Xiaomi reparatie Almere

Xiaomi reparatie Almere

Xiaomi reparatie Almere is één van de weinige reparatiebedrijven in Almere welke een Xiaomi toestel repareren. Wanneer u net een nieuw Xiaomi toestel heeft gekocht moet u er niet aan denken dat deze defect gaat. Toch kan het per ongeluk gebeuren dat uw toestel valt en bijvoorbeeld het scherm defect is. Een Xiaomi reparatie is nu noodzakelijk. Onze reparateur in Almere voert een Xiaomi reparatie wekelijks uit. Elke reparatie wordt vakkundig voor u uitgevoerd. Loopt uw batterij snel leeg of is uw scherm kapot? Wij kunnen alles repareren. Bij vele andere reparatiebedrijven bent u uw toestel vaak weken kwijt. U moet er niet aan denken om uw toestel zolang te moeten missen. Bij Xiaomi reparatie Almere voeren wij de meeste reparaties binnen 1 uur voor u uit tenzij er van te voren anders wordt aangegeven. Op elke reparatie zit een standaard garantie termijn van 6 maanden. Maak nu direct een afspraak en kom bij ons langs voor een Xiaomi reparatie.

Wij voeren elke Xiaomi reparatie keurig voor u uit

 • 6 maanden garantie
 • Binnen 1 uur klaar
 • Beste prijs garantie
 • Hoogste kwaliteit onderdelen
 • Koop / verkoop uw Xiaomi
 • Vlakbij Almere-Buiten Centrum
 • Gratis parkeren

Xiaomi reparatie advies?

036-5252885

Welk model Xiaomi heb ik?

Voordat u een afspraak maakt is het handig om te weten welk model Xiaomi u heeft. Op deze manier kunnen wij u de beste prijs geven.

Wij raden u aan de webpagina van Xiaomi te bezoeken om erachter te komen welk model Xiaomi u heeft. Lukt dit u niet? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag welk model Xiaomi u in uw bezit heeft.

De prijs van een reparatie bij Xiaomi reparatie Almere

Xiaomi reparatie Almere laat geen prijzen op haar website zien. Dit heeft een reden. De kosten van een Xiaomi reparatie kunnen per dag verschillen. Wilt u weten wat de prijs voor een reparatie aan uw Xiaomi toestel kost? Neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen.

Wij repareren onderstaande Xiaomi toestellen

 • Xiaomi Redmi Note 9s
 • Xiaomi Redmi Note 8t
 • Xiaomi Redmi Note 8 Pro
 • Xiaomi Redmi Note 8
 • Xiaomi Redmi Note 7
 • Xiaomi Redmi Note 6 Pro
 • Xiaomi Redmi 8a
 • Xiaomi Redmi 8
 • Xiaomi Redmi 7a
 • Xiaomi Redmi 7
 • Xiaomi Pocophone f1
 • Xiaomi Mi Note 10 Pro
 • Xiaomi Mi Note 10
 • Xiaomi Mi Mix 3
 • Xiaomi Mi a3
 • Xiaomi Mi a2 Lite
 • Xiaomi Mi a2
 • Xiaomi Mi a1
 • Xiaomi Mi 10 Pro
 • Xiaomi Mi 10 Lite
 • Xiaomi Mi 10
 • Xiaomi Mi 9t Pro
 • Xiaomi Mi 9t
 • Xiaomi Mi 9 Lite
 • Xiaomi Mi 9 SE
 • Xiaomi Mi 9
 • Xiaomi Mi 8 Pro
 • Xiaomi Mi 8
 • Xiaomi Mi 5

Soms komt het voor dat wij uw model Xiaomi niet tonen op de website. Alleen de meest gerepareerde Xiaomi toestellen tonen wij in het overzicht hierboven. Wij repareren alle Xiaomi toestellen en dus ook als deze niet op onze website wordt getoond. Bij Xiaomi reparatie Almere worden alle modellen Xiaomi gerepareerd. Wilt u weten of wij ook uw model Xiaomi kunnen maken? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Onderstaande reparaties voert Xiaomi reparatie Almere vaak uit

Xiaomi scherm reparatie

Zit er een barst in uw scherm, lopen er rare strepen door het beeld of reageert het scherm niet meer op uw vinger? Dan is een Xiaomi scherm reparatie waarschijnlijk de oplossing. Het is uiterst vervelend als het scherm van uw Xiaomi toestel kapot is. Xiaomi reparatie Almere voert een Xiaomi scherm reparatie uit op afspraak. Naast een Xiaomi scherm reparatie is ook elke andere reparatie aan uw toestel geen probleem voor onze reparateur. In de meeste gevallen is de reparatie binnen 1 uur gereed tenzij wij anders hebben aangegeven. Een Xiaomi scherm reparatie wordt snel en vakkundig voor u uitgevoerd.

Xiaomi laad connector reparatie

Wanneer het opladen van uw Xiaomi toestel niet meer mogelijk is, is waarschijnlijk de laad connector defect. De volgende klachten kunnen ontstaan. De batterij laadt langzamer of sneller op dan normaal of de batterij loopt erg snel leeg. Veel voorkomende klachten zijn ook dat uw Xiaomi toestel geen verbinding meer maakt met een computer (de computer herkent uw toestel niet) en dat het opladen van uw toestel niet meer wilt lukken. Voor een Xiaomi laad connector reparatie kunt u bij ons uitsluitend terecht op afspraak. Elke andere Xiaomi reparatie kan ook door onze reparateur worden uitgevoerd. Maak nu direct een afspraak als een Xiaomi laad connector reparatie noodzakelijk is.

Xiaomi home button reparatie

Reageert uw home button slecht, werkt deze helemaal niet meer of is indrukken niet meer mogelijk? Een Xiaomi home button reparatie is nu noodzakelijk. Zonder goed werkende home button is uw Xiaomi toestel bijna niet meer normaal te gebruiken. één van de belangrijkste knoppen van een Xiaomi toestel is de home button. De nieuwere Xiaomi toestellen hebben geen home button meer. Alleen bij oudere type Xiaomi toestellen zult u daarom dit probleem kunnen ervaren. Xiaomi reparatie Almere voert een Xiaomi home button reparatie professioneel en snel voor u uit. Ook elke andere Xiaomi reparatie kunnen wij voor u uitvoeren.

Xiaomi oor luidspreker reparatie

Wanneer u tijdens het bellen de ander niet meer kunt verstaan of horen, is waarschijnlijk de oor luidspreker van uw Xiaomi defect. Een kapotte oor luidspreker kan vele klachten veroorzaken. Alleen over de speaker kunt u nu nog normaal bellen. Onze reparateur voert een Xiaomi oor luidspreker reparatie vakkundig voor u uit. Het is van groot belang dat u weer zo snel mogelijk normaal kunt bellen. Maak nu gelijk een afspraak bij Xiaomi reparatie Almere en onze reparateur staat voor u klaar. Mocht er een andere Xiaomi reparatie nodig zijn dan is dat bij ons ook geen enkel probleem.

Xiaomi waterschade reiniging

Wanneer uw Xiaomi in het water is gevallen denkt u al snel dat dit het einde van uw toestel betekend. Wij kunnen uw Xiaomi in de meeste gevallen redden wanneer deze waterschade heeft. Het is echter wel van groot beland dat u zo snel mogelijk een Xiaomi waterschade reiniging laat uitvoeren bij ons in Almere. Niks is vervelender dan waterschade aan uw toestel. Bij Xiaomi reparatie Almere kan een Xiaomi waterschade reining in de meeste gevallen binnen 1 a 2 werkdagen worden uitgevoerd. Het komt vaak voor dat naast een waterschade reiniging er ook een andere Xiaomi reparatie uitgevoerd moet worden. Belangrijke tips bij waterschade. Wanneer uw Xiaomi in contact is geweest met water moet u deze niet meer proberen aan of uit te zetten. Dit zorgt namelijk voor kortsluiting waardoor de kans op meer schade heel groot is. Wacht nooit te lang met het brengen van uw toestel. Dit zorgt er namelijk voor dat er corrosie ontstaat in uw toestel. Corrosie is funest voor uw Xiaomi toestel en zorgt voor onherstelbare schade. Maak snel een afspraak en wij voeren een Xiaomi waterschade reiniging voor u uit.

Xiaomi batterij reparatie

Wanneer uw toestel steeds opnieuw opstart, steeds uitvalt, het percentage van de accu verspringt of als de batterij snel leeg is, is een Xiaomi batterij reparatie noodzakelijk. Om van deze klachten af te komen is er een Xiaomi batterij reparatie nodig. Wanneer de batterij van uw Xiaomi defect is, is dit uiterst vervelend. Bij Xiaomi reparatie Almere kunt u een Xiaomi batterij reparatie laten uitvoeren door onze gespecialiseerde reparateur. Wanneer er een andere Xiaomi reparatie nodig is kunt u hiervoor ook een afspraak maken. Binnen 1 uur kan er een Xiaomi batterij reparatie worden uitgevoerd tenzij wij van te voren anders hebben aangegeven. Op de nieuw geplaatste batterij geven wij 6 maanden garantie. Het langzamer worden van uw toestel kan ook een veel voorkomende klacht zijn wanneer de batterij het begeven heeft. Wanneer de accu defect is kan dit veel verschillende klachten geven. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van de bovenstaande klachten verlost zijn. Maak daarom direct een afspraak, kom bij ons langs en u kunt weer langer dan een dag genieten van een volle batterij.

Xiaomi aan-uit knop reparatie

Wanneer de aan-uit knop van uw Xiaomi toestel defect is kan dit veel problemen opleveren. De aan-uit knop is niet meer in te drukken, reageert slecht of doet het niet meer of het aan en uit zetten van uw Xiaomi toestel is niet meer mogelijk. Het laten uitvoeren van een Xiaomi aan-uit knop reparatie is de oplossing om van bovenstaande klachten af te komen. Wanneer u het scherm van uw Xiaomi toestel wilt vergrendelen is de aan-uit knop ook nodig. Wanneer de aan-uit knop defect is kunt u uw Xiaomi toestel niet meer goed gebruiken. Het is belangrijk dit snel te laten verhelpen. Xiaomi reparatie Almere voert elke Xiaomi reparatie voor u uit. Een aan-uit knop reparatie aan uw Xiaomi toestel is voor onze reparateur een dagelijkse bezigheid. Maak direct een afspraak en kom bij ons langs.

Xiaomi microfoon reparatie

Een kapotte microfoon in uw Xiaomi toestel kan vervelende klachten geven. Degene aan de andere kant van de lijn kan u niet meer horen of verstaan. Dit is een zeer vervelend defect welke u het liefst zo snel mogelijk wilt laten herstellen. Normaal telefoneren is niet meer mogelijk. Een Xiaomi reparatie kunt u bij Xiaomi reparatie Almere op afspraak laten uitvoeren. Binnen 1 uur zorgt onze reparateur dat het defect is verholpen tenzij wij anders hebben aangegeven. Ook voor elke andere Xiaomi reparatie kunt u bij ons terecht. Naast bovenstaande klachten kan het ook voorkomen dat de spraakherkenning niet meer goed werkt of dat er geen geluiden worden opgenomen bij dictafoon en video opnames. Maak snel een afspraak om van dit euvel af te komen.

Xiaomi camera achterkant / voorkant reparatie

Kunt u geen foto’s of alleen maar slechte foto’s maken met uw Xiaomi toestel? Dit is uiterst vervelend. Het normaal gebruiken van de camera aan de achterkant / voorkant van uw Xiaomi is niet meer mogelijk. Om dit te herstellen is er een Xiaomi camera achterkant / voorkant reparatie nodig. Naast bovenstaande klachten kunt u ook problemen ervaren met het maken van selfies of het voeren van videogesprekken. Het is noodzakelijk om dit probleem snel aan te pakken. Voor een Xiaomi camera achterkant / voorkant reparatie kunt bij ons terecht op afspraak. Niet alleen voor deze reparatie maar ook voor elke andere Xiaomi reparatie kunt u terecht bij Xiaomi reparatie Almere. De problemen aan uw Xiaomi toestel worden professioneel aangepakt. Elke reparatie is bij ons binnen 1 uur uitgevoerd tenzij wij van te voren anders hebben aangegeven. Maak direct een afspraak en kom bij ons langs om een Xiaomi camera achterkant / voorkant reparatie te laten uitvoeren.

Xiaomi kopen, verkopen

Wilt u uw Xiaomi niet laten repareren? Wilt u een andere Xiaomi?

Bij Xiaomi reparatie Almere is alles mogelijk. Dat u een contract heeft getekend bij uw provider betekent niet dat u uw Xiaomi moet houden als u er niet langer tevreden mee bent.

 • Wij geven u geld voor uw nieuwe, gebruikte of beschadigde Xiaomi.
 • U komt bij ons langs op afspraak met uw Xiaomi en ontvangt direct geld.
Xiaomi verkopen

Xiaomi verkopen

Xiaomi kopen

Het laatste Xiaomi nieuws

 • Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd

  Mobile Repair Company heeft nieuwe acties toegevoegd. Bekijk hieronder onze nieuwe acties: Gratis waardebon t.w.v 10,00 euro Geldigheid: altijd Al onze klanten kunnen een gratis waardebon t.w.v 10,00 euro ontvangen. Hoe werkt het? ga naar de pagina waardebon op onze website; klik op één van de buttons (liken of tweeten); u kunt nu de gratis waardebon t.w.v 10,00 euro downloaden; op vertoon van deze waardebon ontvangt u 10,00 euro korting op een reparatie naar keuze. Voorwaarden: de waardebon is alleen [lees meer]

 • Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

  Batterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen uiten. Veelvoorkomende klachten bij een defecte batterij U kan diverse klachten ervaren wanneer de batterij van uw smartphone kapot is. De batterij van uw smartphone loopt sneller leeg dan normaal, het percentage verspringt, uw smartphone start steeds opnieuw op [lees meer]

 • Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie laten uitvoeren

  Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw Smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren wij binnen 1 uur uit met maar liefst 6 maanden garantie. Elke scherm reparatie voeren wij uit U kunt bij ons een scherm reparatie uit laten voeren voor alle merken smartphone- en tablets. Wij voeren een scherm reparatie uit [lees meer]


9.4 uit 10 op basis van 44 beoordelingen

Online afspraak maken

Offerte aanvragen

Telefoonnummer:
036-5252885
Adres:
Drakensteynpad 43
1333 XM Almere
Nederland
Openingstijden:
Ma-Za: 09:00 – 18:00
Vr: 09:00 – 21:00 koopavond
Uitsluitend op afspraak

Heeft u een vraag?

Dichtbij vanuit

Almere
Almere-Buiten
Almere-Haven
Almere-Hout
Almere-Poort
Almere-Stad
Dronten
Lelystad
Urk
Zeewolde
Harderwijk
Amsterdam
Blaricum
Bussum
Diemen
Hilversum
Huizen
Laren
Naarden
Weesp
Muiden
Muiderberg
Amersfoort
Baarn
Eemnes

× Whatsapp online Available from 09:00 to 21:00