade reiniging, software herstel en onderzoek.

Moet ik reparatiekosten betalen als mijn tablet niet gerepareerd kan worden?

Nee. Indien jouw tablet niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen onderzoekskosten. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je een waterschade reiniging aan jouw tablet hebt laten uitvoeren en de tablet niet gerepareerd kan worden betaal je ons alleen de kosten van de waterschade reiniging.

Ik weet niet wat er met mijn tablet aan de hand is, kan ik mijn tablet laten onderzoeken?

Ja. Als je niet weet wat er met jouw tablet aan de hand is kunnen wij jouw tablet onderzoeken. Je krijgt na het onderzoek te horen wat er mis is met de tablet. De onderzoekskosten bedragen €29,00. Indien je na het onderzoek een tablet reparatie laat uitvoeren komen de onderzoekskosten te vervallen.

Komen de onderzoekskosten na een onderzoek te vervallen als ik een tablet reparatie laat uitvoeren?

Ja. Wanneer je na een onderzoek besluit jouw tablet te laten repareren komen de onderzoekskosten te vervallen. De onderzoekskosten bedragen €29,00.

Raak ik mijn data kwijt na een tablet reparatie?

Het komt bijna nooit voor dat er data verloren gaat bij een tablet reparatie. Natuurlijk is dit geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van data. Bij waterschade reiniging en software herstel raak je in de meeste gevallen wel jouw data kwijt. Maak altijd voorafgaande een tablet reparatie een backup van jouw tablet.

Pin It on Pinterest